ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΧΕΣΙΜΟ, ΒΡΙΣΙΜΟ, ΦΤΥΣΙΜΟ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!

Ένας... Βαν Κονγκ στην Πλατεία
 των Σανών. Θα μας τον κλέψουν 
και τι θα κάνουμε!
Χρόνια είχαν να μαζέψουν ένα χαρτί, ένα ξερόκλαδο, να κόψουν δυο βρωμοχόρταρα από τους δρόμους του παλιού χωριού που μας έπνιξαν! Του πυρήνα. 
Μόλις τους κράξαμε, ήρθαν και τους... έγλειψαν! 
Εκτός και αν αύριο στο μεγάλο μπεκρούλιασμα, την "Γιορτή" ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, το έκαναν για να υποδεχτούν τους τοπικούς δικτάτορες, οι οποίοι θα έρθουν να κατουρηθούν!

Ο Βρωμο-θάλαμος του ΟΤΕ
με το Πάρκινγκ του Ταξί!
Μάθαμε ότι το σωματείο "Η ΚΟΝΟΜΑ" έβαλε κι άλλο έπαθλο, εξτρά, γι' αυτόν που θα κατουρηθεί, θα χεστεί απ' όλους περισσότερο
Μην ξεχάστε απ' το Ταμείο περνώντας, να ζητήστε και την "Νόμιμη Απόδειξη". Αν δεν σας την δώσουν, έχετε κάθε δικαίωμα -σύμφωνα με τον νόμο- να τους φτύστε και να μην τους δώστε δραχμή. Το εκμαυλιστικόν σωματείον "Η ΚΟΝΟΜΑ". Να τους πάτε και στον Εισαγγελέα.
Κάποιος απ' αυτούς τους "επι τόπου" που θα μας κουβαληθούν αύριο μεγάλοι και τρανοί, ίσως δει κι αυτόν τον... Βαν Κονγκ στο πιο άθλιο φωτιστικό της της πιο απαξιωμένης Πλατείας, δίπλα στον πιο βρωμερό τηλεφωνικό θάλαμο του ΟΤΕ, τον... πάρει σπίτι του!.. Για να δούμε.
Και ένα τελευταίο. Ο Εθνικός μας Μπούφος που είναι και καλός τσιφτετελάς, θα χορέψει ένα σπέσιαλ τσιφτετέλι για τους επισήμους καλεσμένους, ημεδαπούς και αλλοδαπούς! Ουάουουου!.. 
Κι ακόμα ένα. Μόλις μου το τηλεφώνησαν, με ενημέρωσαν τηλεφωνικά! Αύριο πρώτο τραπέζι στο "Μεγάλο Μπεκρούλιασμα", θα κάθεται παρέα με τον Τούρκο, πιθανότατα, "Αυτός που αγαπάει πάρα πολύ τους Ποντίους". Γιατί έχει πόντια γυναίκα. (Ας μην τον τάιζε και τον πότιζε ο χαμάλης, και θα σας έλεγα εγώ, τι θα αγαπούσε...). 
"Αυτός που αγαπάει τους Πόντιους", είναι και πάρα πολύ καλός χορευταράς. Ίσως μοιραστούν το τσιφτετέλι με τον Μπούφο, κάνουν ντουέτο, να... γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: