ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑ ΒΛΕΕΕΠΕΙ... ΤΑ ΑΙΑΙΑΙΜΑΤΑ!

Ο Τιμοκατάλογος του Αϊλιά... 30.000 ευρώ
κονόμησε "Η ΚΟΝΟΜΑ"!
Να αποτελέσει παρελθόν πλέον, αυτή ή άγρια "γιορτή" μπεκρουλιάσματος στα Σανά με την αρωγή και το αγαντάρισμα του Δήμου Πολυγύρου, από μια ομάδα κακοποιών στοιχείων που την λυμαίνονται κιόλας χρηματικά -οικονομικά και αφορολόγητα- και οι οποίοι καπηλεύονται απατεωνίστηκα και το όνομα ενός μεγάλου και ενδόξου, πραγματικά,  πολιτιστικού σωματείου στη Χαλκιδική. 

 Το συμμοριτικόν, διχαστικόν, και φατριαστικόν Σωματείον η "ΚΟΝΟΜΑ", ευθύνεται για όλη την χθεσινή τραγωδία της βρωμο-γιορτής, η οποία κατέληξε σε παρ' ολίγον σφαγή (όπως ακριβώς είχαμε υποθέσει), πέρα από την άγρια δολοφονική επίθεση που δέχθηκε άνθρωπός μας στο "Καφέ" της γειτονιάς (έξω από την γιορτή του μίσους), από τον Δ.Χ.Σ., σταλμένο από τον τοπικό πρόεδρο του χωριού Σταύρο Μαυρουδή, τον μαιτρ του διχασμού και του μίσους, ανάμεσα στους κατοίκους του φιλήσυχου και ειρηνικού, κατά τα άλλα, χωριού των Σανών.

Μετά από άγρια ρακοποσία 28 γράδων σε βαθμούς μετεωρολογικούς 35, και με μια γελοία ορχήστρα στον μπερντέ -πόσα πήρε;- η οποία εξέλαβε την βρωμο-γιορτή ως Βήμα πολιτικό και συνδικαλιστικό να βγάλει τα απωθημένα της, διαλύθηκαν νωρίς-νωρίς (άλλες χρονιές μπεκρουλιάζονταν μέχρι η ώρα 12 τα μεσάνυχτα), αφού έγινε το έλα να δεις, με ανθρώπους που "συμμετείχαν" ενθέρμως, στην... θεάρεστο αυτή πράξη και προσέτρεξαν από τους πρώτους!

Και εδώ φάνηκε ακόμα μια φορά η παντελής και αδικαιολόγητα, επιπόλαιη απουσία της Αστυνομίας από μαι "γιορτή" που σίγουρα καταλήγει σε πόλεμο, του οικείου Αστυνομικού Τμήματος (τι λέει ο σεβαστός αστυνομικός μας Διευθυντής γι' αυτό; Ούτε αυτός γνώριζε τίποτα για το βρωμο-γλέντι;), η Διάλυση του Κράτους, η Ανυπαρξία του Κράτους σε μια Δημοκρατία αναρχίας και ξευτίλας, του αμανέ του πολίτου, "κάνουμε ότι γουστάρουμε", αγαπητέ προσκοπο-υπουργέ και ιεραπόστολε οδοντίατρε Κικίλια, που βάλθηκες να ξεβρωμίσεις τον τόπο με την αγιαστούρα, κάνουμε ότι μας καπνίσει η γκλάβα!

Απαιτούμε όλα αυτά τα, άκρως ανυσηχητικά και τρομοκρατικά, να ελεγχθούν εκ των υστέρων σε βάθος, να αποδωθούν ευθύνες ή κατηγορίες σε όλους, αυτούς που λυμαίνονται τον οβολό του κοσμάκι ατιμώρητα σε γιορτές και πανηγύρια, και του πουλούν φύκια πολιτιστικές εκδηλώσεις, για μεταξωτές κορδέλες.

Δεν υπάρχει κανένα πολιτιστικό σωματείο στα Σανά, όλα είναι απάτη, και αυτοί που το ισχυρίζονται αυτό, αρχιτέκτονες και μαιτρ αυτής της απάτης. Πρέπει να συλληφθούν, ΟΛΟΙ.

Μέχρι και οι πλανόδιοι μικροπραματευτές σχολίασαν δυσμενώς όλα αυτά που έβλεπαν και άκουγαν, κάποιοι δήλωσαν επισήμως, ότι δεν ξανάρχονται άλλη φορά.

Να τους χαίρεστε Σανιώτες τους "πολιτισμοσυμμορίτες" σας, άλλο κακό να μη σας βρει.
Όσο για τα έπαθλα (δείτε παρακάτω), το πρώτο, Χρυσό, το πήρε ο Δ.Χ.Σ., να τον χαίρονται οι γονείς του. Κι απ' ότι μαθαίνουμε, πανευτυχής θα το κάνει κορνίζα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: