ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΜΠΡΆΒΟ ΤΆΣΟ!.. ΕΊΣΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ!..

Που θα πάει; θα την αναδείξουμε την Πλατεία των Σανών, εμείς οι “πανωχωρίτες” που μας κατάντησαν τα πολιτιστικά σκύβαλα σωματεία τύπου “Σουρδία”, κόντρα σε κάποιους πανηλιθίους Σούρδους εμιγκρέδες, οι οποίοι θέλησαν ζορ-ζουρουνά, όχι να μας εκπολιτίσουν, αλλά να μας μεταλλάξουν!.. Να μας εκ-Σουρδίσουν, δηλαδή!
Είναι το δεύτερο μαγαζί που ανοίγει στην Πλατεία των Σανών μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, και όχι εκεί που μπεκρουλιάζονται κάθε χρόνο αρχές του Οκτωβρίου ΌΛΟΙ οι μπεκρούλιακες της Μακεδονίας, αβαντάροντας και την ροπή προς μέθη, κυρίως των νέων μας, την εξάρτηση από το αλκοόλ -το οποίο κατέστρεψε ολοσχερώς την Βόρεια Ευρώπη, να γίνουμε κι εμείς... ευρωπαίοι, δηλαδή- εν καιρώ πλήρους συγχύσεως και αδιεξόδου η Ελλάς, υπάρχουν Έλληνες που επιμένουν ακόμα ελληνικά, δεν τους φοβίζει ούτε η ανεργία, ούτε το σκοτεινό και τρομοκρατικό μέλλον που επεδίωξαν οι κάλπες στο τελευταίο δημοψήφισμα, μέσω αυτών που εξυφαίνουν μονόδρομα και σταθερά τον αφανισμό μας.
Επί πλέον, ο νέος επαγγελματίας όπως διαπιστώνεται σ' αυτή την πανέμορφη και ελληνικοτάτη πινακίδα, τίμησε την Ελληνική γλώσσα την οποία έχουν καταχέσει οι πάντες τα τελευταία χρόνια, τάγραψε ΟΛΑ στα Ελληνικά, δεν υπάρχει ίχνος αρλουμποφράγκικης γραφής, εν αντιθέσει μ' αυτούς που προτιμούν να μας προσβάλλουν και να μας φτύνουν, γράφοντας τις αηδίες αγγλικούρες τους, να πάμε ΟΛΟΙ εμείς οι κάφροι του “γιουνανιστάν”, να ψωνίσουμε ή να φάμε, στο... εγγλέζικο μαγαζί τους!
Αγνοώντας πέρα για πέρα και ολόκληρη την Ελληνική νομοθεσία, το πλαίσιο της οποίας διέπει λεπτομερώς τις ξενόγλωσσες επιγραφές των καταστημάτων, γράφοντάς την κυριολεκτικά κι αυτήν (την Ελληνική νομοθεσία), στη μεγάλη των αρχιδάρων τους, γραφή!
Στερούνται τιμοκαταλόγων, το πιο βασικό και το πιο σοβαρό πράγμα, για να λειτουργήσει μία υπηρεσία εστιάσεως και αναψυχής. Κανείς δεν ξέρει τι πληρώνει, και γιατί; Σ΄ αυτό δεν φταίνε μόνον αυτοί, φταίνε και οι ανύπαρκτες Ελληνικές διωκτικές αρχές. Χωρίς γάτα στο σπίτι, χορεύουν τα ποντίκια!
Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην δουλέψει το μαγαζί, ο ιδιοκτήτης του στην τέχνη του βασίζεται κυρίως, την δουλειά του, αλλά οι νέες τεχνολογίες σίγουρα, θα προωθήσουν και τις οποιεσδήποτε πωλήσεις. Και πολύ κακώς, ο Τάσος δεν το έκανε εδώ και χρόνια αυτό, τώρα θα είχε εδραιωθεί και καταξιωθεί, όσο κανένας άλλος επαγγελματίας στην περιοχή την ευρύτερη, που δεν υπάρχει κιόλας, άλλος!
Ακολουθεί και τρίτο, πιθανότατα κατάστημα, η πλατεία μας χρειάζεται ένα Ουζερί, όχι για να μπεκρουλιαζόμαστε και να μαλώνουμε, να δερνόμαστε, αλλά να πίνουμε, έτσι κανένα ποτηράκι κρασάκι, να τρώμε κάποιον καλό μεζέ, και να έχουμε ένα στέκι βρε αδερφέ, να μπορούμε να συναντηθούμε, ν' ανταλλάξουμε δυο κουβέντες, τα “καφενεία” και τα ουζερί ιστορικά και παραδοσιακά, ήταν πάντοτε οι Βουλές των χωριών, των τοπικών κοινωνιών της Ελληνικής Επαρχίας.
Όποιος το κάνει όμως, να προσέξει πάρα πολύ τον φατριασμό, τον διχασμό, οι “πάνω” και οι “κάτω”, οι “αριστεροί” και οι “δεξιοί”, οι “αποπάνω” και οι “αποκάτω”, που μας κατήντησαν τα τελευταία 40 χρόνια κάποιοι, ντεμέκ, τοπικοί “σαβουρο-πολιτικοί” σκατάδες, οι “παοκτσίδες” και οι “ολυμπιακοί”, αυτά τα πανάθλια αθλητικά κλαμπ που ανατριχιάζουν, διχάζουν, μισούν και εκμαυλίζουν!
Προσωπικά, δέχτηκα βάρβαρες επιθέσεις και από τα δυο μπαράκια των Σανών στο παρελθόν, αυτά που λειτουργούν στην περιφέρεια του χωριού, στο ένα μάλιστα ήταν ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του που μου επετέθηκε σε δρόμο του Πολυγύρου, ενώ στο άλλο τρεις φορές από καθάρματα πελάτες τους, που λειτούργησαν κι αυτοί ως ιδιοκτήτες-γκέτο, ή ακόμα-ακόμα, χρειάστηκε πολλές φορές να ανεχθώ τον βαρβαρισμό κάποιων οικείων, όταν είναι τύφλα μεθυσμένοι, και δεν ξέρουν τι λεν!
Ένα τέτοιο Ουζερί στην πλατεία και αλλού, θα είναι αποτυχημένο από χέρι, και καλά θα κάνει αυτός που θα το ανοίξει, να μην το ανοίξει καθόλου! ΠΟΤΈ!
Είναι κι άλλα μαγαζιά που έχει ανάγκη η Πλατεία μας, αλλά αυτά θα τα πούμε εν καιρώ.
Όπως και η άμεση πεζοδρόμησή της από τον πανάθλιο Δήμο Πολυγύρου που μας έχει μόνον για να μας αρμέγει, τον ανύπαρκτο ζεν-πρεμιέ 80ντάρι και ερωτιάρη γόη του, τον ανύπαρκτο πυροσβεστικό κρουνό στην Πλατεία, παρότι το υδρευτικό δίκτυο Σανών έχει τελειώσει εδώ και ένα χρόνο -ενώ ένας τέτοιος μπήκε από την πρώτη στιγμή μπροστά στο σπίτι του γίγαντα, που το παίζει και τοπικός Κομιτατζής, πολύ πριν τελειώσει το έργο.
Αυτό, την ανυπαρξία πυροσβεστικών κρουνών στα οικοδομικά τετράγωνα του χωριού, σε υδρευτικό έργο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών του 2015, θα το καταγγείλουμε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, αλλά και στα αρμόδια τμήματα της ΕΕ. Πως πληρώθηκε ο εργολάβος; Ή, πως εγκρίθηκε και εφαρμόστηκε μία τέτοια μελέτη; Πόσοι πήραν μίζα; Ποιοι την πήραν; Και αν ήταν το μισό της εργολαβίας, για να μην μπουν ή να ξεχαστούν;
Όσο για το άλλο σκάνδαλο, την ανυπαρξία Κάδων ανακυκλώσεως από τον κεντρικό δρόμο και νότια, σε όλο το παλιό χωριό δηλαδή (οι “πανωχωρίτες”), ούτε καν έναν, στην εκκλησία μπροστά δεν έβαλαν, όπου συχνά-πυκνά βγαίνουν ανακυκλούμενα υλικά, από τις κοσμικές εκδηλώσεις της! Είναι για τον πανάθλιο Δήμο Πολυγύρου, όχι κόλαφος, όχι πέντε φάσκελα, όχι φτύσιμο ή βρίσιμο, αλλά κι εγώ δεν ξέρω, τι άλλο;
Τάσο... Παλικάρι μου... Καλές δουλειές... Καλορίζικο το μαγαζί σου... Θα πας καλά, είναι σίγουρο... Κ΄ ίσως να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά σου, σε πείσμα κάποιων ανυπολήπτων ραμολιμέντων-σκατών, που προσπαθούν εντελώς το αντίθετο, την οπισθοδρόμηση και τον σκοταδισμό, την διάλυση του χωριού και το θάψιμό του, με νύχια και με δόντια, τα τελευταία 40 χρόνια!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: