ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΗ ΟΔΥΝΗ ΧΘΕΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΝΑ

Χθες, τα Σανά, κεραυνός εν αιθρία, κήδεψαν τον Αριστείδη Μ. Μπετσιά, έναν άνδρα 53 χρονών, ο οποίος ήταν προσφιλής και αγαπητός στους πάντες.
Ο Αριστείδης έχασε την ζωή του το προηγούμενο βράδυ στον ύπνο του από διπλό εγκεφαλικό, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που προσκλήθηκαν από τους δικούς του, οι οποίοι τον βρήκαν το πρωί πεθαμένο στο κρεβάτι. Κοιμήθηκε δηλαδή, αυτό που λέμε λαϊκά, και δεν ξύπνησε!

Ο Άρις -όπως ήταν καλύτερα γνωστός με το υποκοριστικό του Αριστείδη- ήταν ένας υγιέστατος άνθρωπος, χαρούμενος, ευδιάθετος πάντα, τίμιος -είδος εν ανεπαρκεία στην εποχή μας- δεν είχε πάει σχεδόν ποτέ, σε γιατρό, και το βιβλιάριο της υγείας του, ήταν αυτό που λέμε και πάλι, πεντακάθαρο.
Όμως, όπως είπε και ο Βιργίλιος, Ρωμαίος ποιητής πολύ πριν του χριστιανισμού, ο οποίος και τον κατάκλεψε, “Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε θεός κελεύει”!
 Έτσι λοιπόν, ο θεός εκέλευσε χθες να πάρει τον Αρι από κοντά μας, να αφήσει εμάς χωρίς την παρουσία του, αλλά το κυριότερο, να βυθίσει τους δικούς του σε αβάσταχτο θρήνο και βαρύτατο πένθος. Παρά το βροχερό και καταθλιπτικό της μέρας, ασορτί με το γεγονός, πολύς κόσμος από τα γύρω χωριά παρευρέθηκε στην κηδεία του, με το χωριό των Σανών σύσσωμο και κατατεθλιμμένο. Αντίο Άρι, όλοι θα σε ακολουθήσουμε εκεί που πήγες με ανώμαλη σειρά, ας είναι ελαφρύ, το χώμα που σε σκεπάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: