ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΓΛΏΣΣΑ, ΣΕ ΧΈΡΙΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΑΧΡΉΣΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΧΡΗΣΤΏΝ

Ενώ εμείς στην Ελλάδα κατακρεουργούμε και βιάζουμε συνεχώς την γλώσσα μας, καθημερινώς, σε σημείο πλέον εγκληματικό... Οι εφημερίδες... Τα ΜΜΕ... Οι “κατίνες” των πρωϊναδίκων και τα φρόκαλα των τηλεοπτικών υπέρ-θεαμάτων... Τα βρωμερά και σιχαμερά γκρίκλις... Ο μιμητισμός μας σε κάθε ξενικό άκουσμα... Δεν μιλάμε για Αγγλικά μόνον...
Σε λίγο θα ακούσουμε και Σουαχίλι ή άναρθρες κραυγές σε στυλ πολιτισμού Χόμο Ερέχθους (σ.σ.: η λέξη πολιτισμός έχει χάσει κι αυτή το νόημά της, προσπαθούν να μας περάσουν πολιτισμούς κάποιες καταστάσεις αγρίων φυλών εξ ανατολής, που βρίσκονται ακόμα σε επίπεδο νηπιακό ανθρώπινο, δεν ξεχωρίζουν και πολύ από τα ζώα, βαρβαρότητα και μεσαίωνας κανονικός), στην Αυστραλία οι ομογενείς μας οργανώνουν φεστιβάλ του τύπου “Μιλάμε Όλοι Ελληνικά”, και προσπαθούν αυτά τα τρίτης  γενιάς αδέρφια μας, να κάνουν ότι είμαστε ανίκανοι να κάνουμε εμείς που Ευρωπο-μαϊμουδίζουμε πλέον, ακόμα και σε επίπεδο Κράτους, πολλά έγγραφά του εκδίδονται δίγλωσσα ή αλαμπουρνέζικα -να μην ξεχνούμε και τους νόμους που πέρασε η Βουλή στα αγγλικά, και που οι περισσότεροι των βουλευτών αγράμματοι, δεν διάβασαν καν(!)- ακόμα κι αυτό το περιβόητο επιστημονικό σωματείο που ακούει στο βαρύγδουπο όνομα “Ακαδημία Αθηνών”, και καταδυναστεύεται από κάποιες μούμιες των Ελληνικών Γραμμάτων, να μην κουνάει το δαχτυλάκι της στα ευκόλως εννοούμε, τα οποία... παραλείπονται κιόλας.
Οι επιστήμονές μας -μέχρι και η Περιστέρα Μπαζιάκα έγινε καθηγήτρια- σε όλους τους τομείς, φραγγολάγνοι ή ξενολάγνοι, μας πουλούν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, παίρνουν μάτσο τα ντοκτορά τους σε ότι είδους αηδία-διατριβή μπορεί να φανταστεί κανείς, η άλλοτε Φιλοσοφική Σχολή μας, η κορωνίδα των επιστήμων και ο φάρος της πραγματικής γνώσεως -μόνον η Φιλοσοφική Σχολή παράγει πραγματική γνώση με τα Μαθηματικά, όλες οι άλλες σχολές είναι απλά σε ρόλο υποστηρίξεως αυτών, όπως στις μάχες τέτοιον ρόλο τον παίζουν πολλές φορές, οι απειροπόλεμες εφεδρείες!

Κι ενώ όλα αυτά τα βαρβαρικά, σιχαμερά και βρωμερά, συμβαίνουν στην Ελλάδα του 21ου αιώνα από Έλληνες για Έλληνες, στην ουσία μισέλληνες -το δηλωτικό ταυτότητος στην αρχαία Ελλάδα “Έλλην”, σήμαινε και θρήσκευμα, όχι μόνον εθνότητα-  κι αφού δεν μπορείς πλέον σήμερα να πεις ότι είσαι "Έλληνας", τα ελληνικά δικαστήρια και η γλοιώδης εμετική Ελληνική νομοθεσία στο επόμενο βήμα τους θα είναι, μέσα στις τόσες λέξεις που απαγόρευσαν πλέον να χρησιμοποιούμε σαν δήθεν ρατσιστικές, θα είναι και αυτή, για τα τσιπροκουμμούνια η λέξις Έλλην είναι ήδη υβριστική, αλλά και για όλα τα κουμμούνια εντός Ελλάδος, δείτε παρακάτω, και ακούστε περισσότερο, στο βίντεο που ενσωματώσαμε, τι γίνεται τον μήνα Μάρτιο στην Αυστραλία, και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας, αν θα πρέπει τελικά, σύσσωμος ο Ελληνικός πληθυσμός να μετακομίσει στην Αυστραλία, ή οι πατριώτες τουλάχιστον, μια και εδώ, κι αυτή η λέξη είναι υβριστική, ταυτίστηκε από τους εντολοδόχους χαρτογιακάδες πολιτικούς μας καταστροφείς, ολότελα με την “Χρυσή Αυγή”.
Αν πεις στην Ελλάδα σήμερα ότι είσαι πατριώτης και Έλληνας, αυτομάτως αυτό σημαίνει “Χρυσαυγίτης”. Όχι μόνον για τους εδώ, αλλά και για τους έξω (βρωμο)Ευρωπαίους εταίρους μας, ή τους ασπόνδους συμμάχους μας, σε όποιον συμμαχικό συνασπισμό και αν ανήκουμε, ανήκουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: