ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΝΑΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΣΑΝΩΝ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΟΥ "ΟΓΑ"
ΣΑΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 630 73

 

ΣΑΝΑ 20/4/2016
ΠΡΟΣ: ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΡΝΑΙΑΣ - 63072


Αξιότιμε κύριε Μητροπολίτα,
Οι αυθαιρεσίες και οι ανοησίες των “Ελλήνων” παπάδων, και δη καλογεροπαπάδων, δεν έχουν όρια.
Ο καλογερόπαπας των Σανών -που είναι και υπόδικος για ξυλοδαρμό υπερήλικα κατοίκου του χωριού- ξεπερνώντας τον εαυτό του σε έπαρση και εγωισμό, ανήρτησε στην είσοδο της εκκλησιάς του χωριού αυτήν την αηδία που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Πέραν όλων των άλλων, θεωρούμε αυτό το νοσηρό κατασκεύασμα βάρβαρη προσβολή και κατακρεούργηση, πλαστογράφηση των Εθνικών μας συμβόλων.

Η Ελληνική σημαία είναι πολύ ιερότερη για μας τους Έλληνες, πέρα από οποιαδήποτε άλλα κατασκευάσματα “ιερά”, δημιουργήθηκε με νόμο του κράτους και όπως αυτός ορίζει, σήμερα, αλλά και παλαιότερα. Και αυτό θέλουμε να βλέπουμε και να καμαρώνουμε εμείς οι “Έλληνες”, και όχι οποιαδήποτε άλλη προσβλητική καρικατούρα.
Όσο για το “Λάβαρο της ΑΕΚ”, που πολύ σωστά αποκάλεσε κάποιος ιστορικός αρχαιολόγος και θεοσεβούμενος κατά τα χριστιανικά πρότυπα, που επίσης βλέπετε στη φωτογραφία, χαλάλι σας. Σας το χαρίζουμε. Αν και αυτό, ως Βυζαντινό σύμβολο εσείς το προδώσατε και πάλι -υποκλέπτοντάς το τώρα διαρρηγνύοντας και τα ιμάτιά σας ως άλλοι Φαρισαίοι- μια και θέλατε, ο Κλήρος, το παπαδαριώ της εποχής εκείνης να δείτε “Τούρκικο φέσι στην πόλη, παρά την Παπική τιάρα”. Και σταυρώσατε εκείνον τον μαρτυρικό Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο, τον οποίο επίσης προδώσατε.
Εμείς δεν είμαστε χριστιανοί, όπως και δεν ανήκουμε σε κανένα άλλο θρησκευτικό δόγμα. Πιστοί. Είμαστε Έλληνες. Και σας θυμίζουμε -που είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε ως μορφωμένος άνθρωπος- πως στην ιστορία μας αυτό πριν πολλά χρόνια, ήταν και δηλωτικό θρησκεύματος.
Έχετε ιερά υποχρέωση πρωτίστως ως Έλλην -αν είστε- και ύστερα όλα τα άλλα εβραιομασονικά -που είστε- να αποκαταστήσετε αυτήν την ιεροσυλία απομακρύνοντας αυτό το έκτρωμα από την είσοδο της εκκλησιάς μας, μπορεί να μην είμαστε χριστιανοί, αλλά την εκκλησία μας την βλέπουμε ως ιστορικό μνημείο αθανάτων και ηρώων προγόνων μας, και δεν θέλουμε ο οποιοσδήποτε καραγκιόζης παπάς -και υπόδικος- να την προσβάλλει κατά πως του γουστάρει, και κατά πως του καπνίσει.

  • Να μεταθέστε αυτόν τον αγριόπαπα από το χωριό μας στην μοναστική πολιτεία του Άθω, ή σε οποιοδήποτε άλλο μοναστήρι ανήκει. Είναι ένας καλόγερος, και ο γέρος του Μοριά είπε στα χρόνια της Επαναστάσεως, “ή παπάς, παπάς, ή ζευγάς, ζευγάς”. Αυτός δεν είναι απολύτως, τίποτα, από αυτά. Εξ' άλλου εσείς στην Εκκλησία σας -που είναι και ολίγον ιδιοκτησία σας- λέτε πως: “Όταν ένας παπάς είναι ανεπιθύμητος, έστω και από έναν κάτοικο ενός χωριού, αυτός πρέπει να φεύγει. Να απομακρύνεται”.
  • Να φέρτε έναν παπά στο χωριό μας, ο οποίος πρωτίστως θα σέβεται και θα τιμά εμάς τους υπερήλικες, και δεν θα κάνει τίποτα περισσότερο, πέραν από αυτά που η Ελληνική Πολιτεία τον πληρώνει να κάνει (Γάμους, βαφτίσεις, κηδείες, μνημόσυνα).
  • Αλήτες, αγύρτες, απατεώνες, και ψεύτες, δεν έχει ανάγκη η Ελληνική κοινωνία, έχει κορεστεί επικίνδυνα από αυτούς.
Κοντός ψαλμός αλληλούια. Εάν δεν αποκαταστήσετε ως Προϊσταμένη Αρχή, αυτή την βάρβαρη και βάναυση προσβολή στο Εθνικό μας σύμβολο, την ιερή Σημαία μας, θα υποβάλλουμε στις δικαστικές αρχές μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση ως άμεσα υπεύθυνος. Που σημαίνει κι εσάς.
Επί πλέον, σας δηλώνουμε πως ιστορικά, οι ψευτο “άρχοντες Γαβριήλ και Μιχαήλ”, ουδεμία σχέση έχουν με οποιαδήποτε... αρχοντιά, την Ελληνική ιστορία, είναι μυθικοί ήρωες του Εβραϊκού Ταλμούδ, να παν από κει που ήρθαν, ας τους τιμήσουν οι ομόεθνοί τους, σε μας, δεν είναι απολύτως, τίποτα, και δεν σημαίνουν, απολύτως, τίποτα.

Με Τιμή
Συνταξιούχος ΟΓΑ – Κάτοικος Σανών


Κοινοποίηση:

  • Υπουργείο Εσωτερικών
  • Αρχιεπισκοπή Αθηνών
  • Μητρόπολη Κασσανδρείας
  • Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής
Σ.Σ.: Οι κοινοποίησεις αυτές δεν αποστέλλονται,αυτοί που τους ενδιαφέρει, μπορούν να τις διαβάσουν ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: