ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΙΟΣ Γ. ΔΑΓΚΊΛΑΣ”.

Μεγάλη επιτυχία για τις “Κινηματογραφικές Παραγωγές ΧΑΟΣ και Αργύριος Γ. Δαγκίλας”, την συμπαραγωγό Ζωή Σ. Κυριαζίδου, η συμμετοχή της ταινίας τεκμηριώσεως μεγάλου μήκους “Λουτρά Θέρμης: Η Ονείρωξις του Δήμου Θεσσαλονίκης”, σκηνοθεσία Αργύριος Γ. Δαγκίλας, στο "3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας (Κρήτη)" και στο διαγωνιστικό τμήμα, το οποίο ανοίγει αυλαία στις 6 Αυγούστου, και κλείνει αυλαία στις 10 του ιδίου μηνός.
Παρακάτω σας δίνουμε ολόκληρο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, η προβολή της ταινίας των “Παραγωγών Χάος” είναι στις 7 και 8 Αυγούστου.


Όσοι βρεθείτε στην Κρήτη και στην Ιεράπετρα τις μέρες του Φεστιβάλ, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε ΟΛΕΣ, πρόκειται περί αξιολόγων σκηνοθετών του είδους, Ελλήνων και ξένων δημιουργών.
Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας Κρήτης, αν και είναι στις αρχές του έχει καταξιωθεί, και στην κοινή γνώμη, και στους κινηματογραφιστές του είδους, Έλληνες και ξένους. Γι’ αυτό και το πρόγραμμα είναι μεγάλο, και η επιτροπή επιλογής ταινιών υποθέτουμε, πως θα είχε δύσκολο έργο να επιλέξει αυτές ανάμεσα σε πολλές άλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: