ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

ΤΟ 5ο ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... 
Έχουμε παράδοση στην ιστιοπλοΐα! Ξεκίνησε το 1960 με τον τότε διάδοχο Κωνσταντίνο, και όπως διαπιστώνουμε σήμερα, το 2016, καλά κρατεί!
Ήταν Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου του 1960, όταν στην Ελλάδα δεν υπήρχε τηλεόραση. Υπήρχε μόνον ραδιόφωνο, το οποίο διέκοψε το πρόγραμμά του για να ανακοινώσει ότι: Ο διάδοχος Κωνσταντίνος, σημαιοφόρος της Ελληνικής αποστολής, με το σκάφος του «Νηρεύς», κέρδιζε το Χρυσό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης στα σκάφη τύπου «Ντράγκον».
Με το χθεσινό των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή, η Ελλάς μετράει πολλά μετάλλια από τότε!.. Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στους νέους Ολυμπιονίκες μας, ίσως την Ολυμπιακή αποστολή έπρεπε να ακολουθήσει και ο “Ο Πρόεδρος της Γ’ Γυμνασίου του 15μελούς” με την κουμμουνιστική παρέα του, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να δει τι χρώματα έχει η Ελληνική σημαία, να πάρει μία γεύση, και να την κρατήσει λίγο στα χέρια του, όση απέχθεια και αν αισθάνεται γι’ αυτήν.

Οι νέοι Ολυμπιονίκες μας, μέχρι λίγα λεπτά πριν της τελευταίας κούρσας, ήταν αγκαλιά με το Αργυρό μετάλλιο, αλλά το έχασαν με τον ίδιο τρόπο, που το είχαν χάσει και οι Αυστραλοί λίγο πριν από αυτούς, οι οποίοι και τελικώς, το κέρδισαν...
Αυτά τα νέα παιδιά στην πλειοψηφία τους που πήγαν στην φετινή Ολυμπιάδα του Ρίο, τα περισσότερα, πρώτη φορά στην αποστολή πιθανώς, δεν πήγαν να κάνουν διακοπές. Και πάλι μπράβο τους!

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. Κροατία (Σίμε Φαντέλα/Ιγκόρ Μάρενιτς) 43 –Χρυσό
2. Αυστραλία (Μάθιου Μπέλτσερ/Γουίλ Ράιαν) 58 –Ασημένιο
3. ΕΛΛΑΔΑ (Παναγιώτης Μάντης/Παύλος Καγιαλής) 58 –ΧΑΛΚΙΝΟ

Αναλυτικά τα μετάλλια της ελληνικής ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες (3 χρυσά, 2 ασημένια, 3 χάλκινα):

ΧΡΥΣΑ
 1.    1960, "Ντράγκον" ο τότε διάδοχος Κωνσταντίνος, Οδυσσέας Εσκιτζόγλου, Γεώργιος Ζαΐμης (πλήρωμα Νηρεύς)
 2.    1996, "Ιστιοσανίδα" Νίκος Κακλαμανάκης
 3.    2004, "470" Γυναικών Σοφία Μπεκατώρου, Αιμιλία Τσουλφά

ΑΣΗΜΕΝΙΑ
 1.    1972, "Φινν" Ηλίας Χατζηπαυλής
 2.    2004, "Ιστιοσανίδα", Νίκος Κακλαμανάκης

ΧΑΛΚΙΝΑ
 1.    1980, "Σόλινγκ" Τάσος Μπουντούρης, Αναστάσιος Γαβρίλης, Αριστείδης Ραπανάκης
 2.    2008, "Ινγκλινκ" Σοφία Μπεκατώρου, Σοφία Παπαδοπούλου, Βιργινία Κραβαριώτη
 3.    2016, "470" Ανδρών Παναγιώτης Μάντης, Παύλος Καγιαλής  


Δεν υπάρχουν σχόλια: