ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΦΡΊΚΗ!.. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΌ!.. ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΓΛΏΣΣΑ!..



Διακαής πόθος και της “Ενωμένης Ευρώπης”, στην οποία φευ, μπήκαμε για να δούμε μέρα... άσπρη! Κι αφού μας έδωσαν κάτι ψίχουλα στην αρχή, στάχτη στα μάτια για λίγα χρόνια, μας καταλήστεψαν στη συνέχεια χοντρά, συνεπικουρουμένης και της πολιτικής μύξας, που μας τάισε άχυρο μετά τη μεταπολίτευση, όλα τα κακοποιά στοιχεία τα οποία χρίστηκαν “υπηρέτες’ (κλέφτες και απατεώνες), του Ελληνικού λαού! Όντως, ΦΡΊΚΗ!.. Καταργήθηκε η Ελληνική γλώσσα! Όχι μόνον στο βρωμο-κτηνοβούλιο, όπου όλες οι εισηγήσεις μοιράζονται εντύπως και στα αρλουμποφράγκικα (αγγλικά), για να ενημερώνονται τα τούβλα οι βολευτές-ληστές και νεογενίτσαροι τι ψηφίζουν (τι καταστρέφουν, δηλαδή), αλλά κυρίως στις Ελληνικές -ντεμέκ- τηλεοράσεις, οι οποίες έχουν κατακλυσθεί από κολλυβογράμματες στρατιές πούστηδων, λεσβιών, βιζιτούδων πολυτελείας, κλπ, κλπ!

(Σ.σ.: Μην χρησιμοποιείται την λέξη “γκέι” γι αυτά τα τραγικά λάθη της φύσεως, αυτό επιδιώκουν, το καμουφλάζ, τους ανεβάζεται τα ποσοστά, την λέξη “γκέι” την χρησιμοποιούν και τα νήπια στα σχολεία -θα δείτε παρακάτω- που φυσικά δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει).



Ναι, αυτή είναι η ελληνική λέξη η σωστή. Πούστης/πούστηδες, πουστάρες, η οποία δηλώνει ανθρώπους ψυχανωμάλους και ανωμάλους ερωτικά, χλευάσματα, σαν αυτούς που διαβάζουμε καθημερινά στα αστυνομικά δελτία προξενώντας μας και αποτροπιασμό, αηδία, οι οποίοι αρέσκονται να τους γαμούν βαρβάτα αρσενικά από τον κώλο, την κωλάρα τους, και όχι οι ίδιοι να χρησιμοποιούν την πούτσα τους φυσιολογικά για ερωτική πράξη στις γυναίκες, τις οποίες μάλιστα, συν τοις άλλοις, μισούν, απεχθάνονται κιόλας! Άκρως ρατσιστικά και άκρως απάνθρωπα, βεβαίως! Την έχουν την πούτσα τους μονάχα για να κατουρούν, ή για να δίνουν ερευνητέα ύλη σε μικροβιολογικά εργαστήρια όταν πηγαίνουν κάθε λίγο για εξετάσεις όπως οι πουτάνες, κάτουρα, αν δεν τα πίνουν και δημοσίως για σπέρμα που λατρεύουν, σαν εκείνον τον κλούβιο και σχιζοφρενή Μπιλ Γκέιτς, τον οποίο κάποιοι θεωρούν και πνευματική διάνοια της εποχής.
Ήμουνα σε φιλικό σπίτι όπου όλως παραδόξως, στο σαλόνι υπήρχε τηλεόραση μεν, δεν έπαιζε, κατά το ελληνικόν σύνηθες, δε!
Επειδή μέχρι τότε δεν ήξερα και πολλά σπίτια ελληνικά, νοικοκυριά που να έχουν τις τηλεοράσεις τους κλειστές εκτός απ’ το δικό μου, παραξενεύτηκα και ρώτησα με περιέργεια τον άρχοντα του σπιτιού: “Γιατί δεν παίζει η τηλεόρασή σας;”, να εισπράξω αμέσως την απάντηση: “Δεν βλέπεται με τίποτα!.. Γέμισε πούστηδες και λεσβίες!.. Βιζιτούδες πολυτελείας, πουτάνες!..”.
Τόσο για τους πούστηδες, όσο και για τις λεσβίες, πολλές φορές οι “άρρωστοι” αυτοί και “άρρωστες”, προκειμένου να μας πείσουν για την ορθότητα και το φυσιολογικό ερωτικό της ζωής τους, των ανωμάλων ορέξεών τους, μας παραπέμπουν στην Αρχαία Ελλάδα και τους Αρχαίους Έλληνες. Προβληματίζοντάς μας πιθανώς, τους αγραμμάτους όμως και τους αδαείς.
Η αρχαία Ελληνική κοινωνία δεν έχει καμιά σχέση με την δική μας την σημερινή. Είχε άλλους κώδικες και άλλες συμπεριφορές. Άλλα κοινωνικά πιστεύω, η ερωτική ζωή των Αρχαίων Ελλήνων συμπεριελάμβανε και όλους αυτούς τους αχρείους, οι Αρχαίοι μας όμως για να τους ξεχωρίζουν, όπως κι εμείς σήμερα, είχαν άλλες λέξεις γι αυτούς, άλλους φθόγγους, τους στιγμάτιζαν καθημερινώς.
Για τον πούστη παράδειγμα, υπήρχε η λέξη “κίναιδος” (την λέμε και σήμερα, εγώ την προτιμώ με “υ” το “κι”), η λεσβία ήταν η “κιναίδα”. Με την ίδια έννοια, την ίδια σημασία, όπως και ο σημερινός πούστης η σημερινή λεσβία. Ήταν τόσο απεχθείς και τόσο απορριπτέοι, και στην αρχαία Ελλάδα, όσο οι σημερινοί.
Για την “αγάπη”, λέξη χριστιανική άγνωστη στην αρχαιότητα, υπήρχε ο έρως, ο έρωτας, ο εραστής και ο ερωμένος. Όπως και η φιλότης, φιλότητα, δυο λέξεις νεκρές σήμερα στο λεξικό μας, από τις οποίες όμως έχει μείνει το “φίλος/η”, παρόμοιο στους αρχαίους χρόνους με τον “εραστή” και τον “ερωμένο”.
Δεν υπάρχει λοιπόν, καμία ταύτιση για τις ανωμαλίες αυτές με το φυσιολογικό, το καθ’ ομολογίαν ανθρώπινο, τα άτομα αυτά ήταν και είναι οι πούστηδες, αισχρές μειοψηφίες, που κάποιοι επίσης, ψυχανώμαλοι -και πούστηδες- λεσβίες το πιο πιθανόν, νομοθέτες/τριες, προσπάθησαν (τα κατάφεραν), να τους βάλουν δικτατορικά και φασιστικά ανάμεσά μας! Επί ίσοις όροις!
Ούτε και στα Αγγλικά η λέξη πούστης είναι “γκέι” όπως θα νομίζουν πολλοί, η λέξη γκέι είναι χολιγουντιανή σινεμαδίστικη μοδάτη, και θέλει να καμουφλάρει από ντροπή ακριβώς αυτό, τον πούστη. Η λέξη πούστης στα αγγλικά είναι “σοδομίτης”, αηδιαστικό και σιχαμερό κατάλοιπο δηλαδή, της κατ’ εξοχήν εποχής των Σοδόμων και Γομόρρων, και, σύμφωνα με την ιστορία αυτή, των βιβλικών Σοδόμων και Γομόρρων τα οποία καταστράφηκαν πνιγμένα στον βούρκο της ακολασίας και των σοδομιτικών τους πράξεων, αποδεχόμενοι σήμερα εμείς τον τρόπο ζωής της καταραμένης αυτής πόλεως, στρώσαμε τον δρόμο της καταστροφή μας, του αφανισμού μας μια χαρά, με την... βούλα του Κράτους! Παντρειές, σύμφωνα γάμου, υιοθεσίες. Και τα μυαλά των “σοφών”, τρομάρα τους, που σώνει και καλά θέλουν να εξισώσουν αυτά τα παράσιτα, με την υγιή και φυσιολογική μάζα του λαού. Του Ανθρώπου.
Το περιστατικό που θα σας διηγηθώ στη συνέχεια, είναι, ίσως, ένα μικρό δείγμα για το τι μας περιμένει ακόμα να δούμε, και μ’ αυτά τα σκατά τα πολιτικά που μπλέξαμε, τα τελευταία 40 χρόνια.
Σε δημοτικό σχολείο της Περαίας Θεσσαλονίκης, κάποια τσογλανόπαιδα εν ώρα μαθήματος πετάγονται όρθια θρασύτατα στην αίθουσα διδασκαλίας, δείχνοντας τους συμμαθητές τους και φωνάζοντας: “Αυτός είναι γκέι”. “Αυτή είναι γκέι”.
Η δασκάλα που δεν μπορεί να τα σφαλιαρώσει, ή το λιγότερο, να τα πετάξει με τις κλωτσιές έξω της αιθούσης, ανέχεται την λέξη, ίσως και επειδή δεν την ξέρει, δεν την καταλαβαίνει η ίδια, δεν της ακούγεται βρώμικη. Βρισιά. Γιατί αν το τσογλανόπαιδο έλεγε “αυτός είναι πούστης” ή "αυτή είναι λεσβία”, θα την καταλάβαινε, θα την πάρα-καταλάβαινε μάλιστα, θα του έριχνε υπογείως, πιθανώς, και κάποιες σβουριχτές καλές. Ο λαός μας, λέει: “Μικρόν κώλο δεν έδειρες, τρανό μην καταπιάνεσαι”.
Κάποιοι γονείς που πήγαν και διαμαρτυρήθηκαν αγανακτισμένοι όπως ήταν φυσικό, ακόμα και στην Πρωτοβάθμια Επιθεώρηση για την συμπεριφορά αυτών των τσογλανοπαίδων, πήραν την χυδαία απάντηση από άλλους φωστήρες δασκάλους μας εκεί: “Την ξέρουμε την  περίπτωση... Αλλά μην “κουνηθείτε” καθόλου!.. Γιατί θα υποβαθμίσουμε το σχολείο σας ακόμα περισσότερο!..”.
Όλα τα παραπάνω, μην ξεχνούμε ότι είναι απόρροια αποτέλεσμα, και των μαθημάτων ηθικής τάξεως, συμπεριφοράς, που παραδίδουν καθημερινώς και αδιαλείπτως, οι ψευδεπίγραφα ελληνικές τηλεοράσεις στα ελληνικά νοικοκυριά!

Το άλλο φρικτό με τα χαζοκούτια, ΌΛΑ, και τα κρατικά, είναι ότι σπανίως ο θεατής θα δει τίτλο ή ονομασία προγράμματος στην Ελληνική γλώσσα! Την Ελληνική γραφή! Είναι όλοι οι τίτλοι προγραμμάτων στα αλαμπουρνέζικα αρλουμποφράγκικα, κάποιοι μάλιστα, ακόμα χειρότερα, είναι μισά αρλουμποφράγκικα και μισά αρλουμποελληνικά.
Όλα τα Δελτία Τύπου, ακόμα και τα κρατικά που στέλνουν οι υπηρεσίες στα ΜΜΕ, είναι γραμμένα δίγλωσσα κολλυβογράμματα, κολλυβογραμμάτων συντακτών ανακατεμένα με αγγλικούρες, γαλλικούρες λέξεις, για να μην καταλαβαίνει το πόπολο γρι, που τρώει χόρτο χρόνια τώρα, να κορέσει και την ακόρεστη πολιτική του πείνα, που δεν την εκόρεσε ποτέ!
Οι τηλεπαρουσιαστές, πούστηδες λεσβίες και βιζιτούδες πολυτελείας, σπανίως νορμάλ άνθρωποι, συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον για το ποιος θα πει την μεγαλύτερη ανοησία, βλακεία, στο πενιχρότατο ελληνικό λεξιλόγιο που διαθέτουν, κι αυτό διανθισμένο πάνω από 50% με ξενικούρες λέξεις που χρησιμοποιούν, ίσως για να μας εντυπωσιάσουν, να μας δείξουν υπερήφανα αγέρωχα και εγωιστικά, το πολύγλωσσο μάλλον, των λεκτικών δυνατοτήτων τους!
Όλα αυτά, χωρίς ίχνος δεοντολογίας, χωρίς ίχνος κρατικού ελέγχου ή χαλινού, χωρίς ίχνος τιμωρίας, αλλά και με την σύσταση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου που θα έβαζε ή θα βάλει κάποιο φρένο στην κατηφόρα αυτή της αυθαιρεσίας, να μην συγκροτείται ούτε στην επόμενη χιλιετία! Την χιλιετία του “3000”!
Να σημειώσουμε ακόμα πως οι ομοιογενείς μας (προσέξτε, όχι ομογενείς, “ομοιογενείς”) που έρχονται το καλοκαίρι διακοπές στην πατρίδα και βλέπουν όλο αυτό το γλωσσικό χάλι των ελληνικών τηλεοράσεων, τραβούν τα μαλλιά τους, και γυρνώντας πίσω στις χώρες τους όπου διαμένουν, δεν θέλουν, όχι να δουν, αλλά ούτε να ακούσουν πλέον γι αυτές.
Έχω παρακολουθήσει κλεφτά συζήτηση παρέας το καλοκαίρι, στην οποία Έλληνας “ιθαγενής”, μιλούσε στον ομοιογενή μας με ανοησίες αγγλικούρικες, και ο ομοιογενής μας ο καημένος, προσπαθούσε να τον διορθώσει ή να βρει τις λέξεις στα Ελληνικά!.. Ειλικρινά, έριξα, ΤΟ, γέλιο, και για να είμαι ειλικρινής, γελάω ακόμα όταν το θυμάμαι...
Κι ενώ αυτά συμβαίνουν εδώ στο πορνογραφικό μας και πούστικο, όσον αφορά τη γλώσσα Γραικιστάν, δείτε τι κάνουν οι ξένοι για την Ελλάδα μας, διαβάζω αυτολεξεί την είδηση από την ιστοσελίδα της Γκουγκλ:
“Διαθέσιμη πλέον και στα ελληνικά, είναι η δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης στην πλατφόρμα της (...), παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες, μέσω της τεχνολογίας (...) να λαμβάνουν απαντήσεις σε θέματα που κυμαίνονται από τον καιρό μέχρι το ποδόσφαιρο...
Παραδείγματος χάριν, εάν ένας χρήστης θέλει να ενημερωθεί για τον καιρό, θα πρέπει να πει, «ο καιρός στην Αθήνα» ή «ο καιρός σήμερα». Εάν θέλει να βρει το πρόγραμμα της (...) μπορεί να πει «χρονοδιάγραμμα για το πρωτάθλημα (...) Ελλάδος» ή «Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ελλάδος».

Πάμε τώρα στοίχημα ότι οι Έλληνες, αντί των Ελληνικών θα χρησιμοποιούν αγγλικούρες, όπως αυτές που έγραψε ο συντάκτης σε παρένθεση με τρεις τελείες, και που αφαιρέσαμε εμείς;

Εύλογα θα ρωτήστε ή θα αναρωτηθείτε οι ίδιοι, τι θα γίνει μ’ αυτό το γλωσσικό χάλι, γραπτό προφορικό, και πως μπορούμε στο σημείο που φθάσαμε, να αντιδράσουμε; Αν πρέπει εμείς,  ή ο καθένας από εμάς, να κάνει την επανάστασή του και να αρχίσει με μίσος να αντιδρά.
Η αντίδραση και το όπλο μας είναι ένα. Δυστυχώς, δεν έχουμε άλλο. Ούτε μπορούμε να πάμε αλλά τζιχάντ, να ανατινάξουμε όλα τα τηλεοπτικά βρώμικα στούντιο που λειτουργούν παράνομα στη χώρα μας. Ούτε ακόμα-ακόμα, είναι πρέπον να εκτελέσουμε στον δρόμο που περπατάνε τους τηλεοπτικούς ιδιοκτήτες, οι άνθρωποι πιθανώς ως τέτοιοι οι περισσότεροι, να μην βλέπουν καν στις τηλεοράσεις, τι προβάλουν ή τι παίζουν τα κανάλια τους! Αν έβλεπαν, το πιο σίγουρο είναι ότι θα επενέβαιναν! Θα αντιδρούσαν, ενδεχομένως.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε λοιπόν, έκανε ο φίλος για τον οποίο μιλήσαμε στην αρχή, το κάνουμε εμείς εδώ και χρόνια, είναι να γυρίσουμε το κουμπί της τηλεοράσεως στο “0”.
Και, τέρμα πούστηδες, τέρμα πουτάνες, τέρμα κίναιδες και βιζιτούδες των 3.000 ευρώ, αρλουμποφράγκικα-σκατοφράγκικα “ευρωπαϊκά”, όπως και αμερικάνικα αφρικανικά.
Οι “ελληνικές” τηλεοράσεις θα μας υποχρεώσουν σε λίγο και τα σουαχίλι!
Τέρμα, λοιπόν... Τέλος... Αυτή είναι η λύση αγαπητοί φίλοι και φίλες... Κάντε την αμέσως. Φύλακες, γρηγορείτε!..

-***-

Και η “είδηση” της βραδιάς. Πήγαν να σκοτώσουν -λέει- τον Λουκά Παπαδήμο. Αλλά δεν τα κατάφεραν!.. Και στις τηλεοράσεις, τις πούστικες τις “ελληνικές”, αυτές που λέγαμε και παραπάνω, δεν έχυναν... το δάκρυ κορόμηλο για την είδηση, αλλά γιατί ο Παπαδήμος είχε 12 αστυνομικούς που τον φύλαγαν (τους οποίους πληρώνω εγώ ο μαλάκας “μνημονιακός Έλληνας πολίτης” του επαναστάτη Πίτουρα), και τελευταίως του αφήσανε μόνον 8! 
Να σημειωθεί με έμφαση ότι ο Παπαδήμος είναι ο “πρωθυπουργός” του “Πι-σι-ι”, η αρχή της ξευτίλας μας και της χρεοκοπίας μας δηλαδή. Και αυτόν τον άνθρωπο, απόψε, έναν από τους πρώτους προδότες πρωθυπουργούς της τελευταίας δεκαετίας, θέλει να τον λυπηθεί ο Ελληνικός λαός! Ο οποίος να σημειωθεί και αυτό, παίρνει τρεις συντάξεις, της τάξεως των 3.000 ευρώ το λιγότερο η κάθε μια.
Κι εσύ λαέ βασανισμένε, Φάε σκατά λαέ!”... 

Με τα 500 ευρώ που του βγήκαν στο δρόμο, από τα 5.000 που σου έταξε το “τσιπρόπαιδο” και σου λήστεψε την ψήφο!.. Ο... Τσε Γκεβάρα σε χαλκομανία γκράφιτι, της νεωτέρας Ελλάδος!.. 
Βάρα και το νταούλι, αλλά πρόσεξε!.. Στην κεφάλα σου την κλούβια...

-*****-

[Σ.Σ.: Τσεκαρισμένα στα προγράμματα των βρωμο-τηλεοράσεων, οι ξενικουρες βρωμότιτλοι για ηλιθίους και κάφρους του Ελληνικού "Καφιριστάν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: