ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ “ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΑ” (ΤΡΑΓΟΙ) ΤΟΥ ΑΓ(Ρ)ΙΟΜΕΝΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ!..

Είναι εγωιστές, είναι υπερόπτες. Είναι αλαζονικοί, είναι φαντασμένοι. Είναι εσωστρεφείς. Είναι φιλοχρήματοι. Είναι καχύποπτοι, είναι μισαλλόδοξοι! Είναι ξιπασμένοι. Είναι άθεοι. Είναι... Είναι... Είναι οι Έλληνες μητροπολίτες.
Δέιτε παρακάτω πόσο μας κοστίζουν, “αυτοί που πουλούν τον τον Χριστό με το δράμι”, να θυμηθούμε και τον Καζαντζάκη, αυτοί που θέλουν το κοπάδι τους “μπεεε”!.. Και ο θεός είναι μεγάλος, “προσεύχονται” πάντοτε να παίρνει από μας, και να τα δίνει σ’ αυτούς!

Τα πλουμιστά στολίδια τους και τα καπέλα τους, είναι από το εβραϊκό ταλμούδ. Είναι οι "Ιερείς, Αρχιερείς -και Φαρισαίοι- ο Άννας, ο Καϊάφας" γνησίως και αυτοπροσώπως. Δεν έχουν τίποτα το ελληνικό επάνω τους, παρότι υπεραμύνονται γι’ αυτό. 
Θεός τους είναι ο εβραϊκός Γιαχβέ (και το χρήμα), θεά τους η Μαριάμ, αυτή που πιστεύουν μυαλό μωρού παιδιού, ότι κυοφόρησε ανθρώπινη ζωή μυρίζοντας ένα λουλούδι!
Η αλήθεια είναι ότι μυρίζοντας έναν κρίνο, μόνο να ζαλιστείς μπορείς, έχουμε δυο κλωνιά αυτή την εποχή στο σαλόνι του σπιτιού μας, και κοντεύουμε να πάθουμε... ασφυξία. Παρότι έχουν περάσει 10 μέρες, το άρωμά τους δεν λέει να ξεθυμάνει, με τίποτα!
Βάσει του ν. 4387/2016, οι μηνιαίες αποδοχές των Αρχιερέων της Εκκλησίας καθορίζονται ως εξής:

Βασικός Μισθός
α. Αρχιεπίσκοπος: 2.600 ευρώ.
β. Μητροπολίτης και Τιτουλάριος Μητροπολίτης: 2.210 ευρώ.
γ. Τιτουλάριος Επίσκοπος και Βοηθός Επίσκοπος: 1.820 ευρώ.

Επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών (σ.σ.: τώρα εσείς, μην το παίρνεται και κατάκαρδα αυτό, περί... ανέμων και υδάτων σπούδασαν τα απιδιά)
α. Για κατόχους διδακτορικού διπλώματος σε 75 ευρώ.
β. Για κατόχους μεταπτυχιακού διπλώματος ετήσιας, τουλάχιστον, φοίτησης σε 45 ευρώ.

Αποζημίωση εξόδων παράστασης:
α. Αρχιεπίσκοπος: 100 ευρώ.
β. Εν ενεργεία Μητροπολίτης: 50 ευρώ.
Αυτά παίρνουν από μας, το πόπολο την φτωχολογιά, “ληστεία” από τις τσέπες μας, γιατί από αυτά που τους δίνουμε εμείς στα τάματα και τα παγκάρια,  γίνονται όλα ράβδοι χρυσού, και πηγαίνουν κατ’ αυτθείαν σε εβραϊκές τράπεζες

Ή, επενδύσεις ακόμα και σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος! 
Και ευτυχώς, που δημοσιεύτηκαν αυτοί οι μισθοί τους, μάθαμε και τι θα πει “τιτουλάριος”, (αλήθεια, τι θα πει;).  Υποψιαζόμαστε κάποιος κλεμένος τίτλος από την προδομένη εκείνη Αυτοκρατορία θα είναι, όπως το... περήφανο λάβαρο της “ΑΕΚ,’ που κυματίζει φαρδιά-πλατιά στις εισόδους των ναών. Στις εισόδους των εκκλησιών!..
Ιλι, ιλί... Λαμά σαβαχθανί!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: