ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ, ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!..

Έλεγα κι εγώ, γιατί τόσα χρόνια 
μας αφήνουν να... πνιγόμαστε 
στην Αγία Βαρβαρα! Μα είναι 
εικαστικό το πρόβλημα... 
Δεν το βλέπετε;
Η Ελλάς βρίσκεται σε καθεστώς χρεοκοπίας! Ο “Πίτουρας” μεθυσμένος από το κρασί της εξουσίας, γλεντάει εκεί που έφτυνε χθες! 
Η Περιστέρα του γουργουρίζει (το καλλιτεχνικό αμερικάνικό της όνομα το ξέρετε, μη το γράψω και μολύνω το άρθρο), ντυμένη στα... λευκά που έγραψε και μια σαχλοσελίδα στο διαδίκτυο, στον Λευκό Οίκο, παίζει “ντάμα” με την Τραμπού! Ο Τραμπ, αυτός ο "τρισκατάρατος ψυχανώμαλος” για τον οποίο έφαγε τα λυσσακά του ο “Πίτουρας” να μη βγει πρόεδρος στην Αμερική και... καταστραφεί η Ελλάδα, δεν του αφήσει αυτό το πλεονέκτημα, τον υποδέχεται με ανοιχτάς τας αγκάλας...
    Και στα Σανά, στο έργο της πλατείας που βρίσκεται σε εξέλιξη -ένα πανάθλιο έργο του Δήμου Πολυγύρου, από το προσωπικό του εργολάβου κάπου 10 άτομα, ΟΥΔΕΙΣ μιλάει ελληνικά. Όλοι μιλούν βαρβαρικά!..
    Δεν είναι χάρμα;
    Όπως ακριβώς το περιμέναμε. Και το φανταζόμασταν. Το έργο της πλατείας Σανών, ένα έργο γρήγορο προεκλογικό αρπακολατζίδικο, του πολυχρονεμένου μας Δήμου -κατά πως λέγαμε παλιά εμείς οι Έλληνες, “του πολυχρονεμένου μας Βεζύρη”- είναι ακριβώς όπως το φανταστήκαμε! Με το που είδαμε τους εκσκαφείς να σκάβουν. Χειρότερο και αθλιότερο, ειλικρινά, δεν θα μπορούσε να γίνει. Είναι θέμα χρόνου να αποδειχθεί πόσο άθλιο, και πόσο αμελέτητο έργο είναι. (σ.σ.: Παρακαλώ, στο “αμελέτητο” μην πάει ο νους  σας στο αρχιδάτο).
    Σε ένα τοπογραφικό που έπεσε στην αντίληψή μας, το οποίο υπογράφει μια διάνοια της αρχιτεκτονικής τέχνης ονόματι “ΒΑΓ”, στην πλατεία μας -σκατά πλατεία, “ένα στενόμακρο αλώνι είναι” όπως γράψαμε και σε κάποιο βιβλίο μας παλιά- δεν θίγονται προσεκτικά, επιλεκτικά, τα “κεκτημένα διαπλεκόμενα” των ημετέρων ψηφοφόρων, η επιφάνεια των επενδεδυμένων πετρών σηκώνεται και πάνω από τα υφιστάμενα πεζοδρόμια της βορείας πλευράς, στην πρώτη πλημμύρα που θα γίνει, όλα τα σπίτια  θα γεμίσουν νερά, και η πλατεία λάσπες! Αλλά και κοτρόνες, όπως πάντα, που κατεβάζει ο ξεροπόταμος της Εκκλησιάς, ή όποια φερτή άλλη ύλη βρει στον δρόμο του, αυτό το αθώο, κατά τα άλλα, ποταμάκι.
    Για τον άλλο ξεροπόταμο στα ανατολικά της πλατείας και στον δρόμο που πάει προς τον βόρειο οικισμό, το μέλλον θα το δείξει.
2002. Μπεκρουλιαζόμασταν και 
χοροπηδούσαμε σε μια πλατεία 
με χώμα και σκατά άσφαλτο, 
τώρα θα χοροπηδούμε πάνω 
σε πέτρες. Αντε, με το καλό 
κι... αναστενάρηδες!
    Επί της ουσίας του έργου. Η πλατεία στρώνεται απλά με πέτρες. Ούτε ένα δένδρο ούτε ένα λουλούδι, ούτε ένα ψευτοσχέδιο. Είχαμε άσφαλτο, μπόλικη και κακίστη άσφαλτο, τώρα θα έχουμε πέτρες, μπόλικες πέτρες, ένα... μάτσο πέτρες! Οι άσπρες που θα μπουν στη μέση του δρόμου και στα άκρα, θα παίζουν τον ρόλο οδικής σημάνσεως. Να βλέπουν τα αυτοκίνητα που πηγαίνουν,  όπερ σημαίνει, δεν φτιάχνουμε πλατεία, αλλά στρώνουμε έναν δημόσιο δρόμο, όχι με άσφαλτο, αλλά με κοτρώνες!
    Οι πέτρες αυτές δεν εδράζονται σε αλφαδιασμένο έδαφος, αφού ο εργολάβος αλλού έσκαψε βαθειά, όπου βρήκε σαθρό χώμα, και αλλού, όπου βρήκε παλιές τσιμεντοστρώσεις, τις άφησε όπως ήταν. Στο σκαμμένο μέρος έριξε ένα γκρο-μπετόν με μονό πλέγμα ψιλό. Αποτέλεσμα, η αλφαδιά της πλατείας στην τελική της μορφή, αλλού θα πέφτει και αλλού θα σηκώνεται! “Μεσ’ τις λάσπες τα παπούτσια, όλη νύχτα πλάτσα-πλούτσα!..Ντούμπρεεεεε!..”. Αθάνατε μπάρμπα-Βασίλη απ’ τον Πολύγυρο. Χωρίς αυτό να είναι και το μεγαλύτερο κακό, φυσικά.
    Το έλα να δεις θα γίνει όταν πάνω σ’ αυτές τις πέτρες θ’ αρχίσουν να κυκλοφορούν νταλίκες και βαριά μεγάλα αυτοκίνητα. Μια νταλίκα με το απόβαρό της ζυγίζει 50 τόνους. Όπως και μια μπετονιέρα γεμάτη με δέκα κυβικά μπετόν. Τα σημερινά φορτηγά, τριαξονικά, ωφέλιμο φορτίο και απόβαρο μαζί, κανένα δεν ζυγίζει κάτω από 25 τόνους. Τα γράφουμε αυτά τα νούμερα γιατί η αρχιτεκτονάρα που έκανε την “μελέτη”, ούτε τα γνώριζε ως φαίνεται, ούτε τα γνωρίζει. Για να μπορούν αυτά τα φορτία να κυκλοφορούν πάνω στις πέτρες που στρώνεται η πλατεία, πρπεπει ή θα έπρεπε το υπόστρωμα να είναι Β600 το λιγότερο. Και οπλισμένο κανονικά με δύο σιδερένιες σκάρες Φ14 και άνω η κάθε μια. Οι πέτρες μπορούν να αντέξουν αυτά τα φορτία, έχουν κάποια σκληρότητα χωρίς να είναι γρανίτες. Το υπόστρωμα όμως, με τα πρώτα περάσματα θα υποχωρήσει, σίγουρα.
    Η μόνη λύση να αποφευχθεί η καταστροφή του έργου, έστω αυτού του έργου του κακού που γίνεται, είναι να πεζοδρομηθεί η πλατεία. Αυτό είναι και απαίτηση όλων των κατοίκων. Από τη γωνία του παλιού Δημοτικού Σχολείου -και νυν Δημοτικού καταστήματος- έως την ανατολική της είσοδο. Και να εκτραπεί η κυκλοφορία, από και προς την άλλη πλατεία στα βόρεια του χωριού. Αλλά, ακόμα και αν γίνει αυτό, και στο ανατολικό και στο δυτικό άκρο της, θα υπάρχει μεγάλο μέρος της σημερινής πλακοστρώσεως η οποία και πάλι θα καταστραφεί. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα γίνει... κουρκούτι.
Αυτά τα γαμημένα τα κονσερβοκούτια, 
πότε θα μας τα βάλλουν να νοιώσουμε
 κι εμείς πολιτισμένοι, κι όχι μαϊμούνια 
ξεχασμένοι ή παρακατιανοί μαμελούκοι!
    Η μόνη λύση για τα βαρέα οχήματα είναι η χρήση μιας Περιφερειακής οδού. (σ.σ.: γι’ αυτήν θα μιλήσουμε σε άλλο άρθρο). Η οποία, αφ’ ενός μεν δεν υπάρχει, αφ’ ετέρου για να γίνει, σε καθεστώς χρεοκοπίας η Ελλάς που μας έφεραν αυτοί οι προδότες που θα έσκιζαν τα μνημόνια, και θα έδιναν στα χαχόλια της βάσης χρυσά μαχαιροπίρουνα να τρων, να ντερλικώνουν, προβάλλει από δύσκολο έως αδύνατο! Θα μας έβγαζαν -λέει- και έξω απ’ την ΕΟΚ, το ΝΑΤΟ, “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο...”. Το θυμάστε; 
Τα χαχόλια! Θα βαρούσαν τα νταούλια για να χορεύουν οι Ευρωπαίοι βλάκες καρσιλαμά ή τσάμικο, αλλά τώρα τα βαρούν στις κεφάλες τους, κουμμούνια πατεντάτα όντας, και γλεντοκοπούν με τον "φασίστα" Τραμπ εις τας Αμερικάς, τους Αμερικανοέλληνες εκεί, απωλέσαντες όμως την ελληνική συνείδηση, πλήρως.Οι Αμερικανοέλληνες.
    Τα καπιταλιστικά συντρόφια, τα ορφανά του Λένιν και του Στάλιν, μετά την μεγάλη νίκη τους και την αρπαγή της εξουσίας στο “Ραγιαδιστάν”, αντί να χορεύουν καζάσκα στην πλατεία της Μόσχας με τον σύντροφο Πούτιν, χορεύουν ροκ εντ ρολ και τσάρλεστον στο Νιου Γιορκ και το Τσικάγκο!.. “Φάε πούτσα μ’ καλαμπόκι”, που έλεγε κι ο αδερφός του Θανάση!.. Έλα μωρέ, τα παιδιά!.. Μην τα κακίζουμε και τόσο!.. Σάμπως πότε θα τους δοθεί η ευκαιρία να ξανά παν’ εκεί;
    Βάλτε τώρα που γυρίζει!.. Έπεσεν ο γούργουλας... Με τον ψηφοφόρο Έλληνα μαλάκα, να χαϊδεύει την κοιλίτσα του προσπαθώντας να σταματήσει το γουργουρητό της πείνας του που έχει ξελιγωθεί ο Καραγκιόζης, πάνω από δεκαετία τώρα στη λιτότητα!.. “Θα φάααμε... Θα πιούουουμε... Και νηστικοί θα κοιμηθούμε”!.. Ή αλλιώς, “Κι α καρτέρει κι α καρτέρει, φιλελεύθερη λαλιά / τόνα εχτύπαε τ’ άλλο χέρι, από την απελπισιά!..”
    Ξεφύγαμε όμως, να γυρίσουμε πάλι στην πλατεία Σανών. Όπου γίνεται το τεράστιο έργο του Δήμου Πολυγύρου.
Το νέο ρυμοτομικό κάτω από 
την Αγία Βαρβάρα, με δρόμους 6 
μέτρων και πεζοδρόμια 3 και 
από τις δυο πλευρές. Δρόμοι σε 
χωριά που δεν έχουν πεζοδρόμια, 
δεν είναι χωριά αλλά τούρκικοι 
μαχαλάδες!..
    Με ανεργία η Ελλάς 25%, η οποία κάθε μέρα ανεβαίνει και μια μονάδα, σε λίγο καιρό εργαζόμενοι στην Ελλάδα θα είναι μόνον οι κόπροι του δημοσίου, κάνα-δυο εισαγγελείς, πεντέξι δικαστικοί, ολίγοι αστυνομικοί να τους κρατούν... τα μπόσικα! Κανείς των εργατών δεν είναι Έλληνας στο έργο της πλατείας Σανών!
    Οι Αλβανοί στους οποίους οι χαζοχαρούμενοι Έλληνες ευεργετούντες εξαργύρωσαν όλα τα  φιλανθρωπικά τους  συναισθήματα πριν λίγα χρόνια, τώρα αρχίζουν να επιτίθενται και να παίρνουν ολοκληρωτικά όλες τους τις δουλειές. Το μεροκάματό τους, το φαΐ τους, γιατί όχι και τα σπίτια τους.
     Όχι μόνον πρόσφυγας στον τόπο του θα είναι ο Έλληνας πάρα πολύ σύντομα στο “Τσιπριδιστάν”, αλλά και εγχώριος πρόσφυγας-ζητιάνος! Από τα δέκα άτομα που δουλεύουν στην πλατεία, μόνον ένας είναι από τα Δουμπιά, κι αυτός... Αλβανός!
    Κάποτε ο Λένιν είχε πει για τους αστούς: “Μην ανησυχείτε, θα μας δώσουν μόνοι τους το σχοινί να τους κρεμάσουμε”. Σήμερα χωρίς τον Λένιν, και με το αχυρένιο τομαράκι του πεταμένο στα σκουπίδια εκεί που για 70 χρόνια είχε έναν ολόκληρο λαό υπερήφανο με τη φούρκα στο σβέρκο, οι δικοί μας κουμουνιστές-λενινιστές, σταλινιστές, σατανιστές, τροτσκιστές, κάνουν το παν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε πρώην Σοβιετία! Βόρεια Κορέα. Ξεπουλώντας τα πάντα κατ’ αρχάς (ο κομμουνιστής και ινστρούχτορας διαφωτιστής Πιστόρλας, ένα γελοίο ανθρωπάριο πέρα για πέρα ανυπόληπτο), και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η, άνευ όρων, παράδοση, σε όλη αυτή την λαθρο-εισαγώμενη σαβούρα από ανατολή δύση βορρά και νότο. Από την οποία αν θελήσουν κάποτε οι Έλληνες να απαλλαγούν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όπλο και ξιφολόγχη!
    Αυτό έγινε το 1821 και 1912-13. Θα ξαναγίνει και πάλι. Πράγμα που ξέχασε, δυστυχώς, και ο ένδοξος Ελληνικός στρατός.
Αυτός που ξύνει τα παπάρια του σε σκοτεινές και αμφιλεγόμενες διεθνείς χωροφυλακίστικες αμερικανο-διενέξεις στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν!
Αυτός που ρήμαξε τα περισσότερα στρατόπεδα και αεροδρόμια μέσα στη χώρα.
Αυτός που δέχτηκε προδοτικά τη νέα Γερμανική κατοχή που υπεβλήθη σε 14 νευραλγικά αεροδρόμια πανάκριβα τα οποία έφτιαξε ο Ελληνικός λαός με τον ιδρώτα του, χωρίς να ρίξει... τουφεκιά!
Ο Μεταξάς ο “φασίστας”, ο τέτοιος ο πείξιος ο δείξιος, με τον μεγάλο στρατό που είχε κάνει πριν, είπε το μεγάλο “ΟΧΙ” και έσωσε το Ελληνικό γόητρο για αιώνες! Τα σημερινά φασιστοκουμούνια είπαν το μεγάλο “ΝΑΙ”, σε ΌΛΑ, και υποδούλωσαν την Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια! “ΝΑΙ” σε ΟΛΑ και από τον “ένδοξο” Ελληνικό στρατό, το ξανά γράφουμε, χωρίς να πέσει ούτε μία ντουφεκιά! Έλληνες στρατηγοί με τέσσερα άστρα που έφαγαν την Ελληνική ύπαιθρο με το κουτάλι για χρόνια, ορντινάντσες και φιλιππινέζες στα... πίτουρα και τις περιστέρες! 
Ότι έγινε και με τον Σαντάμ, δηλαδή. Όλη η υφήλιος περίμενε τηλεοπτικά να δει τις “σιδερόφρακτες” μεραρχίες του να αντιστέκονται στην προέλαση-περίπατο των Αμερικανών που οι ίδιοι, από μόνοι τους, ονόμασαν “Πόλεμο του Κόλπου”, αντ’ αυτών όμως απόλαυσε έναν Ταρέκ Αζίζ να διαπραγματεύεται την παράδοση του Ιράκ και να εκλιπαρεί άσυλο -σε κάθε κράτος υπάρχει ο προδότης του- τον Σαντάμ με τα υπερπολυτελή επίσης, “σιδερόφρακτα” δήθεν καταφύγιά του, να είναι χωμένος σε ένα λαγούμι στα έγκατα της γης, αξούριστος, πεινασμένος, διψασμένος για ένα μήνα!
Λέτε να δούμε και κανέναν Έλληνα στρατηγό στο εγγύς μέλλον έτσι; Τον Α/ΓΕΕΘΑ για παράδειγμα; Ή τον Α/ΓΕΑ; Ή τον Α/ΓΕΝ; Κλπ, κλπ; Ο Σαντάμ ήταν ο ίδιος στρατάρχης και ηγούνταν των Ενόπλων δυνάμεων του Ιράκ στον ψευτο-πόλεμο του Κόλπου!
Αυτός, ο Ελληνικός στρατός, που παίζει τον “Ατσάλινο Αετό” με την τουρκιά στα ανατολικά, αυτός που ορκίζει και εκπαιδεύει τον αυριανό εχθρό. Τους Αλβανούς ψευτοέλληνες, τους οποίους θα στείλει και στην πρώτη γραμμή, άμα λάχει να ’ούμε, να πολεμήσουν γι’ αυτήν την αιματοβαμμένη χώρα!
Αυτός που είναι εντεταλμένος εκ του Συντάγματος να φυλάττει και να υπερασπίζεται, το τελευταίο και κυριότερο, τα σύνορά μας, μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός του -έτσι λεν τα, άνευ ουσίας, πλέον, κωλόχαρτα που διαβάζονται ακούγονται ή διανέμονται- τα μετέτρεψε σε ένα σχιζοφρενικό και απέραντα προδοτικό ξέφραγο αμπέλι, στο οποίο πας μη Έλλην μπαινοβγαίνει όπως ο σχοινοκαθαριστήρας στο όπλο ενός φαντάρου, κατ’ επέκτασην, γιατί όχι, και στην τρύπα ενός κώλου!
    Από που, και ποιος προδότης αχυράνθρωπος αλήθεια, αναίρεσε ή αχρήστευσε αυτήν την συνταγματική υποχρέωση του Ελληνικού στρατού;
Που στο διάολο ορκίζονται οι νέοι αξιωματικοί μας, και ποιο είναι το περιεχόμενο του όρκου τους;
Μήπως μπορεί κάποιος, έστω και ένας, από αυτά τα πολιτικά προδοτικά σκουλήκια τα οποία δεν τολμούν να ξεμυτίσουν και έξω απ’ τα σπίτια τους, ζουν φρουρούμενα συνεχώς, και που ελέω εκλογών δημοκρατίας μεταπολιτευτικά, μας κάθισαν στο σβέρκο, να μας πει ή να μας εξηγήσει;
    Όχι δεν μπορεί!.. Και δεν μπορεί, γιατί σε ένα φρενοκομείο η άποψη ακόμα και του πιο γνωστικού, ανήκει στην σχιζοφρένεια. Την τρέλα!
    Υπάρχει όμως και το “Γουδί”. Για όλους αυτούς τους κυρίους. Το νέο “Γουδί” που τους περιμένει... Τους περιμένει σίγουρα!.. Που θα πάει; Θα έρθει!.. Κάποια γυριστή θα γίνει... Κάτι θα γυρίσει ανάποδα... Ένας “τοίχος” ή φούρνος θα γκρεμίσει... Θα ξεφύγει ο έλεγχος, και τότε... Τότε, ο σώζων εαυτόν σωθείτω!..
    Στην υγειά μας αδέρφια Έλληνες, μόνον αδέρφια και όχι ψευτοέλληνες... Άλλο κακό να μη μας βρει... Στην υγειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: