ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

ΕΡΓΑ, ΕΡΓΑ, ΕΡΓΑ!.. ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ... ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΥ!

Η πρωτοβουλία του χαρισ-
ματικού δήμου μας, να
 προσθέσει άλλες πινακίδες 
πάνω στις παλιές. Στη νέα 
τεχνολογία, την ονομαζόμε-
νη και "παστίτσιο".
Στα πλαίσια προεκλογικού προγράμματος, ο τρισευτυχισμένος δήμος μας “Τρία Πουλάκια”, προχώρησε σε σειρά έργων στα χωριά, για αφελείς, ιθαγενείς, χαζοχαρούμενους, και βλάκες! 
Μετά την κακομόρφωση, αντί για διαμόρφωση, της Πλατείας (αν είναι δυνατόν αυτό το μελετητικό έκτρωμα που έγινε να ονομασθεί διαμόρφωση-ανάπλαση, ίχνος πρασίνου και καθιστικού, παραμένουν οι καταλήψεις-καταπατήσεις δεκαετιών προς όφελος ψηφοφόρων και σταυρών των πολυχρονεμένων μας αγάδων και κοτζαμπάσηδων, διέλευση βαρέων οχημάτων, έτσι που σε δύο χρόνια δεν θα υπάρχει λίθος επί λίθου από αυτούς που έβαλαν), και την στάσιμη ασφαλτόστρωση των δρόμων του οικισμού -σ' αυτό όμως φταίει ο καιρός και η εποχή το πιο πιθανόν- έγινε και η οδοσήμανση με νέες οδικές πινακίδες, εκεί στην διασταύρωση της “Καμάρας” προς Γεροπλάτανο, η οποία:

Α_ Το είδος και η αρχιτεκτονική των πινακίδων, δεν συνάδει με τις γνωστές οδικές, άρα μπορεί να είναι πέρα από παράνομες, όχι αυτές υποθέτουμε, που λέει ο νόμος του Κ.Ο.Κ.
"Παστίτσιου", συνέχεια...
"Παστίτσιου", συνέχεια...
Ότι καταστρεφέται στο 
Καφιριστάν-Ελλαδιστάν,
δεν ξαναγίνεται για λόγους
εκδηκιτικούς!.. Κατά τα άλλα,
κορόλημο το δάκρυ και η
μύξα για τον Έλληνα
οδηγό και το αυτοκίνητο!
Και, εάν είναι έτσι, σε λίγο καιρό θα έρθει η πραγματική οδοσήμανση στο ίδιο σημείο να τοποθετήσει άλλες, οπότε και θα έχουμε μία πληθώρα ωραίων και κατατοπιστικών οδικών πινακίδων, που δεν θα ξέρουμε, ειλικρινά, ποια απ' όλες να... πρωτοδιαβάσουμε!
Το λέμε αυτό γιατί, δεν γνωρίζουμε ποιος έχει την ευθύνη συντήρηση των Επαρχιακών δρόμων, ο Δήμος ή η Περιφέρεια;
Πάντως αυτές οι πινακίδες που τοποθετήθηκαν, μοιάζουν να είναι πινακίδες “οικισμών πόλεων και κωμών”, όχι οδικές κανονικές.
Β_ Και καλά, τοποθετήθηκαν... Ωραία!.. Εκείνες όμως τις παλιές ρε, 
τις άθλιες, τις σβησμένες κατεστραμμένες, όλως διόλου, που είναι από την επταετία της Δικτατορίας -40 χρονών δηλαδή- μήπως, κάποιος από τους καρεκλοκενταύρους με λίγο, μια στάλα μυαλό που έβαλε τις καινούργιες, μπορεί να μας πει, εύλογη η ερώτηση, ποιος διάολος θα τις ΞΗΛΩΣΕΙ; Θα τις πετάξει στα άχρηστα, ή θα μας απαλλάξει από την βρωμερή και άθλια παρουσία τους; 
Εδώ απολαμβάνετε
 μια φτυσοκόλληση του 
πολυχρονεμένου μας 
Δημάρχου -ο 
οποίος είναι και νομικός-
ξεχασμένη 
από τον Αύγουστο!
Άρα γνωρίζει από πρωτο 
χέρι ότι αυτές οι αηδίες, 
απαγορεύονται 
από τον νόμο αυστυρότατα! 
Αλλά όταν εσύ είσαι ο 
νόμος, τύφλα νάχουν 
ΟΛΟΙ οι νόμοι και οι 
αστυνόμοι!..
Μέχρι και όσιος έγινε 
το "παστίτσιο", πινακίδα
δεν θα γίνει;
Εδώ βλέπετε 
μια... παστιτσάδα!..
Το "παστίτσιο",
 του "παστίτσιου", 
ω "παστίτσιο"!
Εδώ απολαμβάνετε
 μια φτυσοκόλληση του 
πολυχρονεμένου μας 
Δημάρχου -ο 
οποίος είναι και νομικός-
ξεχασμένη 
από τον Αύγουστο!
Άρα γνωρίζει από πρωτο 
χέρι ότι αυτές οι αηδίες, 
απαγορεύονται 
από τον νόμο αυστυρότατα! 
Αλλά όταν εσύ είσαι ο 
νόμος, τύφλα νάχουν 
ΟΛΟΙ οι νόμοι και οι 
αστυνόμοι!..
Το "παστίτσιο",
 του "παστίτσιου", 
ω "παστίτσιο"!
Ή, μήπως, και πάλι, ο Δήμος στα πλαίσια της λαθροεισβολής-λαθρομεταναστεύσεως που στηρίζει και μάχεται για τα... ελληνικά δικαιώματα, προσέλαβε... Φιλιππινέζες, κι εμείς οι ιθαγενείς, οι μαμελούκοι του Σανανιστάν και του Δουμπιουστάν, δεν το πήραμε είδηση ακόμα; 
Αν είναι έτσι, τότε... πάμε πολύ καλά!.. Να προχωρήσουμε αμέσως σε εκλογές!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: