ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

ΜΉΠΩΣ, ΑΥΤΉ Η ΧΏΡΑ ΈΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΊ ΤΕΛΕΊΩΣ, ΚΙ ΕΜΕΊΣ ΑΠΛΆ... ΒΑΥΚΑΛΙΖΌΜΑΣΤΕ, ΟΝΕΙΡΕΥΌΜΑΣΤΕ;

Πότε θα ενεργοποιηθεί ο νόμος και η κατηγορία για εσχάτη προδοσία, σε όσους την ασκούν επαγγελματικά και αδιαλείπτως; Τι πρέπει να κάνει κάποιος πολίτης στη χώρα του για να θεωρηθεί προδότης, και να αντιμετωπίσει την εσχάτη των ποινών;
Ως πόσο δειλός ή μειοδότης, πρέπει να γίνει κάποιος για να χαρακτηριστεί “εθνική καταστροφή”, ή να θεωρηθεί ανίκανος και επιζήμιος, το λιγότερο, να εκτελεί τα καθήκοντα τα οποία του ανατέθηκαν; Τι λένε γι’ αυτά οι Έλληνες Εισαγγελείς οι οποίοι τον τελευταίο καιρό, βλέπουν την εξαθλίωση, αλλά και την απαξίωση της δικαιοσύνης από τον Ελληνικό λαό;

Τι γίνεται στα Ίμια, και πόσα... βρακιά άλλαξαν οι “ένδοξοι” Λιμενικοί μας, από την ιταμή έως καθαρά πολεμική πράξη των Τούρκων των τελευταίων ημερών; Εν απουσία μάλιστα, επιδεικτικά, και του άλλοτε “ενδόξου” -και αυτού- Πολεμικού Ναυτικού μας;
Σε ποιο βαθμό βρίσκεται το ηθικό του Ελληνικού στρατού, εν γένει, κύριε Α/ΓΕΕΘΑ, πλάκα τα γαλόνια; Που είναι κρυμμένος, και ποια πολιτική, κατουρημένη ποδιά φυλάγει; Ως πόσο θέλει η σπίθα να γίνει πυρκαγιά, και το ψιλόβροχο πλημμύρα;
Αλήθεια; Γιατί αυτόν τον σχιζοφρενή κατάσκοπο, κάποιοι επιμένουν να τον λεν Έλληνα, μακεδόνα, ακόμα και δήμαρχο; Ποιοι τον ακολουθούν, και ποιοι τον “περιστοιχίζουν”;
Δεν είναι Έλληνας. Έλκει την καταγωγή του σαν εμιγκρές “μακεδόνας” απ’ το Κρούσοβο, πιθανότατα, οικογένεια  σκοπιανοβουλγάρων κομιτατζίδων. Είναι αποκεκαλυμμένος πλέον, κατάσκοπος των Σκοπίων, και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Είναι πιθανότατα, επίσης, σχιζοφρενής τελευταίο στάδιο από την χρήση του αλκοόλ και των παραισθησιογόνων ουσιών. Δεν αντιπροσωπεύει, απολύτως, τίποτα, και μάλλον, ψάχνει με τις δηλώσεις του και τις πράξεις του, έναν “τιμητικό” θάνατο προφανώς, κατά την άποψή του και “ηρωικό”! Έχει ψευδαισθήσεις και παραισθήσεις αρχηγικές,νομίζοντας τον εαυτό του και μεγάλο ηγέτη.
Υποβαστάζεται και προβάλλεται από μια ομάδα “ΜΜΕ” και αθλίων δημοσιογράφων ανθελλήνων διεθνιστών. Δεν εξηγείται αλλιώς, πως του δίνουν βήμα ή θέση στα δελτία ειδήσεων, προβάλουν τις οποιεσδήποτε ανοησίες του, επικινδυνότατες σαχλαμάρες, που δεν ξεγελούν ούτε νήπια προσχολικής ηλικίας.

ΚΑΤΆΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΊ ΠΟΛΊΤΕΣ
Κατάσκοποι δεν είναι οι απλοί πολίτες. Παρά διπλωμάτες, υπουργοί, πρωθυπουργοί, ή όποιοι άλλοι έχουν πολιτικά οφίκια, στρατιωτικά αξιώματα.
Η Ελλάδα έχει γεμίσει σιχαμερά και δηλητηριώδη παράσιτα, προκλήσεις εκ των έσω επικίνδυνες, και αντιδράσεις από την Πολιτεία, το Κράτος, δειλότατες, ιταμές, σπασμωδικές!
Δεν είναι κράτος η σημερινή Ελλάς. Όύτε χώρα της “ΕΕ”! Είναι μια μπανανία χαπακωμένων, αρπαγμένων, φευγάτων, προδοτών και πούστηδων. Διεφθαρμένων ξενόδουλων πρακτόρων, οι οποίοι έχουν χάσει και την στοιχειώδη ελληνική συνείδηση!
Είχαμε έναν παππού, ο οποίος έλεγε, ποτέ δεν φταίει ο φονιάς, αλλά ο φονευμένος. Προκειμένου για εγκλήματα βρασμού ψυχής, τιμής, και προκλητικότητος.
Οι προσκλήσεις πλέον στην Ελλάδα και τους Έλληνες, αυτούς που θέλουν να λέγονται και να αισθάνονται Έλληνες, πατριώτες, είτε από μέσα, είτε από έξω της Ελλάδος, έχουν φτάσει στο κατακόρυφο. Αλλά και στο πιο επικίνδυνο σημείο.
Δεν έχουμε να κάνουμε με απλά ή τυχαία περιστατικά. Έχουμε να κάνουμε με οργανωμένες πράξεις, αντεθνικές διαλυτικές, από συγκεκριμένες ομάδες και συγκεκριμένους αρχηγούς.
Αυτούς αν αφεθεί να τους “συμμαζέψει” ο λαός, πολύ φοβούμαστε ότι η κατάσταση θα ξεφύγει σε σημείο όχι απλά επικίνδυνο, αλλά εθνικής συμφοράς!
Θα το πούμε και πάλι. Μέσα στους τρεις αρχηγούς που κυβερνούν μια δημοκρατική χώρα, είναι ο Πρόεδρος Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.
Απουσιάζουν, άπαντες!.. Μήπως, αυτή η χώρα έχει διαλυθεί τελείως, κι εμείς απλά... βαυκαλιζόμαστε, ονειρευόμαστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: