ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΉΡΘΕ ΚΑΙ Η... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΣΚΗΝΉΣ!..

Μπάχαλο η πολιτική σκακιέρα! Το μπάχαλο των κούφιων μυαλών τους, το μετέφεραν και στην πολιτική σκηνή. 
Η Ελλάς καθημερινώς διολισθαίνει στον όλεθρο και την καταστροφή, τον αφανισμό, χωρίς επαφή με το περιβάλλον, αλλά και χωρίς κάποιος, έστω με πολύ λίγο μυαλό πολιτικός, να μπορέσει να ανακόψει την πορεία της.
Θυμίζει λίγο την προδοσία του Αλκιβιάδη στον “Τριακονταετή Πόλεμο” (τον πραγματικό εμφύλιο πόλεμο των Ελλήνων και όχι του Γεννηματά), και την εγκατάλειψη στο έλεος των “εχθρών”, του ευγενούς Νικία, στην εκστρατεία της Σικελίας!
Δεν είναι η τοποθέτηση του “παρλαπίπα αριστερού γέροντα” στο πλευρό του “φασίστα” που σοκάρει, αλλά η προσπάθεια μίξης πολιτικών ιδεολογιών και αερολογιών, επικινδύνων τόσο για το σύστημα, όσο και για την ύπαρξή μας ως έθνος και ως κράτος! 

Πραγματικά, παίζουν -όσοι παίζουν μαζί μας- με τη φωτιά!
Η σημερινή, θεός να την κάνει, κυβέρνηση, πέραν της απολύτου ανυπαρξίας της σε όλα τα μέτωπα, μέσα και έξω της πατρίδος μας, αυτό που κατάφερε ήταν να μπερδέψει τόσο το βυσσινί με το ροζ, όσο και το κόκκινο με το μαύρο. Από τέτοιες βάρβαρες και βάναυσες συνουσίες, το μόνο που μπορεί να βγει στο τέλος ως τερατογέννηση, είναι βρικόλακες και αιμοδιψή βαμπίρ!

Φανταστείτε τώρα συζήτηση του “κουρκουτο-Φώτη” μα τον “φασίστα-Ράμπο” στο πιο νευραλγικό, το πρώτο υπουργείο της χώρας, ο “παππούλης” να  παρλάρει ή να τρολάρει -μια καινούργια λέξη των υπολογιστών- τις ατέλειωτες ανοησίες του για την αριστερά, την κεντροαριστερά, τα μεγάλα επιτεύγματά της, επιτυχίες της, και το παιδοβούβαλο ζωσμένο τα φυσεκλίκια να ετοιμάζεται να εισέλθει στα στενά του Ελλησπόντου, σαν ένας άλλοτε... Φλαντανελάς!
Ή τον άντρακλα των Ενόπλων μας Δυνάμεων, πλην χαρτογιακά, Αποστολάκη, να προσπαθεί να πείσει τον κουρκουτο-Φώτη ότι τα αεροπλάνα μας δεν φορούν νεροπίστολα και πασχαλινές τρακατρούκες επάνω τους, πρέπει να ανοίξουν πυρ στα εισερχόμενα τουρκικά, γιατί αν δεν το κάνουν, θα καταρριφθούν και θα καταστραφούν από τα τελευταία!
Ή, τον κουρκουτο-Φώτη να περιμένει το σήμα... της κεντροαριστερής σοσιαλιστικής διεθνούς, να δώσει το “ναι” για τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της Ελλάδος, μέσα στο ΝΑΤΟ... το ίδιο συνδικάτο!
Αυτό που συμβαίνει σήμερα με τους πολιτικούς μας, φαίνεται σαν ΌΛΟΙ, μα ΌΛΟΙ, να εκδικούνται τους εαυτούς των!

Επιχειρείται πλέον φανερά μέσα στην ελληνική πολιτική σκηνή η καλλιέργεια ενός νέου υβριδίου ψηφοφόρου, ο Έλληνας ιδεολογικά να μην  ξέρει τι ψηφίζει; να μην ξέρει ποιους ψηφίζει, ποιους ακολουθεί; τα πρόσωπα να αλλάζουν πολιτικά... μετερίζια όπως τους γουστάρει, και αυτός πειθήνια καταναγκαστικά και κακόγουστα, να τους ακολουθεί άπραγος και αμίλητος να αντιδράσει!
Δεν υπάρχουν πολιτικές ιδεολογίες σήμερα στην Ελλάδα, παρά μόνον φθαρμένα και διεφθαρμένα πέρα για πέρα, ως το κόκκαλο πρόσωπα, τα οποία έχουν χάσει, όχι μόνον την έξωθεν καλή μαρτυρία, αλλά και κάθε έννοια σοβαρού και αστείου!

Η πολιτική στην Ελλάδα σήμερα είναι εγωκεντρική προσωποπαγής! Το πρόσωπο που ηγείται αυτής είναι το παν, όλα τα άλλα φύκια και μεταξωτές κορδέλες!
Αυτό συμπεραίνετε κάπως και από την αμήχανη εκτίμηση-δήλωση του Δημήτρη Καμένου ότι ο κουρκουτο-Φώτης θα «θα δείξει πυγμή» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και «θα τα βρει» το παιδοβούβαλο-Ράμπο, ενώ ο πρώην βουλευτής της “Δημάρ” Νίκος Τσούκαλης, μίλησε για «τέλεια ανυποληψία (του Φ.Κ.) και προσωπική του ταπείνωση, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από όσους (ψηφοφόρους) παραπλάνησαν...».
Ο πρώτος Δήμαρχος της χώρας, με την σειρά του, απορεί και εξίσταται, “πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με τις πεποιθήσεις του κ. Κουβέλη να συγκατοικήσει στο ίδιο υπουργείο με τον κ. Καμμένο, γιατί βρίσκονται σε εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές παρατάξεις!..”. Τον οποίο (Κουβέλη, έναν σαλτιμπάγκο και παλιάτσο, κλόουν της πολιτικής) όμως, εκτιμά όλως... ιδιαιτέρως!
Είναι τέτοιες οι στρεβλώσεις της ελληνικής πολιτικής, που στο τέλος θα τσιμπιόμαστε για το αν είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα! Μετά και από τους... ζωικούς νόμους που ψήφισε, αυτή η ίδια Ελληνική Βουλή, να σκοτώνεις άνθρωπο και με συνοπτικές διαδικασίες να βγαίνεις έξω μετά από δυο μήνες, να σκοτώνεις σκύλο, και να κινδυνεύεις να φας από ισόβια, έως 50ετή χρόνια
κάθειρξη, αν είσαι τυχερός!




Εντύπωση επίσης μας έκανε, σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ σήμερα στην οποία κλήθηκε να μιλήσει γι’ αυτές τις “τερατογεννήσεις” και ο αντιπρόεδρος -λέει- της Ελληνικής Βουλής Βαρεμένος, όνομα και πράγμα, η παγωμάρα και η βουβαμάρα, η πλήρης αποχαύνωση των παρουσιαστών της εκπομπής, άναυδοι και με τρεμάμενη φωνή, άκουγαν αλλοπαρμένοι, τα όσα βαρεμένα τους βάραγε στην κεφάλα ο Βαρεμένος, χωρίς και αυτοί μουδιασμένοι και παραλυμένοι, να είναι ανίκανοι τελείως να αντιδράσουν!
Θα ήθελα να την δω αυτήν την εκπομπή στο διαδίκτυο, δεν θα έχει απλώς πλάκα, θα θέση μεγάλο προβληματισμό, τόσο για το ποιόν και την φαιά ουσία του Βαρεμένου, όσο και το κύρος, την αξιοπρέπεια της Ελληνικής Βουλής.
Και θα το γράψουμε ακόμα μια φορά, πως είναι δυνατόν ένας τέτοιος λαός όπως ο Ελληνικός, να έστειλε αυτούς, το λιγότερο ψυχανωμάλους, στην Ελληνική βουλή!

Καταλαβαίνετε λοιπόν, τι έχουμε να διαβάσουμε ή να ακούσομε ακόμα μ’ αυτές τις τερατογεννήσεις, μην αυταπατάστε, θα υπάρξουν κι άλλες, από όλα τα κόμματα -υπήρξαν και στο παρελθόν, αλλά χαζοχαρούμενοι όπως πάντα εμείς, δεν τις δίναμε σημασία. 

Η πρεμούρα μας και το δημοκρατικό μας δικαίωμα, είναι να πάμε στις κάλπες! Τίποτα, μα τίποτα, άλλο!

Κι ενώ, όλοι αυτοί οι αχυράνθρωποι, αυτά τα σκύβαλα της σύσσωμης Ελληνικής πολιτικής σκηνής αλλάζουν τραίνα... Αλλάζουν λεωφορεία... Ανεβαίνουν-κατεβαίνουν στάσεις... “Σκαλοπάτια ανηφοριές” που έλεγε κι εκείνο το λαϊκόν άσμα κατά βούληση ή φιλοδοξία, εμείς... 


Εμείς πορευόμαστε κανονικά στιν τύφλα μας τη μαύρη, στις κατασχέσεις των τραπεζικών λογαριασμών μας, τις κατασχέσεις των οικιών μας, τις κατασχέσεις των ιδεών μας, της ψυχής μας, τις κατασχέσεις των κρατικών περιουσιών μας, την δήμευση της Ελλάδος από τους ξένους οίκους... ανοχής, και ότι άλλο διάολος τον πατέρα, σοφίζεται το αρρωστημένο μυαλό αυτών, που θα βαρούσαν νταούλια στις κεφάλες των "Ευρωπαίων" καταστροφέων λαών, και θα ξέσκιζαν τα μνημόνια που υπέγραψαν οι προηγούμενοι εθνοπροδότες!.. Μέσα στην “ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο”!

 -*-

ΤΟ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΏΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ, ΚΑΙ ΌΠΩΣ ΕΞΕΛΊΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ... ΤΟΥΡΚΟΦΆΓΟΥ-ΕΡΝΤΟΓΑΝΟΦΆΓΟΥ!
Πέρα από κάποια βουλευτιλίκια σποραδικά, και ένα υπουργιλίκι επί δεξιάς κυβερνήσεως Τζανετάκη, τα εθνικά... μετερίζια αυτού του αγρίου πολεμάρχου, είναι: 
  • •    Γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1948 στον Βόλο
  • •    Σπούδασε Νομικές και Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • •    Εργάστηκε ως δικηγόρος και συμμετείχε στις αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών εκλεγόμενος από το 1975.
  • •    Το 1987 εξελέγη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
  • •    Πρόεδρος του Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων.
  • •    Μέλος της Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη, στη συνέχεια οργανώθηκε στον Ρήγα Φεραίο.
  • •    Ιδρυτικό μέλος του ΚΚΕ εσωτερικού
  • •    Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Αριστεράς (ΕΑΡ)
  • •    Το 1989 εξελέγη γραμματέας της ΕΑΡ.
  • •    Το 1991 στην Α΄ Πανελλαδική Συνέλευση του Συνασπισμού εξελέγη μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας, ενώ τρεις μέρες αργότερα ορίστηκε γραμματέας του ίδιου κόμματος.
  • •    Το 2002 ήταν υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων με την υποστήριξη του Συνασπισμού συγκεντρώνοντας 19.996 ψήφους (5,91%) και μία έδρα.
  • •    Στις 5 Ιουνίου 2010 σε ομιλία του στο Συνέδριο του Συνασπισμού, ανακοίνωσε, ως επικεφαλής της Ανανεωτικής Πτέρυγας, την αποχώρηση αυτού και των μελών της από το κόμμα. Πέντε μέρες αργότερα ανεξαρτητοποιήθηκε μαζί με τους Θανάση Λεβέντη, Γρηγόρη Ψαριανό και Νίκο Τσούκαλη.
  • •    Στις 18 Ιουνίου ορίστηκε εκπρόσωπος στη Διάσκεψη των Προέδρων της πολυκομματικής ομάδας των ανεξάρτητων βουλευτών
  • Λίγες μέρες αργότερα ανακοίνωσε την ίδρυση  νέου κόμματος με την ονομασία Δημοκρατική Αριστερά.
  • •    Στις 10 Ιουλίου 2010 εξελέγη αρχηγός, χωρίς να υπάρχει άλλος υποψήφιος, της Δημοκρατικής Αριστεράς από το πρώτο συνέδριο του κόμματος.
  • •    Στα τέλη του 2015 και έπειτα από την αποχώρηση του από την ΔΗΜΑΡ προχώρησε στην δημιουργία της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΕΚΙΕΑ), μαζί με άλλα πρώην στελέχη της ΔΗΜΑΡ.
Αυτά τα φοβερά και τρομερά από αυτό το μορμολύκειο της Πολιτικής... 
Και ο Πανάγαθος Ζευς “ος τα πανθ, ορά”, ας βάλει το χέρι του, πριν μας πάρει ο διάολος τον πατέρα, ΌΛΟΥΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: