ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Ο “ΣΟΥΛΤΆΝ ΜΕΡΕΜΈΤ”, ΣΕ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΈΝΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΈΝΕΙΑΣ!..

Μόνον οι “ελληνικές” (τουρκικές) εφημερίδες (οι οποίες μπορεί και να τ’ αρπάζουν άγρια στη σαπίλα τους και τη διαφθορά τους), τα τουρκο-ελληνικά κανάλια (τα οποία προβάλουν τις φτηνιάρικες τουρκικές σειρές στις οποίες οι καλοί τούρκοι σκοτώνουν  τους “άγριους και απολίτιστους” Έλληνες), μπορούν να παίρνουν στα σοβαρά ότι λέει και ότι πράττει, ότι κλάνει καλύτερα, αυτός ο άξεστος γιουρούκος, ανεβάζοντας έτσι και το... ηθικό φρόνημα των γηγενών εδώ, στη χώρα που γέννησε την ελευθερία τις τέχνες και τις επιστήμες! Τα Γράμματα!
Ο άνθρωπος είναι τόσο για γέλια, όσο και για κλάματα! Θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να σταματήσουμε (εμείς το κάναμε, να το κάνουν και τα “μαρκούτσια” με τους αυτοχριζομένους “δημοσιογράφους”), να ασχολούμαστε μ’ αυτόν, μια μαϊμού που κατέβηκε από τα δένδρα μόλις πρόσφατα, δεν έχει να προσφέρει τίποτα πλέον στην διεθνή ειδησεογραφία, έχουμε τόσα και τόσα προβλήματα να ασχοληθούμε καθημερινά και σοβαρά, που τα δικά του καραγκιοζλίκια, δεν βγάζουν ούτε... γέλιο, αλλά ούτε και κλάματα! Απευθύνονται μόνον σε ανθρωποφάγους απολίτιστους τούρκους ψηφοφόρους
Ο Ελληνικός στρατός φαίνεται πανέτοιμος -έτσι φαίνεται τουλάχιστον, όπως τον κατάντησαν- έβαλε μυαλό, κάτι πάνε να κάνουν οι στρατήγαροί του τώρα τελευταία, οι οποίοι εντελώς ηλίθια και ανόητα στον μακάριο ύπνο τους και τη βόλεψή τους που έτρεχαν απανταχού της γης γης να σώσουν τον κόσμο εκτός από την... Ελλάδα, έδωσαν και τους δυο Έλληνες στρατιώτες ομήρους εν καιρώ πολέμου στο Ντογάνι της τουρκιάς (σ.σ.: δεν ακούσαμε ακόμα να καθαιρείται στο βαθμό του στρατιώτου κανένας από αυτούς τους αχρήστους στρατηγούς μας, υπεύθυνος γι’ αυτό -σ.σ.: ισχύει πάντα το αξίωμα ότι ο Ελληνικός στρατός όποτε προδόθηκε, προδόθηκε από τους στρατηγούς του), δακρύβρεκτη σειρά, χειρότερη και από τις ταινίες “Μάρθα Βούρτση” για το που; πως; και πότε; θα “χτυπήσουν”, που θα “αποβιβαστούν” οι τούρκοι; πως θα μας ξεκοιλιάζουν με τις ξιφολόγχες κι εμείς θα εκλιπαρούμε από κάτω “σφάξε με αγά μ’ ν’ αγιάσω”; έπιασε κορυφή η τρέλα από το χόρτο που μας σερβίρουν καθημερινά οι προδότες και οι δωσίλογοι πουλημένοι κυβερνητικοί και μη, προχθές μάλιστα, εθεάθησαν στην... Άρτα πολίτες, να σκάβουν αμπριά και να τα γεμίζουν με πυρομαχικά όπλα, προκειμένου να αμυνθούν από τον επελαύνοντα ήδη... τουρκικό στρατό ο οποίος κατέλαβε το Αιγαίο προχωράει και στη στεριά!
Μιλάμε για τέτοια ξευτίλα και για τέτοιον ανόητο, καφριλέ παροξυσμό ειδήσεων, που δεν ξέρει κανείς πλέον τι να πάρει στα σοβαρά; τι να γελάσει; αλλά και τι να διακωμωδήσει, τη στιγμή που όλα γύρω μας είναι τόσο κωμικά, ώστε και η κωμωδία ακόμα, έχασε το νόημά της.
Από εκείνο το “να κάνουμε τον κοιμισμένο” όταν μπουν οι κλέφτες, δολοφόνοι στο σπίτι μας του υπούργαρου με τον φερετζέ του πούστη κολλημένο κάτω από τη μύτη του, μέχρι την απόφαση των λεχριτοδικαστών-προδοτοδικαστών, να γεμίσουν την Ελλάδα με ασιατικά αποβράσματα, σαν αυτά που άρχισαν ανεξέλεγκτα να κοιμούνται στα πάρκα και τις πλατείες μας, ενώ η Αστυνομία και το σώμα σύσσωμο, φυλάσσει τα οπίσθια του Μπαζιάνα, της συμβίας, και των τέκνων, να μην πάρουν (που πήραν)... φωτιά!
Αυτά τα ολίγα για σήμερα, αύριο ξημερώνει άλλη μέρα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: