ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΤΟ ΠΙΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 5 ΕΤΩΝ!

Αυτό το βλακώδες και αβανταδόρικο κείμενο της φωτογραφίας διεθνιστικής κουμμουνιστικής προπαγάνδας, κυκλοφόρησε από μια “ανύπαντρη μητέρα” προφανώς, για να “διδάξει” σε όλους εμάς τους πατριώτες Έλληνες, τι εστί, τι θα πει Έλλην; Έλληνας.
Το μυξόχαρτο έτρεξε να δημοσιεύσει και πάλι αβανταδόρικα σαχλοσελίδα των Αθηνών ελαφρά τη καρδία, η οποία το παρουσιάζει μάλιστα και “να κάνει τον γύρο του κόσμου” (τρίχες κατσαρές, ανάθεμά με κι αν “συγκίνησε” κάποιον, ή απλά, αυτός θα ήταν ανεγκέφαλος χορτοφάγος κουκουές), αλλά και σαν απόσταγμα υψηλής νοημοσύνης, σοφίας, ένα ασυνάρτητο και χαλιαβό κείμενο συγκεκριμένης κουμμουνιστικής γραφής, που “συντάχθηκε από ένα παιδάκι”(;), το οποίο από πέρα κάνει μπαμ, σε τι οικογενειακό περιβάλλον μεγάλωσε και μεγαλώνει.

Η αξία του ξινισμένου αυτού κειμένου, είναι ότι αναφέρει τις λέξεις -αγαπημένες μάλλον, για την κυρία που το λάνσαρε- “αλβανός” (σαν αυτούς που διαβάζουμε καθημερινά στο αστυνομικό δελτίο), “πακιστανός” (σαν αυτούς που σκότωσαν τον φοιτητή στου Φιλοπάππου μόλις πριν λίγες μέρες), “σύριος” (σαν αυτούς που πνίγονται στο Αιγαίο θύματα δουλεμπορίας, αλλά και λιποταξίας από τις χώρες τους), “αμερικανός” (σαν αυτούς που ισοπέδωσαν το Ιράκ για να βρουν τα ανύπαρκτα χημικά όπλα του Χουσεΐν), “γερμανός” (σαν αυτόν τον ναζιστή που συνέλαβαν στη Χαλκιδική προχθές να βάζει φωτιές στα δάση της, απόγονος του Γκέμπελς και του Χίτλερ), και “τούρκος” (όπως ο “σουλτάν-μερεμέτ” Ερ Ντογάν, με τον φερετζέ και την μπούργκα της χανούμισσάς του).
Όλοι αυτοί πλην του Έλληνα και του Ντογάν, ζουν παρασιτικώς και περιθωριακώς σε μία χώρα  που λέγεται Ελλάδα, και όχι “Πολύς ήλιος και Θάλασσα” (τι ανακάλυψη; αλήθεια!.. Τι σοφία!), ληστεύουν, δολοφονούν, ρημάζουν, διαλύουν σε μια ανεκτική κοινωνία Ελλήνων που δεν ξέρουμε γιατί δεν πήρε ακόμα το νόμο στα χέρια της; νομίζοντας προφανώς ότι υπάρχει αστυνομία (άνευ ουδεμιάς αξίας) και κυβέρνηση (καραγκιόζ μπερντέ του Πίτουρα), που βάζει όμως... Προσέξτε... “Προτεραιότητα στην ασφάλεια του πολίτου”)!
Η εθνότητα, το γένος του Έλληνα έγινε σ’ αυτό το κατάπτυστο, ελεεινό και χάριν λεξιπενίας προφανώς, κείμενο, “ιδιότητα”... ( Πως λέμε μαραγκός, ράφτης... Μιλάμε για πολύ σοφία!.. Άμα λάχει δικέ μου... Αθάνατε Βασίλη Τριανταφυλλίδη).
Το τέλειο “μάθημα” όμως, που πήραμε από αυτό το γλοιώδες, το ξαναλέμε και πάλι, αβανταδόρικο κείμενο, το οποίο γράφτηκε, δυστυχώς, από ένα παιδάκι(;), αυριανό τεμπέλη βάνδαλο και εμπρηστή, περιθωριακό ή πρεζάκια απατεώνα, κλέφτη, γιατί όχι και δολοφόνο ληστή, αφού δεν θα ξέρει, πιθανότατα, και τι μέρος του λόγου είναι; Από που κρατάει η σκούφια του; Θα νομίζει ότι ΟΛΑ είναι δικά του, του ανήκουν! Είναι στο τέλος που μας δίνει τον “ορισμό” της αξίας της ζωής μας σε παράσταση... ηλεκτρομαγνητική!.. “Ότι κάνουμε -λέει- επηρεάσει θετικά τη ζωή όλων των ανθρώπων του πλανήτη”! Μιλάμε για τόσο μέγεθος και για τέτοια αξία! Ολόκληρο τον πλανήτη!
Προσωπικά, απογοητεύτηκα, περίμενα να διαβάσω “τον Γαλαξία μας”, αλλά δυστυχώς, η κυρία δεν τα κατάφερε, έφτασε μέχρι τον... πλανήτη μας! 
Εν πάση περιπτώσει, αρκετά μ’ αυτήν την σαχλαμάρα, σας λέω ευθαρσώς ότι το κείμενο δεν έχει καμιά σχέση με τον μικρό, δεν το έγραψε αυτός, το έγραψε αβανταδόρικα η εθνομηδενίστρια-κουμμουνίστρια μητέρα του, για λογαριασμό του “έξυπνου” κανακάρη της -το κείμενο, η σύνταξη και οι λέξεις, κάνουν μπαμ, από στρέμματα μακρυά ότι είναι γραμμένο από κολλυβογράμματο αριστερό-  αλλά επειδή η ίδια είναι άτολμη και δειλή, θρασύδειλη με μηδέν προσωπικότητα εγωισμό, τό ’ριξε πως το έκανε ο... διανοούμενος γιος της, ο νέος αρχηγός “της αριστεράς και της προόδου” (η πρόοδος, μύξα, τρέχει απ’ τα μπατζάκια της, φτάνει, μας έπνιξε), όπως μπορεί και να τον φαντάζεται, ο έξυπνος-βλάκας κανακάρης και βλαστάρι της!
Άντε... Παιδιά... Άλλο τέτοιο κακό να μη μας βρει!.. Φτάνει η προβοκάτσια και η τόμπολα!..  Γυρίστε το βλέμμα αλλού όταν διαβάζεται τέτοιες αηδίες ανοησίες, εθνομηδενιστικά και διεθνιστικά ξεράσματα, ξύστε αυτά που ξέρετε.

 */*

Φωτο 1.
Φωτο 2.
Το ακόμα πιο αηδιαστικό στην υπόθεση όμως, είναι πως, κείμενα σαν αυτό έχουν κατάληξη να βλέπουμε τα πρόσωπα των εισαγομένων και σεσημασμένων εγκληματιών κακούργων έτσι (Φωτο 1), και των θυμάτων έτσι (Φωτο 2). Όπως μας κάλεσε να τα δούμε και σαχλοσελίδα των Αθηνών στο διαδίκτυο. 
Αυτή είναι η “ελληνική” τσιπροσυριζέϊκη κουμμουνιστική, φτυσμένη θολοκουλτούρα που μας καπέλωσαν να ζούμε νομοθετώντας την κιόλας, με την ακόμα πιο άθλια και ξεφτιλισμένη, “ελληνική” δικαιοσύνη να ξύνει τα νύχια της και να απολαμβάνει την απόλυτη δικαστική αποχαύνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: