ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ή ΤΩΡΑ, Ή ΠΟΤΈ!

Αθήνα 15η Δεκεμβρίου 2018

 Ή τώρα ή ποτέ!
            Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τις υπ’ αριθμούς 2615-2616/14-12-2018 αποφάσεις της απέρριψε τις προσφυγές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας και των Παμμακεδονικών Ενώσεων της ομογένειας (ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Μελβούρνη-Βικτώρια), της Κίνησης Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου και του δικηγόρου Γεωργίου Κόκκα, κατά της συμφωνίας των Πρεσπών για την «Βόρεια Μακεδονία», με το σκεπτικό ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να ελεγχθεί δικαστικά διότι άπτεται της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.
          Ειδικότερα, η Ολομέλεια του ΣτΕ, έκρινε ότι, οι προσβαλλόμενες πράξεις, δηλαδή η τελική συμφωνία των Πρεσπών, όπως και οι επιστολές με τις οποίες ο τότε υπουργός Εξωτερικών Νικόλαος Κοτζιάς, συναίνεσε στην έναρξη διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ, δεν μπορούν να ελεγχθούν από το ΣτΕ.

Συγχαρητήρια λοιπόν, σε όσους συνετέλεσαν για άλλη μία φορά στην αποτυχία!!!

        Θρίαμβος επιπολαιότητος, ανευθυνότητος, ελλείψεως συντονισμού και δεν επιθυμούμε να σκεφθούμε και την πιθανότητα της σκοπιμότητος. Θρίαμβος της εγωπάθειας και των ψυχοπνευματικών ονειρώξεων των ΔΉΘΕΝ!!!
         Μάταια, προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε το εγχείρημα. Προσκρούσαμε στην παντογνωσία των «νομομαθών» και των «Ελληναράδων» που μηρυκάζουν επαιρόμενοι για την αβελτηρία των αγώνων των. Προσκρούσαμε στην αδιαλλαξία των κατεχόντων «την σοφίαν πάσαν», με αποτέλεσμα να καίμε τα χαρτιά μας ένα, ένα, χωρίς να έχουμε καταρτίσει ένα σχέδιο δράσεως. Αρκεί «κάποιοι» να βρεθούν στο προσκήνιο υπηρετώντας την ματαιοδοξία τους ή πιθανόν και τον ρόλο της δράσεώς τους.
        Σε όλους αυτούς όμως θέτουμε το ερώτημα: «Ποιός ωφελείται από τις ανερμάτιστες ενέργειές σας οι οποίες δημιουργούν δεδικασμένο και γίνονται εμπόδιο μελλοντικών μας διεκδικήσεων;» Απαντήστε…

Γνωρίζουμε ποιοί είναι οι επικεφαλής των Παμμακεδονικών Οργανώσεων; Γνωρίζουμε ποιές είναι αυτές οι οργανώσεις που ξεφύτρωσαν ξαφνικά, από το πουθενά, διεκδικώντας να διαχειριστούν το εθνικό μας θέμα; Αναλύσαμε το παρελθόν τους, την μέχρι σήμερα δράση των και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών των;
     Είναι γνωστό σε όσους έχουν εμπλακεί στον αντιμνημονιακό αγώνα της Πατρίδος μας κατά των δυνάμεων κατοχής, ότι η τρίτη Συνταγματική λειτουργία, έχει εκτραπεί του ρόλου της, ότι διαπράττει, κατ’ εξακολούθηση, το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και οποιαδήποτε προσφυγή στην δικαιοδοσία της, για θέματα των οποίων η έκβαση αφορά το Έθνος και τον Ελληνικό Λαό, θα πρέπει να συντονίζεται, να ελέγχεται σε βάθος ώστε να μη δίδει το δικαίωμα στην ανθελληνική και χειραγωγούμενη, κατά την άποψή μας, «Δικαιοσύνη» να την απορρίψει.

Και για να μην μακρηγορούμε,
     Σε τούτες τις ώρες ευθύνης όλων μας, ας προσπεράσουμε την οποιαδήποτε, μέχρι σήμερα, αποτυχία, απορρίπτοντας δε, μετά βδελυγμίας, τις συνομωσιολογικές θεωρίες των οποίων γίναμε αποδέκτες, κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά και προς τούτο, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ, να καταρτίσουμε ένα πλήρες σχέδιο συντονισμού της όλης προσπάθειας με την συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν, με ένα πλήρες επιχειρησιακό σχέδιο, στρατιωτικής δομής, που θα αναλύει φίλιες και εχθρικές δυνάμεις, τα τρωτά σημεία του αντιπάλου, τα πιθανά σχέδια του εχθρού και των συνοδοιπόρων του που προξένησαν στο Έθνος των Ελλήνων ανήκεστο βλάβη. Να ξεσκεπασθούν οι προδότες.
          Να προσεγγίσουμε τις, απανταχού της γης, Ακαδημίες, τα Πανεπιστήμια και τους ελληνιστές που ασχολούνται με την Ελληνική γλώσσα και τον Ελληνικό πολιτισμό. Να ζητήσουμε την βοήθεια των αρχαιολατρών και των ανά τον κόσμο Φιλελλήνων. Να προσεγγίσουμε τις, απανταχού της γης, Ομογενειακές Οργανώσεις και να τις αγκαλιάσουμε.   

Ας αρχίσουμε σήμερα, τώρα, αυτήν την στιγμή.
Αναμένοντας την συμμετοχή σας και τις προτάσεις σας, ας γίνουμε η ενιαία γροθιά δημιουργίας ενός παγκόσμιου κέντρου συντονισμού. Ή τώρα ή ποτέ!!!

Και σε αυτή την προσπάθεια, εμείς δηλώνουμε παρόντες!!!
Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ.


Οδυσσέας Τηλιγάδας   -   Στέργιος Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια: