ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΕΥΤΉΚΑΝ ΤΟ ΚΡΑΣΊ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΚΑΙ... ΜΈΘΥΣΑΝ!

Ο... εθνάρχης με την "πύρρεια 
νίκη" του το 1974, που την
έκανε χαρτί υγείας για να
σκουπίσει τον πισινό του! 
Ο πρώτος και μεγαλύτερος
 προδότης της  Ελλάδος στον
20ο αιώνα (Φωτο: Αργ. Δαγκ.)
Που να το πιουν κιόλας!.. Θα τρελαθούν τελείως!
Ο λόγος γι’ αυτό το καραγκιοζ-μπερντέ κόμμα της ΝΔ, που ήλθε στην εξουσία κατά λάθος, από αγανάκτηση, αλλά μάλλον, δεν κατάλαβε, ούτε πως κέρδισε τις εκλογές, ούτε τι την έστειλαν σ’ αυτό το άθλιο ΚΆΤΕΡΓΟ της “Δημοκρατίας” οι ψηφοφόροι της, να κάνει.

ΚΕΡΑΥΝΌΣ ΕΝ ΑΙΘΡΊΑ!.. Η “ΝΔ” ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΊ ΌΠΩΣ ΠΆΝΤΑ!..

Ο “Γιος του Τάκα-Τάκα”... Κατά μάνα κατά κύρη... Όπως και ο... παππούς του το 1988 που ανήλθε στα “πράγματα” (δεν κατάλαβε όμως πως κατήλθε), το ίδιο και αυτός, με τις ανοησίες του να διαδέχεται η μία την άλλη, ούτε δυο μήνες στα φουσάτα, θα κατεβεί απ’ τη... σκαμνόβεργά του πολύ γρήγορα, αν όχι και με καρπαζιές!


ΔΙΈΓΡΑΨΕ ΤΟΥ ΚΌΜΜΑΤΟΣ ΣΗΜΑΊΝΟΝ  ΣΤΈΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΠΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ...
Ενεργώντας και ως δεκανίκι ακροτελεύτιο μέρος του Σύριζα, στον τελευταίο μάλιστα άνοιξαν σαμπάνιες και χορεύουν σεληνιασμένα! “Όλα όπως ΕΜΕΙΣ”! Τραγουδούν και σταματημό δεν έχουν. Ο Σύριζα είναι εδώ, δεν πρόκειται να φύγει ποτέ! 
Τέτοια τραγικά και απανωτά λάθη (υπήρξαν και άλλα, αλλά δεν είναι του παρόντος να τα θίξουμε) στο μόλις -φανταστείτε τι έχει να γίνει έως την λήξη της τετραετίας- δίμηνο που κυβερνάει αυτή η κομματική πανσπερμία μπαχατίλα, γρήγορα θα φέρουν την κατρακύλα στην εκτίμηση και αναμονή των κουρασμένων και αγανακτισμένων ψηφοφόρων της, να δουν μια μέρα άσπρη, η δεξιά ΝΔ για άλλη μια φορά δαγκώνει την ουρά της, προδίδει ξετσίπωτα τους αφελείς και ονειροπόλους, πλην βλάκες με λοφίο ψηφοφόρους της, τους γνησίους πατριώτες, δηλαδή, αυτούς που έχουν κομμένη και ραμμένη την Ελλάδα στο πετσί τους, και αυτούς που θέλουν την Ελλάδα για την Ελλάδα, όρθια, και όχι ξαπλωμένη σε δωμάτιο των "Λαδάδικων" αναίσθητη, να την χτυπούν, να την γαμούν, και να την κλωτσούν ακόμα και οι γύφτοι.
Να γιατί νοιώθουμε υπερήφανοι που ψηφίσαμε τελευταία φορά ΝΔ το 1988, και έχουμε να πατήσουμε από τότε σε ελληνική κάλπη, τριάντα και πλέον συναπτά έτη! 
Η ΝΔ ψηφίστηκε από τον λαό της για δυο πράγματα.

Πρώτον, να διορθώσει, ακόμα και να ακυρώσει την επαίσχυντη και βρωμερή, προδοτική της Μακεδονίας “Συμφωνία των Πρεσπών”, και δεύτερον, να ξεβρωμίσει τον τόπο από την λαθρομεταναστευτική χολέρα, η οποία ούτε προσφυγιά είναι, ούτε μετανάστευση. Παρά, άλλο ένα όπλο επιθετικό των βρωμό-τουρκων, και δει αυτού του αχρείου φαφλατά πολυλογά και θρασυδείλου Ερ Ντογάν, ο οποίος απλά περιμένει κάποιον παλίκαρο, να του δώσει μια γερή κλωτσιά στα πισινά, όχι στα σκέλια, γιατί εκεί δεν έχει τίποτα, του τά ’φαγε η γάτα! Να ησυχάσει ο κόσμος και η γειτονιά μια για πάντα από αυτόν τον μογγολο-αλήτη και ανθρωποφάγο πειρατή, όπως, ήδη, τον αποκαλούν διεθνώς, τρις  χειρότερο και τρις αγριότερο από αυτούς που ξέραμε στα χρόνια της πειρατείας.
Η ΝΔ, και αυτοπροσώπως ο ίδιος ο “ηγέτης” της μέχρι στιγμής, τις “Πρέσπες” τις κανει γαργάρα, (χορεύουν και γι αυτό στον Σφύριζα), αφού και με τις πλάτες της έγιναν επί μεγίστης προδοσίας των “Ψυριζανέλ” -μπορούσε να  σταματήσει τότε την συμφωνία αλλά δεν το έκανε, τώρα μας το πλασάρει τετελεσμένο γεγονός- με την δε εχθρική και επιθετική, έργο πολέμου βαφτισμένη “προσφυγιά” και “μεταναστευτικό”, με ταχείς ρυθμούς και, τάχα, άμεσες λύσεις, στήνει σκηνικό πυρκαγιών, φωτιάς, και βρωμίζει κάθε καθαρή γωνιά της Ελλάδος δημιουργώντας ετσιθελικά “χολεριασμένα γκέτο” στις τοπικές κοινωνίες, αλλά και σοβαρά προβλήματα τάξεως, ασφαλείας, με καταληκτικό αποτέλεσμα, ίσως, οι τοπικοί να πάρουν το νόμο στα χέρια τους σύντομα, είναι θέμα χρόνου το πιο πιθανόν, και να διαφυλάξουν οι ίδιοι τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους, την σωματική τους υγεία, ηρεμία και ψυχική γαλήνη
Δεν υπάρχει μέρος στην Ελλάδα που να εγκαταστάθηκαν αυτοί οι “ισλαμολαθροεισβολείς”, και να μην το κατέστρεψαν! 

Χειροπιαστό και απαίσιο, αηδιαστικό παράδειγμα στο νομό Θεσσαλονίκης τα Λουτρά Νέας Απολλωνίας (υπεύθυνος και υπόλογος ο αηδιαστικός δήμος Βόλβης). Τα οποία λειτουργούσαν για εκατονταετίες ως ιαματικός προορισμός για ντόπιους, αλλά και ξένους από όλη την Ελλάδα επισκέπτες λουομένους, με το που πάτησε το πόδι της αυτή η ακρίδα, η χολέρα εκεί, ΕΚΛΕΙΣΑΝ!
Αλήθεια, υπάρχει έστω και ένας καρεκλοκένταυρος απ’ αυτή την άλλη ακρίδα, των δημοσίων υπαλλήλων ή κυβερνητικός νταβάς, να καταλάβει, τι ζημιά έγινε στα Λουτρά της Νέας Απολλωνίας; Τα “Λουτρά του Μεγάλου Αλεξάνδρου”;   
Αλγεινή έως εμετικά αλγεινή εντύπωση, προκαλεί πλέον, σε κάθε δεξιό ψηφοφόρο της ΝΔ η ενέργεια του “Τάκα-τάκα” να διαγράψει από το κόμμα του με... συνοπτικές διαδικασίες τον τομεάρχη παρακαλώ, Θεόδωρο Γιάνναρο, γιατί; Γιατί είπε τα αυτονόητα! 

Αυτό που λεν και τα εκατομμύρια ψηφοφόρων της ηλιθίας αυτής και αυτοκαταστροφικής παρατάξεως. Χωρίς η ίδια να μπορεί, ή να είναι ανίκανη να το ακούσει! Αλλά και επειδή βγήκαν τα φασιστερά της γιάφκας των “Ψυριζανέλ” και άλλων φασιστερών γιαφκών, να γκαρίζουν γι αυτούς τους “αδελφούς” μας και ξυπόλητους τσαντοροφόρους μαυριδερούς, την... ελίτ των ανθρωπίνων φυλών επί της γης, και τι θα κάνουμε χωρίς αυτούς; αν τους χάσουμε!
Η διαγραφή αυτή που έκανε η ΝΔ θα της τσούξει. Και θα την πληρώσει άγρια. Για να μην πούμε ότι υπέγραψε ήδη, και την θανατική της καταδίκη! Την αποκαθήλωσή της. Εάν δεν την πάρει πάραυτα πίσω, και με χίλια συγγνώμην, αφού αλλιώς πρέπει να διαγράψει ΑΜΕΣΩΣ και σαφώς, τουλάχιστον τα 4/5 της εκλογικής της δυνάμεως των ΨΗΦΟΦΌΡΩΝ, που έχουν την ίδια γνώμη άποψη και θέση με τον κ. Γιάνναρο, ίσως και πολύ χειρότερη!
Για τη διαγραφή των μελών-ψηφοφόρων της ΝΔ, προσκειμένων στις απόψεις και θέσεις του κ. Γιάνναρου, σας παραθέτουμε κάποια από τα σχόλια αναγνωστών στο ανάλογο άρθρο του “Θέματος” τα οποία δεν τα γράφουν ψηφοφόροι του Σύριζα φυσικά, ούτε καν του Κινάλ. Αλλά της ΝΔ.



*/*
Πύργος της Βαβέλ
04/09/2019, 16:53
Οι Λάθρο μας σφάζουν στο γόνατο, κι εμείς ούτε να μιλήσουμε δεν μπορούμε! Μια χαρά!..

Ηλίας
04/09/2019, 16:51
Πόσο ηλίθιοι είστε πια, εκεί στη ΝΔ! Κρατάτε στο απυρόβλητο το κάθε προκλητικό άναρχο λαθρομετανάστη... Γι αυτό ανεβαίνει η Ακροδεξιά σε όλη την Ευρώπη, και γι αυτό θα τιμωρηθείτε κάποια στιγμή!

Έτσι... Ο κύριος Γιάνναρος ρατσιστής!..
04/09/2019, 16:51
Μπορεί να ήταν ακραίες οι εκφράσεις του κυρίου Γιάνναρου, αλλά τον έπνιξε όπως και την πλειοψηφία των Ελλήνων η αγανάκτηση. Ναι μεν, να έρχονται με τον τσαμπουκά, με το Ι-Φων, με το τάμπλετ, μέχρι τα παιδιά τους χρησιμοποιούν για να πετύχουν τον στόχο τους... Ναι μεν, να μας σφάζουν στο γόνατο, να μπουκάρουν στα σπίτια μας, να κόβουν όποτε τους γουστάρει την σιδηροδρομική γραμμή και τις Εθνικές οδούς, και να είμαστε εμείς από πάνω... οι ρατσιστές! Όσοι τώρα είδατε το αληθινό πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, είναι πολύ αργά για δάκρυα!
Σαμαράς, Βενιζέλος, Αλέξης Τσίπρας, και τώρα Κυριάκος Μητσοτάκης. Έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την μουσουλμανοποίηση της Ελλάδας! Και θα έρθει το σκουλήκι αυτό να πει ότι είμαστε φασίστες και θα... αλλάξει την πατρίδα του; Ποια πατρίδα σου, ρε βρωμιάρη; Αλλά φταίμε όλοι εμείς, που είμαστε στα σχόλια πρώτοι, και περιμένουμε να μας πνίξετε, να φτάσετε μέχρι και στο τελευταίο χωριό της επικρατείας για να ξυπνήσουμε! Μα τότε θα είναι πολύ αργά! Όπως είναι τώρα, για όσους ψήφισαν ΝΔ, και απολαμβάνουν ξανά, μια καλή δόση...ΣΥΡΙΖΑ!

Άλεξ
04/09/2019, 16:49
Ελπίζαμε ότι θα πήγαινε εις κόρακας ο Τσίπρας.
Ήδη, άρχισαν κάποιοι να μιλούν για έναν άλλο Τσίπρα με γραβάτα αυτή τη φορά. Τι εννοούν Κυριάκο; Πολύ κακά σημάδια! Τον Γιάνναρο;! Θα μείνεις κι εσύ με την κουντούρα σου.

...
04/09/2019, 16:44
Ο τυπάκος είναι
Ιρανός εθνικιστής. Το ανέφερε και ο κ. Γιάνναρος στο Twitter. Οι αναρχικοί στην Ελλάδα είναι υποστηρικτές του Ιρανικού/Κουρδικού/Ρωσικού εθνικισμού.

Θύμιος
04/09/2019, 16:42
Είπε αυτό που σκέφτονται ακόμα και ακραίοι αριστεροί. Επιτυχημένος επιστήμονας με προσφορά εναντίον λαθρομετανάστη άποικο οργανωτή συμπληρώσατε “2”. Κρίμα!..

Νικος
04/09/2019, 16:42
ΝΔ, κόψτε το “πολίτικαλ κορέκτνες” γιατί αλλιώτικα θα χάσετε τη χώρα και τους ψήφους.
Δεν ψηφίσαμε δεξιό Σύριζα. ΞΥΠΝΉΣΤΕ.

Αν
04/09/2019, 16:41
Έμενε στο "θα πας από κει που ήρθες" ήταν μια χαρά. Υπέρ αρκετό και δυνατό εφόσον ειπώθηκε από μέλος του κόμματος που Κυβερνά, και δε θα άνοιγε ρουθούνι! Κρατηθείτε επιτέλους και μην αναγκάζετε τον Κυριάκο να παίρνει θέση, και να σας στέλνει στο δι@ολο! Είπαμε: "Με όλο το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα", όπως δεν παραλείπουν να συμπληρώνουν όλοι οι έξυπνοι Νεοδημοκράτες που τοποθετούνται δημόσια, θα τους γ@μήσ@@με ! Με κάθε σεβασμό όμως! Άντε βουλώστε το, πια!
Έχουν φαγωθεί 2-3 καλά στελέχη από τη βλακεία τους, και μόνο να λένε δημόσια τα αυτονόητα!

Κρουσάντερ II
04/09/2019, 16:40
Όπως πολύ καθαρά λέει ο Ιρανός,
ήρθε εδώ όχι για να σεβαστεί αυτό που υπάρχει, αλλά για να το αλλάξει. Για να το αλλάξει σε αυτό που θέλει αυτός. Γιατί εδώ δεν είναι φιλοξενούμενος, αλλά ήδη του ανήκει. Όσοι υπήρχαν εδώ πριν από αυτόν, δεν μετράνε, ούτε αυτοί ούτε η γνώμη τους. Βέβαια, οι χρήσιμοι ηλίθιοι θα πιπιλίσουν μαζί με τον Ιρανό τη φασιστοκαραμέλα και θα τον υποστηρίξουν κιόλας!

ΣΠΥΡΟΣ
04/09/2019, 16:39
Τελικά αποδεικνύεται καθημερινά ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι οι 2 όψεις του ΊΔΙΟΥ ΝΟΜΊΣΜΑΤΟΣ! Κάνουν και λένε τα ίδια ακριβώς πράγματα με διαφορετική ταμπέλα! Τα δειλά κοπρόσκυλα της ΝΔουλας έδιωξαν ένα άξιο στέλεχος που δεν άντεχε να δέχεται προσβολές από εναν λαθρομετανάστη! Ο Ιρανός, αλήθεια; Υπό ποία ιδιότητα ήρθε στην χωρά μου; Πάντως πρόσφυγας δεν είναι! Ρεμάλια της ΝΔουλας, αν είναι να διώχνετε κάθε Έλληνα που αντιδρά στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας, να μας το πείτε ώστε την επόμενη φορά να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ για να έχουμε την αυθεντική αριστερίλα, και όχι την μούφα ΝΔουδίστικη! Άντε να χαθείτε...

Κυνικός
04/09/2019, 16:39
Ο εν λόγω είναι γνωστό
ισλαμο-αριστερίστικο σκουπίδι... Έτσι και βγει σοβαρό δεξιό κόμμα στην Ελλάδα, ο Κυριάκος θα πάρει τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ...

ΧΑ
04/09/2019, 16:36
Γιατί προσέβαλε τους πιθήκους; Τι του έφταιγαν;

ΑΡΗΣ

04/09/2019, 16:35
Μπράβο στην ΝΔ. Πήρε άλλο ένα πιστοποιητικό αριστεροφροσύνης!.. Εύγε! Θα είναι χαρούμενη τώρα η παρέα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Είστε ανόητοι
04/09/2019, 16:26
Οι ύβρεις είναι λόγια. Δεν θα κερδίσουμε τίποτε από λόγια.
Πράξεις χρειάζονται για να μην καταστραφεί η Ελλάδα από το κύμα της μετανάστευσης. Οπότε, όλοι όσοι, πράγματι, αγαπάτε την Ελλάδα, αφήστε τα λόγια και περιφρονήστε όσους τα λένε. Κάντε πράξεις, αλλά και στηρίξτε αυτούς που κάνουν πράξεις χωρίς να βρίζουν.

Αυτός ο λαθροπίθηκος
04/09/2019, 16:26
Δεν είναι που ξεσηκώνει τους λάθρο στο τουίτερ να κλείσουν τους δρόμους και τις γραμμές των τραίνων; Κι ακόμη είναι ελεύθερος αντί να έχει γίνει πακέτο για την βοθροχώρα του. Ο εισαγγελέας τι κάνει; Η ΔΗΕ τι κάνει; Ζώα και σεις στη ΝΔ κάνατε την κάθε λαθροσαβούρα ιερή αγελάδα και την προσκυνάτε! Γελοιωδέστεροι των γελοίων καταντήσατε. Φτύνετε κάθε Έλληνα και γλύφετε κάθε μουσουλμανικό απόπατο. Εμετός και αίσχος! Ντροπή σας ξεφτίλες.

Α.
04/09/2019, 16:17
Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κ. Γιάνναρο
αλλά ως πρόεδρος του “Ελπίς” αναγέννησε ένα νοσοκομείο-ρημάδι προς όφελος των ασθενών, που δεν έχουν τη δυνατότητα να νοσηλεύονται σε ιδιωτικά θεραπευτήρια. Πολύ αυστηρή η ποινή της διαγραφής, για ένα ατυχές σχόλιο. Μία επίπληξη, ναι! Διαγραφή όμως όχι. Δεν έχει τόσους πολλούς η ΝΔ για να στερείται έναν τόσο επιτυχημένο άνθρωπο. Πρέπει η ηγεσία της ΝΔ να απαλλαγεί από το άγχος «μήπως μας εγκαλέσουν για φασιστικές νοοτροπίες», γιατί θα χάνει εκ δεξιών χωρίς να κερδίζει εξ αριστερών.

Και λίγα
04/09/2019, 16:00
Αν συνεχίσει έτσι η ΝΔ θα ψάχνει να βρει σταυρό στις επόμενες εκλογές με το μακαρόνι! Αντί να διώξει τον σχολιαστή (από τη ΝΔ)
θα έπρεπε να συλλάβει τον λαθρό. Ποιος είναι; Πως μπήκε; Και από που παίρνει το δικαίωμα να μιλάει; Ποιους θα διώξει; Πως θα τους διώξει; Και ποιος είναι από πίσω του; Τι θέλετε δηλαδή να γίνει στο τέλος; Ψηφίσατε και τον αντιρατσιστικό, αν τον λιώσει κανείς αυτόν στα μπινελίκια, θα το κάνει γιατί είναι Ιρανός ή γιατί κουνιέται απρόσκλητος μέσα στην πατρίδα μας; Άντε στα τσακίδια πια.

ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΤΟ “Και λίγα ”
04/09/2019, 16:16
Είναι αυτός που οργανώνει τις καταλήψεις των σιδηροδρομικών γραμμών στη Μαλακάσα, είχε οργανώσει την κατάληψη στην πλατεία Σαπφούς στη Λέσβο, έκανε απεργία πείνας, τον έφεραν από Μόρια Αθήνα και τώρα σουλατσάρει Εξάρχεια Μαλακάσα. Βρίζει χυδαία στο τουίτερ. Όλη τη χώρα στο πειθαρχικό θα τη στείλει η ΝΔ στο τέλος με τις παλαβές της αντιδράσεις


*/*
Διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια στο άρθρο του “Θέματος”, είναι να μαντέψουμε πραγματικά, ποιο άλλο κλαδί που κάθονται, μέλλει να πριονίσουν εκεί στην κουμμουνιστική... δεξιά οι "εκλεγμένοι" ηλίθιοι και φευγάτοι της ΝΔ; Και βλέπουμε τον άντρακλα με το... αετίσιο βλέμμα... Τικ-τακ, τικ-τακ... Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να μένει με τη σκαμνόβεργα, το καμουτσίκι από σπάγγο και την... Μαρέγγα του στο χέρι!

"ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΧΘΕΊ ΈΝΑΝΤΙ ΚΑΛΉΣ ΑΜΟΙΒΉΣ Ο ΕΝ ΛΌΓΩ ΛΑΘΡΟ..."

Αφού κανένας εισαγγελέας μέχρι στιγμής δεν τον μπουζούριασε ακόμα για: Στάση, Εξέγερση, Αντάρτικο, Προτροπή για Σύσταση συμμορίας, σε μια χώρα της οποίας ούτε καν υπήκοος είναι. Με την αμοιβή, θα τον κανονίσουν οι ομόεθνοί του
Η ΝΔ ανοήτως, αδιορθώτως, αψυχολογήτως, αυτοκαταστροφικώς και χωρίς καμία, μα καμία δόση λογικής, πέταξε στα σκουπίδια -για να κάνει το κέφι της κουμμουνιστικής φασιστεράς- τρεις ψηφοφορικές “πύρρειες νίκες”:

1974 και 1977, δύο τετραετίες ΝΔ, Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ιδρυτής (Πίσσα στα κόκαλά του, κάποιοι ανόητοι και πανγελοίοι τον είπαν και “Εθνάρχη”).
Ο άνθρωπος που ήρθε από την “αυτοεξορία" - (έχει σημασία το “αυτό”, τα "βρήκε όλα έτοιμα), να φέρει την... Δημοκρατία στην Ελλάδα η οποία είχε χαθεί (εδώ γελούν), και που συστηματικά και με σταθερά βήματα, οικοδόμησε την κουμμουνιστική (δημοκρατία), το μπάχαλο δηλαδή και το αναρχικό, το αντάρτικο σημερινό, έχει τις ρίζες του σ’ αυτόν τον, αλήστου μνήμης θεοκατάρατο, ανάθεμα το αεροπλάνο που μας τον έφερε

Αυτός φέρει επιζήλως, και τον τίτλο του πρώτου νεο-Προδότη της σημερινής Ελλάδος. Ότι του έλεγε ο Φλωράκης και ο Κύρκος, την άλλη μέρα έτρεχε να το θεσμοθετήσει! Να το νομιμοποιήσει!  

1988. ΝΔ, Διάδοχος, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο καραμπινάτος δωσίλογος των Γερμανών και “συνεργάτης” στην Κατοχή, βγήκε πρωθυπουργός με το σύνθημα “Δικαίωση στους κυνηγημένους διωχθέντες Νεοδημοκράτες από το Πασόκ”. Μέσα σ’ αυτούς και ο γράφων. 

Όταν την άλλη μέρα κάθισε τον κώλο του στην “πουπουλένια καρέκλα”, δήλωσε: “Δεν υπάρχει κανείς διωχθής, είμαι Πρωθυπουργός ΟΛΩΝ των Ελλήνων”.
Έκανε τον Θανάση Κανελλόπουλο να μείνει στήλη άλατος και μ' ανοιχτό το στόμα! Ο Μητσοτάκης ο δωσίλογος, και καλός συνεργάτης των Γερμανών της Κατοχής.  Οι “διωχθέντες” που “ανέβασαν” αυτό το λέσι στην πρωθυπουργία, τον ξανάστειλαν χωρίς να πάρει είδηση, εκεί που ήταν! Ένα διαπλεκόμενο και αηδιαστικό, πολιτικό ΜΗΔΕΝΙΚΟ! Μια επιπλέον σαπίλα!

2004 και 2007, δύο τετραετίες, ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, ανιψιός του πρώτου. “Αργόσχολος και αργόμισθος”, γνήσιο παιδί του μπαμπά του που λέει πολύ σοφά ο λαός μας, άτομο ανίκανο για πολιτική από όλες τις απόψεις, χωρίς κανένα χάρισμα ή ιδιαίτερο προσόν, και με αρνητικό λόγο, "ταλέντο" επικοινωνίας

Όταν μιλούσε, ή μιλάει, ακούς ένα “φου-φου” και τίποτ' άλλο! Σα να θέλει να πει, φούφουτος!.. Και στο "φουφουτος", ξέρετε τι ακολουθεί! Εν ολίγοις, πολύς ντόρος για το τίποτα.

2019. ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης
(έτσι γράφει η ταυτότητά του, τουλάχιστον). Γιος του δωσιλόγου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, λύση ανάγκης και επιλογή αηδιαστικής κλίκας κρετίνων εσωστρεφών του κόμματος. Η κατάσταση οδηγείται σε νέο κομματικό βατερλώ!.. 

Μήπως, ρε παιδιά... Θα πρέπει να αλλάξει όνομα τελικά αυτή η σαπίλα (ΝΔ), για να ξετσιμπλιαστούν και οι Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι, να δουν τι σκατά κόμμα, και τι σκατά ιδεολογία ψηφίζουν, όλα αυτά τα χρόνια;  Μήπως;

Υ.Γ.: Ποτέ άλλοτε όπως σήμερα, δεν υπάρχει επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί ένα ΝΕΟ κόμμα δεξιό. Και μόνον δεξιό. Χωρίς ακρότητες, υστερισμούς, αυτό θα είναι η ΜΌΝΗ πολιτική λύση, για να απαλλαγούμε από αυτούς τους αχρήστους, τους ανικάνους, τους διαφθαρμένους και προβατόσχημους “δεξιούς” λύκους, που λυμαίνονται χωρίς αντίπαλο αυτόν τον χώρο. Τον χώρο της δεξιάς. 
Η Ελλάδα έχει του κόσμου τα κουμμουνιστικά κόμματα -άσχετα αν παίρνουν στις εκλογές το τρίτο το μακρύτερο- αλλά τόσες δεκαετίες δεν μπόρεσε να κάνει ένα άλλο δεξιό κόμμα κόντρα σ’ αυτό το εξάμβλωμα της ΝΔ το παρασιτικό, ίσως και γιατί οι ίδιοι οι δεξιοί στην παραζάλη τους και την τρέλα τους, δεν ξέρουν, ή δεν μπορούν να ξέρουν, ποιας πολιτικής ιδεολογίες εραστές, είναι!

Θυμηθείτε: Κάθε ένας εχθρός λαθρομετανάστης-ισλαμιστής...
(Εχθροί της Ελλάδος είναι όλοι αυτοί που μπαίνουν και βγαίνουν ανενόχλητοι τα πουτάνας σκέλια σύνορά μας, και  με την ανοχή του “Αμερικανού” Α/ΓΕΕΘΑ μας, αυτού του χλεμπονιάρη καχεκτικού που ξύνει τα παπάρια του στο ΝΑΤΟ ορντινάντσα “φιλιππινέζα”).
Ο οποίος μπαίνει στην Ελλάδα μας με σκοπό και στόχο το κακό και τον αφανισμό της, επιταχύνει κατά μία μέρα το τέλος της, πράγμα που συζήτησε κατεπειγόντως και
η Βυζαρού χοντροκώλα πρόσφατα, συμφώνησε απολύτως ο “εθνικός μας Κούλης”, για να γλυτώσει -η Βυζαρού- και τις περιβόητες... αποζημιώσεις!
Μια διαλυμένη Ελλάδα, τι αποζημιώσεις να ζητήσει; από ποιον και γιατί;
Αυτό ήταν το νόημα της επισκέψεως... του νέου εθνάρχη μας εκεί στα ψυχρά κλίματα της βορείου Ευρώπης, όλα τα άλλα που μας πλάσαραν οι εφημερίδες σανό για άλογα και αγελάδες, αριστερές “δεξιές” κεντρώες, ήταν “Φάε πούτσα μ’ καλαμπόκι” που είπε ο αδερφός του Θανάση στον Μητροπολίτη Πιερίας (Κατερίνης).
Και επειδή αυτό το “Φαε...”, ίσως να μην το καταλαβαίνουν μερικοί, τι; πως; και γιατί; Αν και το εξηγήσαμε σε άλλα άρθρα μας, το ξανά λέμε:
Στην Πιερία κάποτε, σε κάποιο φεστιβάλ που γίνεται εκεί μαθητικό, χρειάστηκε τα παιδιά, μαθητές ελληνόπουλα των σχολείων μας της διασποράς, να φιλοξενηθούν σε κατασκηνώσεις της Πιερίας γιατί οι αποστολές δεν διέθεταν τα ανάλογα κονδύλια, χρήματα, να μείνουν τα παιδιά σε ξενοδοχεία.
Οι διοργανωτές του φεστιβάλ, μαζί μ’ αυτούς και ο “αδερφός τους Θανάση”, πήγαν στον Μητροπολίτη Κατερίνης, έναν βλοσυρό και καταχθόνιο τραγόπαπα, σαν αυτούς που διαβάζουμε καθημερινώς στις εφημερίδες εμπλεκομένους σε σκάνδαλα και πορνοϊστορίες, του ζήτησαν τις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως να μείνουν τα παιδιά
δωρεάν διαμονή, για την σίτισή τους υπήρχαν τα χρήματα της φιλοξενίας του φεστιβάλ!
Ο τραγόπαπας, νομίζοντας ότι βρήκε την ευκαιρία να τα κονομήσει, ή κατ' άλλους έπιασε τον παπά απ' τ' αρχίδια, τους ζήτησε ένα αστρονομικό ποσόν μίσθωμα που τους εξόργισε ΌΛΟΥΣ, τόσο, ώστε να κάνει τον “αδερφό του Θανάση” έξαλλο, αλλά και άφωνο, να του ψελλίσει
“Σεβασμιώτατε... Φάε πούτσα μ’ καλαμπόκι”!
Το αποτέλεσμα; Οι διοργανωτές πήγαν στην άλλη μητρόπολη, των Γιεχωβάδων της Κατερίνης, οι οποίοι τους πρόσφεραν πρόσχαρα και με μεγάλη ευχαρίστηση, όχι μόνον την διαμονή των παιδιών ΔΩΡΕΆΝ στις κατασκηνώσεις τους, αλλά και την σίτιση, αν ήθελαν.


Έλληνα ραγιά!.. Έτσι σε θέλουν, το Πολιτικό και Εκκλησιαστικό σίχαμα στην Ελλάδα, να μην σηκώσεις ΠΌΤΕ κεφάλι, και να είσαι πάντα πεσμένος στα τέσσερα, κανονικό “γιουσουφάκι” με τουρλωμένο πισινό! Μπεεεεέ!.. 

Όπως τότε! Στην... λαμπρή περίοδο της Οθωμανοκρατίας! Και για να μην τα μπερδεύουμε, άλλο Οθωμανός, και άλλο τούρκος... Σελτζούκος!..
Υγιαίνετε... Άλλο κακό να μη σας βρει εκεί στην αστεία, έως βαθμού γελοιότητος ΝΔ, και αν ελπίζατε σε κάποιους νέους ψηφοφόρους στο άμεσο μέλλον, με το τελευταίο... ανδραγάθημα που κάνατε, η απάντηση είναι: Φάε πούτσα μ' καλαμπόκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: