ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΙ ΈΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ...

Ο οποίος φαίνεται, αν μη τι άλλο; να σέβεται το ψωμί που τρώει...

Μετά τις επισημάνσεις του στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου για τα μογγόλια της τουρκιάς (βλέπε παρακάτω), έρχεται σήμερα και ένας δημοσιογράφος να υψώσει τη φωνή του στα ανδρείκελα και τα τιποτένια, τα σκύβαλα πολιτικά φρόκαλα και στρατιωτικά που μας “κυβερνούν”.
Τους νεο-προδότες νεο-δωσιλόγους επιόρκους, τους οποίους περιμένει το νέο “Γουδί” και η κρεμάλα.
Είναι αυτοί οι ανήμποροι και ανάρχιδοι που δεν έχουν ίχνος, σταλιά ελληνικού αίματος στις φλέβες τους -μάλλον κάτουρα κυλούν εκεί, παρά αίμα- και που διατεταγμένα και πειθήνια, εκτελούν εντολές και διαταγές εξωτερικών κέντρων εξουσίας και οργάνων, δημιουργώντας, το λέμε ακόμα μια φορά, και τις γνωστές λυκοσυμμαχίες, ΕΕ, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ κλπ.

Στην ΕΕ ήμαστε το κατακάθι των κρατών. Του κλώτσου και του μπάτσου μέλος, πλήρους ανυποληψίας και εξευτελισμού. Με όλες τις τελευταίες δουλικές παραχωρήσεις μας, και τις πολιτικές μας ενέργειες, την ανύπαρκτη διπλωματία μας, η οποία βεβαιώνει στους κουτόφραγκους καθημερινώς και με πείσμα, ότι έχουν να κάνουν, μάλλον, με ένα πολιτικό και εθνικό παρτάλι περισσότερο, παρά με κράτος που σέβεται και εκτιμά, προσπαθεί πάνω απ’ όλα για τον εαυτό του και το λαό του.
Ο Τσίπρας (όπως και ο ΓΑΠ), τελευταία τρύπα του ζουρνά τώρα, έπρεπε να κρέμεται από τη θηλιά, και η γλώσσα του να φτάνει έως τα γόνατα. Το αντίθετο, ελεύθερος κάνει διακοπές και περιδιαβαίνει την ελληνική ύπαιθρο υποσχόμενος ακόμα περισσότερη προδοσία, ακόμα περισσότερη καταστροφή, ακόμα περισσότερη διάλυση. Με από κάτω τα άγρια στίφη των οπαδών του να ουρλιάζουν “Τσίπρα προχώρα, διάλυσέ τα ΌΛΑ”! 
Από καμιά εσωτερική και διεθνή νομοθεσία η χώρα μας δεν δεσμεύεται να μην προασπίσει και να μην αμυνθεί των δικαιωμάτων της. Πόσο μάλλον, όταν δέχεται προκλητικές και ιταμές εισβολές στα σύνορά της, όπως και ιταμές προκλήσεις που δεν γνώρισε ποτέ άλλοτε στην ιστορία της. Από τους βρωμο-άπλυτους της τουρκιάς. Με την στρατιωτική της ηγεσία απλό παρατηρητή, να ψελλίζει κούφιες δικαιολογίες, μαλακίες-παπαριές, που μόνον στα στόματα δειλών και προδοτών μπορούν να φωλιάσουν! Δεν τις παίζουν ούτε τα μωρά στα παιχνίδια τους, τόσο ξευτιλισμένες είναι.
Οι πάλαι ποτέ ένδοξες Ένοπλες δυνάμεις μας στο ΝΑΤΟ του λιμοκοντόρου “ευρωπέου” Στόλτεμπερκ -του οποίου κανείς δεν ξέρει και από που κρατάει η σκούφια- υπάρχουν απλά για να ξεσκονίζουν το γραφείο του και να του την “τινάζουν” όταν πάει στον απόπατο να κατουρήσει.
Όσο για τους αμερικανούς γιάνκηδες λυκοσυμμάχους μας, που από το 1963 μας προδίδουν συνεχώς και αδιαλείπτως -δεν περιμένουμε κανέναν Ρώσο να μας το πει- αλλά ευελπιστούμε να μας σώσουν στην ύστατη ώρα, είναι αυτοί που θα μας προδώσουν και πάλι, θα μας πουλήσουν όπως το 1974 στην Κύπρο, αφού και με την προδοσία τους σήμερα στους Κούρδους της Συρίας, αποδεικνύουν και επιβεβαιώνουν την ανύπαρκτη εμπιστοσύνη που μπορεί να τους έχει κάποιος σ' αυτά τα καθάρματα, έχουν ρίξει κάθε φερετζέ υποκρισίας που τους κόλλησε στα μούτρα το Ντογάνι της τουρκιάς, ένας σχιζοφρενής και παράφρων τούρκος ανθρωποφάγος “ηγέτης”, στα χνάρια του Χίτλερ του Στάλιν του Σαντάμ και του Καντάφι. Ο οποίος τακίμιασε και με έναν μοντέρνο σχιζοφρενή ηλίθιο αμερικάνο γιάνκη, τον Τράμπα! Οι δυο τους, το ανεπανάληπτο δίδυμο θα γράψουν την πιο τέλεια ιστορία στις νέες γενοκτονίες των λαών.
Από τους αμερικανούς γιάνκηδες η Ελλάς, δεν έχει να περιμένει τίποτα, παρά μόνον δεινά κακά και συμφορές.
Όσο για την ομοιογένειά μας εκεί -η οποία έχει “μηδίσει” προ πολλού, αλλά εμείς αφελείς και ονειροπόλοι την λογαριάζουμε ακόμα- είναι τέταρτης και πέμπτης γενεάς άτομα πλέον, τα οποία δεν ξέρουν ούτε κατά που πέφτει η Ελλάδα, όχι να υπέρ αμυνθούν ή να ενδιαφερθούν γι αυτήν, των συμφερόντων της, ανοήτως και βλακωδώς που εμείς περιμένουμε.
Περισσότερα έχουμε να ελπίζουμε στους ξένους φιλέλληνες οι οποίοι και στο παρελθόν έδειξαν την αξία τους, παρά σ’ αυτούς -τι κατάντια, θα τους δώσουμε και ψήφο- τους οποίους το μόνο που τους απασχολεί, είναι οι επιχειρήσεις τους τα εστιατόριά τους και τα “ντόλαρς”.
Οι Έλληνες για μια ακόμα φορά στον ρου της ιστορίας μας είμαστε μόνοι! Φρόντισαν γι’ αυτό τα πολιτικά καθάρματα, βοθρολύματα που μας “κυβερνούν” (επί ζυγού), από το 1974 και εντεύθεν. Από το 1974 μέχρι σήμερα, στην αισχρή και εμετική μεταπολίτευση, η Ελλάς μετράει ΜΟΝΟΝ πληγές και συμφορές.
Έλληνες -και όχι ελληνόφωνοι- ξυπνήστε επιτέλους! 

Βρίσκεστε ζωσμένοι από παντού με στυγερούς εχθρούς και εγκληματίες, μέσα και έξω. Τους οποίους εσείς καθημερινώς, δίνετε τα σχοινιά να σας κρεμάσουν, με οποιοδήποτε αφελέστατο πρόσχημα. Από εργασιακό μέχρι γελοίο ανθρωπιστικό, που σας πλάσαραν καλά στο νου, πλύση εγκεφάλου, “αυτοί” που σας “κυβερνούν”!
Ο νεοπλουτισμός σας και το κυνήγι της ευδαιμονίας σας ίσως, σημάδια των καιρών, σας έχει φάει το μυαλό. 

*/*

Μετά το αιματοκύλισμα στην Συρία έρχεται η Κύπρος και το Αιγαίο;
Κώστας Τσιτούνας Κώστας Τσιτούνας

Η στάση της διεθνούς κοινότητας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ απέναντι στις τουρκικές θηριωδίες στην Συρία και στον κουρδικό λαό είναι case study.
Για να είμαι ακριβής είναι σπάνιο φαινόμενο κατάφωρης παραβίασης του διεθνούς δικαίου χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Ο Ταγίπ Ερντογάν κατάφερε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια να κάνει κουρελόχαρτο την συνθήκη της Λωζάνης με την ανοχή των μεγάλων δυνάμεων και όλων των διεθνών οργανισμών.
Η ένοχη σιωπή του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ είναι προφανώς συνενοχή, αφού άπαντες γνωρίζουν ότι η Συρία είναι μέρος της πολυσυζητημένης συνθήκης της Λωζάνης. Για όσους κάνουν δήθεν ότι δεν καταλαβαίνουν, ο Ερντογάν κατάφερε να δημιουργήσει τετελεσμένα και νέα δεδομένα στο καθεστώς που όριζε η συνθήκη.

Προσέξτε: Η εισβολή στην Συρία έγινε με την ονομασία «Πηγή της Ειρήνης».
Η Τουρκία το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και στην Κύπρο το 1974, όπου πάλι με την ανοχή των μεγάλων δυνάμεων πραγματοποίησε εισβολή στην Κυπριακή Δημοκρατία υποστηρίζοντας πως η επιχείρηση αποτελεί «ειρηνευτική επέμβαση», νομιμοποιημένη από το άρθρο 4 της Συνθήκης Εγγυήσεων.

Πρόκειται βεβαίως για πανομοιότυπες καταστάσεις βάση των οποίων οι Τούρκοι γκριζάρουν περιοχές και δημιουργούν νομικά προηγούμενα για άλλες επεκτατικές βλέψεις. Η επιλογή των μεγάλων δυνάμεων να κάνουν δήθεν ότι δεν βλέπουν τίποτα ή ότι βλέπουν τα μισά, συνέβη και το 1974. Όπως και τότε έτσι και τώρα κανείς δεν βάζει τέρμα στις αλυτρωτικές βλέψεις τις Τουρκίας. Κανείς δεν σταματά το αιματοκύλισμα.

Οι δηλώσεις καταδίκης είναι προφανώς για το θεαθήναι αφού το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει ούτε μια σοβαρή συνεδρίαση.

Μάντης κακών δεν είμαι, όμως είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι τα επόμενα μέτωπα που θα ανοίξουν οι Τούρκοι, μόλις τακτοποιήσουν το ζήτημα της Συρίας, θα είναι η Κυπριακή ΑΟΖ και το Αιγαίο.

Και μην έχετε καμία απολύτως αμφιβολία ότι η στάση της διεθνούς κοινότητας και των οργανισμών θα είναι ακριβώς η ίδια. Κανένα ΝΑΤΟ, κανένα συμβούλιο του ΟΗΕ, καμία Γαλλία, καμία ΗΠΑ, καμία Ρωσία και καμία Ε.Ε. δεν θα σταματήσει τον Ερντογάν σε οποιοδήποτε θερμό επεισόδιο ή σύρραξη στην Κύπρο και στο Αιγαίο. Και μην μου πείτε περί διεθνών δικαστηρίων.

Κανένα δικαστήριο δεν λειτούργησε ποτέ υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς με γνώμονα το απόλυτο δίκιο. Πάω στο δικαστήριο, σημαίνει εξ´ ορισμού χάνω. Ξεκάθαρα πράγματα.

Τι θα κάνει λοιπόν η ελληνική πλευρά και το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας;
Άγνωστο.
Νομίζω μπαίνουμε σε αχαρτογράφητα νερά… Θα αντιδράσει; Θα περιμένει να έρθει το «ιππικό» να μας σώσει; Δεν ξέρω.

«Δεν είναι λύση κι αυτή. Και το… ιππικό δεν είναι καλό στην θάλασσα», όπως μου είχε απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας σε αντίστοιχη ερώτηση που του είχα απευθύνει στην ΔΕΘ.
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν έχω καταφέρει να τον ρωτήσω επί του θέματος. Πολύ θα ήθελα να ξέρω την θέση του. Όπως και να έχει οι καιροί είναι… πονηροί και πρέπει όχι απλά να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, αλλά να έχουμε και έτοιμους κανόνες εμπλοκής σαν χώρα.

Το παρελθόν και η ιστορία έχουν αποδείξει περίτρανα ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε μόνοι μας.
Εμείς, ένα κομμάτι θάλασσα, μια ελιά κι ένας ουρανός…

Δεν υπάρχουν σχόλια: