ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΡΓΑ...

Όχι μηχανικός ή αρχιτέκτονας του Πολυτεχνείου, αλλά και μαθητής, τεχνίτης... βοϊδοσχολής γνωρίζει, ότι πριν την υπογειοποίηση των γραμμών της ΔΕΗ, δεν είναι δυνατόν να κάνεις πεζοδρόμια ή οποιαδήποτε ανάπλασή τους, στη δεκαετία του 2020! Για όσους δεν το πήραν είδηση ακόμα, αυτήν τη δεκαετία διανύουμε, με όλα τα καλά, τα κακά, και άλλα συνακόλουθά της.
Για τους μπούφους όμως του Πολυγύρου, αυτά είναι ψιλά γράμματα! Δείτε τις φωτογραφίες, και θαυμάστε πρόληψη, ευρυματικότητα, σκέψη, και... γιαλαντζί, κουρκούτ μυαλό, από αυτούς που νοιάζονται για μας πριν από μας. Ανεβάζουν την πίεσή μας στο κατακόρυφο συμφόρηση, τροφοδοτώντας δουλειά και τα επείγοντα περιστατικά στα νοσοκομεία καθημερινώς! Τέτοιο κουρκούτ, είναι το μυαλό τους, όσων δεν είναι παραγεμισμένο και με άχυρα ή καλαμποκόφλουδα!

Έκαναν, κάνουν, τα πεζοδρόμια στα οποία κυριαρχούν οι κολώνες της ΔΕΗ! Μάλιστα κάποιοι, όπως μάθαμε, Πολυγυρινοί, οι οποίοι διαθέτουν και λεπτό χιούμορ, προσπαθούσαν να περάσουν ανάμεσα στις κολώνες και τους τοίχους αυτές τις μέρες τις κοιλιές τους (σχετικά μεγάλες), δια της πλαγίας οδού. Στα κριτσνά, που λέμε. Αλλά σφήνωσαν μεταξύ τοίχου και κολώνας, χρειάστηκε να τους απεγκλωβίσει πυροσβεστικό όχημα, το οποίο προσέτρεξε κατεπειγώντος!
Θα τελειώσουν λοιπόν, τα πεζοδρόμια, θα βάλουν και τους γρανίτες που παρήγγειλαν και τους περιμένουν απ' την Κίνα -σώθηκαν οι μαλτεζόπλακες πεζοδρομίου που είναι και το χαρακτηριστικό τοπικό υλικό γι αυτή την περίπτωση, φθηνές και πολύ πιο γερές- θα τσεπώσουν και κάτι χοντρά χιλιάρικα στο βρακί τους, και του χρόνου που θα γίνει η υπογειοποίηση, είτε από την ΔΕΗ, είτε από αυτούς τους ίδιους πάλι, θα τα χαλάσουν για να κάνουν καινούργια!
Προτείνουμε, αφού υπάρχει τέτοιο άχρηστο και ανίκανο προσωπικό στον σχεδιασμό και τις αποφάσεις του Ελληνικού δημοσίου, να χωρίσει σε δυο γαϊδούρια άχυρο να φαν, από τούδε και στο εξής οι φάκελοι των έργων, να περνούν και από το γραφείο του Εισαγγελέως. Αυτός με έναν μηχανικό (μηχανικό όμως, όχι μόνον επειδή θα το λέει το πτυχίο του) και έναν οικονομολόγο (ασηζητητί και πάλι, όχι τον βελη-Γκέκα, αυτός είναι για μεγάλες "οικονομίες"), να ελέγχουν τον φάκελο, και αν βρίσκουν τέτοιες απύθμενες βλακίες στη σύνταξή του, να τον κόβουν και τους μελετητές, ή αυτούς που έκαναν την πρόταση για το έργο, να τους υποβάλλουν σε υποκλισμό... με ρετσινόλαδο, μετά να τους στέλνουν στο σπιτάκι τους δια βίου, να πλάθουν κουλουράκια στην κουζίνα με την συμβία, της οποίας αποτελούν και αναπόσπαστο μέρος!
Γιατί, το να βάλεις φυλακή εκ των υστέρων, για μελλοντική ζημία του κράτους που προξένησαν, κάποιους ανεγκέφαλους καρεκλοκένταυρους, δεν είναι και το καλύτερο.
Όσο για σένα λαέ (Φάε σκατά λαέ), άνοιξε τα στραβά σου και κοίτα, πως ροκάνισαν -και ροκανίζουν- τον ιδρώτα σου και τους φόρους σου αυτά τα ερπετά στων οποίων τας χείρας βρίσκεται το μέλλον σου, ράβε-ξήλωνε, δουλειά να μη σου λείπειν που λέει και το τραγούδι!
Και πήγαινε σε καμιά 15ριά μερες να ψηφίσεις κοροϊδάρα, το ιερό δικαίωμα της δημοκρατίας που σε παραμύθιασαν τόσα χρόνια, συνάμα και κομπολόι που σου έδωσαν για να περνάς την ώρα σου ευχάριστα, και να μην παίζεις το πουλί σου, σοβαρός και δημοκράτης πολίτης που σε τιτλοφόρησαν!
Να το παίζεις στο σκοπό του νταουλιού (θα φορεθεί πολύ αυτό, να μου το θυμάστε), που θα σου βαρούν στην κεφάλα ΑΥΤΟΙ, που σου έφαγαν το μυαλό της από μέσα
Όσο για τους δικούς μας μπούφους, κάποια στιγμή πρέπει σοβαρά να ασχοληθεί μία διωκτική αρχή με τον βίο και πολιτεία τους, δείτε πως χρησιμοποιούν μηχανήματα του δημοσίου και τους χειριστές υπαλλήλους τους, για καθαρά μικρόψυχα ψηφοθηρικά οφέλη, καταστρέφοντας και τους δημοσίους δρόμους, εκθέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την κυκλοφορία των αυτοκινήτων και των ηρώων οδηγών τους. Που έχουν να αντιμετωπίσουν τις παγίδες που τους στήνουν αυτοί οι κερχελέδες. Φανταστείτε ένα αυτοκίνητο που ανεβαίνει ή κατεβαίνει αυτόν τον δρόμο, άξαφνα, να έρθει αντιμέτωπο με μιά σειρά από γεωργικά μηχανήματα, που θα σέρνει ένας αγροτικός ελκυστήρας ο οποίος θα προσπαθεί να μπει ή να βγει στο χωράφι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: