ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

ΑΠΟ ΤΟ 1971 ΕΩΣ ΤΟ 2016, ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 45 ΧΡΟΝΙΑ!.. ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ!

Όταν τρία παλικάρια το 1971 στο “Σύλλογο Φοιτητών Χαλκιδικής”, Πρίγκιπος Νικολάου 10 στη Θεσσαλονίκη, ο Ι.Α.Π, ο Α.Γ.Δ. και ο Α.Γ.Σ., οραματίζονταν έναν μαραθώνιο Κολυμβητικό Αγώνα, τον “Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου", από την Κασσάνδρα (Καλλιθέα), στη Νικήτη στην Σιθωνία Χαλκιδικής, όλα μπορούσαν να τα φανταστούν, αλλά ότι αυτό το εγχείρημά τους, μια μέρα θα γίνονταν Ολυμπιακό Αγώνισμα, δεν ήταν δυνατόν να το φανταστούν με τίποτα!
Από το 1971 λοιπόν, και τον γιορτασμό των 150 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 στην Ελλάδα, με ένα εξ’ ίσου δυνατό και πρωτάκουστο γεγονός, τον “Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου”, στο 2016, και στον παλίκαρο που βλέπετε στην φωτογραφία, το πρώτο ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιό μας στα 10.000 μέτρα ανοικτής θαλάσσης, πέρασαν ακριβώς 45 χρόνια!
Κι εμείς οι τρεις που οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε, και οργανώσαμε εκείνο το παράτολμο σχέδιό μας, το είδαμε να εξελίσσεται έτσι!
Θα το ξαναπούμε και πάλι, ενώ οι ομάδες μας γυναικών και ανδρών της υδατοσφαιρήσεως διαπρέπουν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, τα ψοφίμια μας στην πισίνα δεκαετίες τώρα, σέρνονται στις τελευταίες θέσεις, διασύροντας πέραν τους εαυτούς τους, και την πατρίδα ολόκληρη.
Η Ελλάς με τον ασημένιο αυτόν Ολυμπιονίκη μας, παίρνει το αίμα πίσω, και στην κολύμβηση πλέον. Γιατί κολύμβηση χωρίς θάλασσα, μέσα σε μπανιέρες και χαβούζες των 500 τ.μ., είναι σαν... αλατόνερο χωρίς αλάτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: