ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ “ΑΓΟΡΑ” ΤΟΥ 20ου ΦΝΘ

Κάθε χρόνο πιο δυναμική και πιο πρωτοποριακή η Αγορά του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες δράσεις και συνεργασίες.

Ιδού τα 5 νέα της Αγοράς που θα συναντήσετε στο 20ό επετειακό Φεστιβάλ:Ρεκόρ συμμετοχών: 

Στην Αγορά Ντοκιμαντέρ φέτος συμπεριλαμβάνονται 499 ντοκιμαντέρ απ’ όλο τον κόσμο με ρεκόρ συμμετοχής των ελληνικών ντοκιμαντέρ που φτάνουν τα 104. Μέσα σ' αυτά και το "Η2Ο".


Η Αγορά Ντοκιμαντέρ υποδέχεται το νέο χρηματικό βραβείο ύψους 3.000 ευρώ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου για μια μη ολοκληρωμένη ταινία που παίρνει μέρος στο τμήμα "Ντοκ Ιν Προγκρες". Τα υπόλοιπα βραβεία αφορούν υπηρεσίες ύψους 15.000 ευρώ από την εταιρία, και το βραβείο μουσικής και ήχου ύψους 6.500 ευρώ της εταιρίας MMG. 
Στο σύνολό τους τα βραβεία της Αγοράς για το τμήμα "Ντοκ Ιν Προγκρες" φτάνουν τα 24.500 ευρώ.
Νέα συνεργασία.


Η νέα συνεργασία της Αγοράς Ντοκιμαντέρ με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Διανομής "Μούβινγκ Ντοκς" έχει σκοπό την ευρωπαϊκή προώθηση και διανομή ελληνικών και ξένων ντοκιμαντέρ και δίνει την ευκαιρία στο κοινό να δει ταινίες που διαφορετικά δεν θα είχαν την ευκαιρία να δουν. Πάνω από 15 συνεργαζόμενοι οργανισμοί και εταιρίες διανομείς θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να δουλέψουν πάνω στη στρατηγική διανομής επιλεγμένων ντοκιμαντέρ.Βραβεία Αγοράς και Πάρτι. 
Φέτος τα βραβεία της Αγοράς θα δοθούν την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 19.00 στην Αποθήκη Γ’. Το κοινό της Θεσσαλονίκης είναι ευπρόσδεκτο και στο Πάρτι της Αγοράς το ίδιο βράδυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: