ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Αυτή την Όλυνθο, την αγνοεί...


Αυτή την Όλυνθο, την αγνοεί ΟΛΟ το μυξιάρικο ξενοδοχειακό κατεστημένο της Χαλκιδικής, το οποίο κομπάζει και για τον ποιοτικό τουρισμό που μας φέρνει!  Όλα τα φρόκαλα της Βορείου Ευρώπης, τα μεθουκλιάρικα αλκοολικά, σε μη αναστρέψιμο βαθμό, αγγλοσαξωνικά καθίκια, τους βαρβάρους Ούννους και τα πρεζόνια του ολινκλούσιβ, τα οποία το βράδυ τα γκαρσόνια και τα γκρουμάκια στα ξενοδοχεία, "μοιράζουν" στα δωμάτια κατουρημένα πόρτα-πόρτα, γιατί από το μεθύσι τους δεν μπορούν να βρουν το κλειδί να την ανοίξουν!
Ουδείς από αυτούς ποτέ, επισκέφθηκε αυτόν τον χώρο, αλλά και σε κανένα ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, δεν πρόκειται να βρείτε φωτογραφία της Ολύνθου ή αφίσα, που να σας λέει ή να σας παροτρύνει, έτσι απλά και ανέξοδα, πηγαίνετε να την δείτε!
Αλλά, μήπως έχουν δει ή ξέρουν τον χώρο, και οι δικοί μας βρωμο-πολιτικοί Α' και Β' βαθμού
Ο τρισάθλιος Δήμος Πολυγύρου, στη δικαιοδοσία και το κτηματολόγιο του οποίου ανήκει, και, ο οποίος έπρεπε να έχει συγκοινωνία ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά σ' αυτόν τον χώρο από κάποια κοντινά ξενοδοχεία της Γερακινής και των Ψακουδιών, των Καλυβών, τον βλέπει ανταγωνιστικά με την ΙΣΤ' Εφορεία Κλασικών Αρχαιοτήτων, η οποία με την σειρά της, λειτουργεί στον χώρο ιδιοκτησιακά! Ως μεγάλος ιδιοκτήτης.
Το κατατοπιστικό αρχαιολογικό (ντροπή) φυλλάδιο της Ολύνθου, γι αυτήν που ο ανασκαφέας της έχει γράψει πάνω από 20 πολυσέλιδους τόμους, είναι μόλις τρεις γραμμές!
Της Ολύνθου, που υπήρξε πολεμική υπερδύναμη με το "Κοινό των Χαλκιδέων" (Χαλκιδικιωτών) στην κλασική Ελλάδα, της Ολύνθου που διακοσμούσε τα σπίτια της με ψηφιδωτά όταν στην Αττική την ίδια εποχή, αυτή η τεχνολογία ήταν άγνωστη λέξη! Της Ολύνθου του Καλλισθένη, της Ολύνθου του Δημοσθένη, της Ολύνθου του Σωκράτους, του Αλκιβιάδη, του Τελευτία, αλλά και τόσων άλλων επιφανών ανδρών, από την περίοδο του Πελοποννησιακού (Τριακονταετούς) Πολέμου. Του Α' Παγκοσμίου Πολέμου στην ουσία, (αυτός ήταν, ο Τριακονταετής), που γνώρησε ο Ευρωασιατικός πανκόσμος τον 5ο π.Χ. αιώνα.
Της Ολύνθου του Ντέιβιντ Ρόμπινσον, να μην ξεχνούμε και αυτόν τον Μέγα Ευεργέτη -είναι και τέτοιος, ασυζητητί- που μας έδωσε τους πάνω από 20 προαναφερθέντες τόμους ανασκαφικής εργασίας και ιστορίας, ο οποίος σπατάλησε επίσης 20 χρόνια απ' τη ζωή του προπολεμικά στο χώρο, πετώντας στα σκουπίδια και μια σίγουρη ακαδημαϊκή (πλην νωχελική) καριέρα, σε κάποιο πανεπιστήμιο της Αμερικής (Βοστώνη, ΗΠΑ).
Εμείς, σας συνιστούμε πριν πεθάνετε, δοκιμάστε το, αξίζει, αφιερώστε μια πολύτιμη μέρα απ' τη ζωή σας, στον αρχαιολογικό χώρο της Ολύνθου, μη μείνετε μόνον σ' αυτήν την ταινία. 
[σ.σ.: Την ταινία την βλέπετε με το μεγάλο λογότυπο σε πρώτο πλάνο, λόγω αξιώσεως πνευματικών δικαιωμάτων. Δεν γίνεται αλλιώς].  

Δεν υπάρχουν σχόλια: