ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΧΆΡΜΑ!.. ΑΝΆΘΕΜΆ ΜΕ, ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΚΑΝΕΊΣ ΜΑΣ, ΤΊΠΟΤΑ!

Αυτή η... μεγαλοπρεπεστά-
τη αρλουμποφράγκικη αη-
δία, αυτά τα γραφικά σκατά,
στην κυριολεξία της λέξεως,
αν έχετε το θεό σας, είναι η
αφίσα του Φεστιβάλ, για Ελ-
ληνίδες Έλληνες, παρακαλώ!
Ξεπουλάνε την Ελλάδα στις διεθνείς δημοπρασίες τα φασιστερά κουμμούνια της νηστικής συριζοχλέμπας. Βγήκε νέος κατάλογος! Που όσο δεν ήταν στην κουτάλα, έτρωγαν τα λυσσακά τους “γι’ αυτούς που την ξεπουλούσαν στα ξένα μονοπώλια και αμερικανικά συμφέροντα”. Μαζεύουν λεφτά και κάνουν το κομμάτι τους σε... σκατοφεστιβάλ (skατά Gρης, αυτό θα πει το Skg), προσβολή και φτύσιμο για την Ελλάδα, τους Έλληνες, την γλώσσα τους και τον πολιτισμό τους. Μέσα από την καρδιά της κυβερνήσεως οπερέτας που έχουμε, την “αι-γίδα” της, το ίδιο το γραφείο του “Προέδρου του 15μελούς της 3ης Γυμνασίου”.  Στο Μέγαρο “Μαξ” στην Αθήνα! Εξ’ άλλου ας μη γελιόμαστε, μορφωτικό επίπεδο 3ης γυμνασίου έχουν ΌΛΟΙ! Γεμίζοντας και την Ελλάδα συσσίτια απόρων, επιδόματα ανέργων, και ξανά απόρων, βοηθήματα φτωχών, κατατρεγμένων, πάσης φύσεως αναξιοπαθούντων, ανικάνων για εργασία, χολών γκαβών σακάτιδων, εργαζομένων και συνταξιούχων, των οποίων οι μισθοί οι αποταμιεύσεις οι οικονομίες, κατασχέθηκαν δημοκρατικά, δημοκρατικότατα, για να βγει το πολυπόθητο πλεόνασμα του μνημονίου που υπέγραψαν 5η φορά, αυτοί οι ίδιοι τσιπροτενεκέδες που θα βαρούσαν τα νταούλια στις κεφαλές των Ευρωπέων “συνεταίρων” μας προεκλογικά (για τα χαχόλια της βάσης), αλλά φευ, αναποδιά, μπούμερανγκ, τα νταούλια γύρισαν τ’ ανάποδο, και βροντούν τώρα στις άδειες κεφάλες τις δικές τους!.. Κλπ, κλπ...
Σήμερα είχαμε την τιμή να παρευρεθούμε σε δύο συνεντεύξεις Τύπου στη Θεσσαλονίκη, μία στο “ΜΜΘ” για το “skατά Gρης Φεστιβάλ” που αναφέραμε παραπάνω, και μία για το κανονικό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Κινηματογράφου στην αίθουσα “Παύλος Ζάννας” στο Ολύμπιον, που γίνεται κάθε χρόνο τον μήνα Μάρτιο.
Στη συνέντευξη του “ΜΜΘ”, ήμασταν οι μισοί από αυτούς που πήγαμε μετά στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ. Και, ανάθεμά με, στο τέλος αν κατάλαβε κανείς μας τίποτα, για το αρλουμποφράγκικο-αρλουμποεγγλέζικο “Ες-Κάπα-Τζι Φεστιβάλ”, ακόμα και μετά τις φιλότιμες διευκρινήσεις που προσπάθησαν ιδροκοπώντας να μας δώσουν οι δύο συντελεστές (των οποίων ούτε τα ονόματα δεν γνωρίζαμε -πληροφοριακό έντυπο υπήρχε, μηδέν), δεν θα βάλω και τον κύριο Νικήτα Μυλόπουλο, τον Πρόεδρο “ΜΜΘ” στα έδρανα που κάθονταν ανάμεσα -μου είναι αρκετά συμπαθής εξ’ άλλου, χωρίς πλάκα- γιατί κι αυτός ο καημένος, ήταν όπως εμείς αρκετά σαστισμένος μ’ αυτά που άκουγε, αλλά πολύ λίγα καταλάβαινε!
Τα 300.000 ευρώ που θα ροκανιστούν όμως, γι’ αυτή την αηδία, ήμαστε απολύτως σίγουροι πως το κατάλαβε, αφού μ’ αυτό το ποσόν το “ΜΜΘ” θα μπορούσε πραγματικά να κάνει θαύματα, στο τομέα του υγιούς, δημιουργικού και του διδακτικού θεάματος. Θέατρο παραστάσεις.
Μια παρέμβαση έκανε και από την Αθήνα χαζοχαρούμενη κυρία με διαφόρους μορφασμούς και παγωμένα γελάκια, η οποία μάλλον ήθελε να μας δείξει το “σκάιπ” που διαθέτει ο υπολογιστής της περισσότερο, και λιγότερο να μας πει τις χαζομάρες, που εν τέλει μας είπε.
Θα γίνει
-λέει- ένα Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη τον προσεχή μήνα Μάιο, αυτό το “Ες-Κα-Τζι”, το οποίο θα οργανώσει η “πολιτισμική δημοκρατία(!), αφού αυτή είναι και ο δρόμος που οδηγεί στην πλήρη πολιτική Δημοκρατία”! Την οποία στις μέρες μας ξεσκίσαμε και στο... γαμήσι, μια και δεν μας βγαίναν τα “κουκιά” αλλιώς, έπρεπε πάση θυσία η Μακεδονία να πουληθεί στους σλαβόγιουφτους απάτριδες των Σκοπίων! Αν λέγεσαι “πολιτισμική δημοκρατία” δεν... παίζεσαι με τίποτα! Βαράς στο ψαχνό, και όποιον πάρει ο χάρος.
Αποκομίσαμε όμως και κάτι θετικό! Κάτι καλό -ο καλό να λέγεται- από όλον αυτόν τον ζελέ που μας παρουσιάστηκε, μάθαμε την φράση “πολιτιστική δημοκρατία” που δεν ξέραμε, αλλά και ποιος ξέρει; πόσες άλλες δημοκρατίες μένει ακόμα να μάθουμε, ίσως αυτές, κυρίως, των πρώην σοβιετικών “γκουλάγκ”, της δημοκρατίας του τρισκατάρατου εκείνου Φιντελ της Κούβας, πίσα στα κόκαλά του, του Γιονγκ μονκ-μπονγκ πως διάολο τον λένε της βορείου Κορέας... Α, ναι!. Και του Μαδούρο, τελευταίως, τη μεγάλη συμπάθεια του “τσίπουρα”!
Την σοβαρότητα της καταστάσεως στη συνέντευξη αυτή κατέδειξε και το γεγονός πως, κανένας συνάδελφος (δημοσιογράφος) δεν είχε καμιά ερώτηση να κάνει, ΌΛΟΙ είχαμε καλυφθεί από τους ακατάσχετα φλυαρούντες της τράπεζας, φύγαμε πανευτυχείς περιχαρείς, δίνοντας ραντεβού τον... Μάιο, όπου θα καταλάβουμε ίσως, καλύτερα, αυτό το Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη που θα γίνει -πάει να γίνει και διεθνής θεσμός- αλλά και στην πολύπαθη νότια Ευρώπη, λέγε με καταραμένα Βαλκάνια, το αποπαίδι των “σοφών” ηγετών της μισητής και τρισκατάρατης, προεκλογικά, “Ε.Ε.” για τα τσιπρομιάσματα, και τώρα “Γη της Επαγγελίας”!


ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΎΠΟΥ “ΦΝΘ”.

Συνωστισμός!.. Χαμός στο διάζωμα, κοσμοπλημμύρα!.. Πατείς με πατώ σε στο “Ζάννα”, για ν’ ακούσουμε τρεις κυρίες και έναν κύριο στη σκηνή, να μας απαγγέλλουν με τρεμάμενη φωνή μια από τα ίδια, δηλαδή, αυτά που είχανε τυπώσει και μοίρασαν σε όλους μας πριν μπούμε στη αίθουσα, σχετικά με την οργάνωση και δημιουργία του φετινού Φεστιβάλ. Του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2018. Και με το αιτιολογικό, μάλλον, εμείς που τα πήραμε, ίσως να μην γνωρίζαμε ανάγνωση και γραφή! Ελληνική!
Ενώ με ένα κλικ θα τα είχαν στείλει στα ιμέιλ ολονών μας και, ούτε εμείς θα ταλαιπωρούμασταν μεσημεριάτικα να τρέχουμε στο “Ολύμπιον” σώνει και καλά, κάποιοι μάλιστα από πολύ μακρυά, ούτε αυτοί θα μπαίνανε στον κόπο να μας κεράσουν τα κουλουράκια, τους χυμούς, τους καφέδες που ετοίμασαν με περισσή φροντίδα -το καλό, και εδώ, να λέγεται, να προβάλλεται.
Πόσοι από μας τάχα, έχουν κουλουράκια και χυμούς στα σπίτια τους ή καφέ; Όχι, πέστε μου... Πόσοι;
Οι απαγγελίες γίνονταν στίχο-στίχο στις φυλλάδες που κρατούσαν στα χέρια τους και εναλλακτικά με μελοδραματική χροιά στη φωνή οι επί σκηνής απαγγέλλοντες, εξαίρεση αποτέλεσε η απαγγελία της κυρίας τέρμα δεξιά όπως τους βλέπαμε, η οποία μανία, ήθελε όλες τις ελληνικές λέξεις να τις τονίζει στη λήγουσα, δηλαδή στα γαλλικά. Σε τέτοιο επιτυχές σημείο μάλιστα, που ξεπέρασε ακόμα και την Μαρινιέλα, την Ελευθερία Αρβανιτάκη!

Η ίδια τετράς (τέτρις), θα κατεβεί να πει το ίδιο... ποίημα και στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα! Ταξίδι αναψυχής, τζάμπα, ένα τριήμερο όλα πληρωμένα! Και μετά, παραπονείται το Φεστιβάλ ότι δεν του φτάνουν τα λεφτά!.. Χε!.. Πως να του φτάσουν;


Στο φετινό “ΦΝΘ” που έχει θεματολογία ακόμα μια φορά τους λαθροπόντικες-λαθροαρουραίους, φέτος μπήκαν και τα αδέσποτα ζώα, οι σκύλοι οι γάτες, τα πάσης φύσεως τετράποδα, του χρόνου πιθανώς, να συμπεριλάβουν και τα... έντομα! Ή τα ερπετά, που πάει ασορτί και με την εποχή!
Για χάρη όλων αυτών, λογοκρίθηκαν άγρια και φασιστικά, κόπηκαν τελείως από το πρόγραμμα ταινίες τεκμηριώσεως Ελλήνων δημιουργών, με σαφώς ελληνικό περιεχόμενο προβληματισμό ή χαρακτήρα


Μπορεί το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ να γίνεται στη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δημιουργοί όμως... Όλα κι όλα... Δεν έχουν καμία θέση σ’ αυτό! “Πέρασαν” τους ημέτερους, έτσι για να μη τους κράξουν αγρίως κάποιοι, έτσι κι αλλιώς, εξαγριωμένοι πλέον, Μακεδόνες, οι άλλοι, τσιμέντο να γίνει, κι αν θέλετε, μη ξανάρχεστε κιόλας! Σιέ και με καντάρ, που λένε και οι αγριάνθρωποι εξ ανατολών! Αφού από φέτος, θα έχουμε επίσημα και με τη βούλα του τσιπρο-ΝΑΤΟ, τους... καθαρόαιμους “βορειομακεδόνες”...
Εσείς οι Μακεδόνες, να πάτε να γα@$#^%τε!
Αυτή ήταν και η συνέντευξη του ΦΝΘ... Κάποιος μάλιστα παραπονέθηκε... “Καλά ρε, αυτοί ούτε να διαβάζουν ξέρουν; Έκαναν του κόσμου τα φραστικά λάθη!..”.
(Σ.σ.: Τα λάθη της... Ζαλάδας δεν χρεώνονται, ήταν στα γαλλικά).

Άντε... Πιείτε... Στην υγειά μας... Κι άλλο κακό να μη μας βρει!..

ΧΆΡΜΑ!.. ΑΝΆΘΕΜΆ ΜΕ, ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΚΑΝΕΊΣ ΜΑΣ, ΤΊΠΟΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: