ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΧΘΕΊ ΑΠΌ ΔΙΕΘΝΕΊΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎΣ ΤΗΣ ΕΙΡΉΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ, Η ΑΡΝΑ’ΟΎΤΙΚΗ ΚΕΦΆΛΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΆΝ

Αυτό το υποκείμενο είναι ο μεγαλύτερος εχθρός
 της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ, και στο οποίο φευ,
 "αναφέρεται" κανονικά ο υπερήφανος(;)
Έλληνας ΑΓΕΕΘΑ!
Ο άνθρωπος -ποιος άνθρωπος, δηλαδή; το τέρας καλύτερα να λέμε από τούδε και στο εξής- βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο σχιζοφρένειας, πολύ μεγαλύτερο και πολύ χειρότερο του Χίτλερ, είναι επικίνδυνος πλέον για την ανθρωπότητα, πάσχει από υπέρμετρη ωραιοπάθεια και αρρωστημένο εγωισμό, κάνει τον παλικαρά ενώ είναι μια ξεπουπουλιασμένη κότα, βλέπει τον εαυτό του ως νέο... μεσσία μωάμεθ στον αραβικό κόσμο που πρέπει κι αυτός ν’ αφυπνιστεί, και, κλονίζει την παγκόσμια ειρήνη, ηρεμία στον πλανήτη στα όρια, και σε σημείο απαρχής του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου!
Όταν οι δυο Γερμανίες πριν λίγα χρόνια ήταν χωρισμένες (σ.σ.: και έτσι έπρεπε να παραμείνουν, οι “Ευρωπέοι” που χαίρονταν και ζητωκραύγαζαν όταν έπεσε το “τείχος”, θά ’ρθει στιγμή που θα το μετανοιώσουν πικρά και θα κλαιν με μαύρο δάκρυ), γίνονταν προσπάθειες να ξανά ενωθούν, όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι της εποχής εκείνης αρχηγοί και λαός έλεγαν: Αν ξανά ενωθούν οι Γερμανίες, θα έχουμε τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!..
(Σ.σ.σ.: Και οι δυο παγκόσμιοι πόλεμοι, ο Μεγάλος και ο Δεύτερος έγιναν από αυτές τις ύαινες).  

Και, πράγματι, βρισκόμαστε προ των πυλών του! Δεν θέλει ΤΙΠΟΤΑ, μα τίποτα, για να γίνει η θρυαλλίδα βόμβα, και να τινάξει τα πάντα στον αέρα!
Ο Μεγάλος Πόλεμος έγινε μεταξύ Δύσεως, Ελεύθερης και συμμαχικής Ευρώπης, εναντίον των Γερμανών “Κάιζερ” και τους συμμάχους τους Τούρκους, άλλων συγγενικών φυλών παραφυάδων Ούννων και βαρβάρων
Μην μας διαφεύγει καθόλου το γεγονός της συγγένειας των Γερμανών με τους Τούρκους,  Ούννοι-βάρβαροι είναι και οι δυο, κατάλοιπα των ορδών του Αττίλα στην κεντρική Ευρώπη, ο οποίος επίσης, έσπειρε τον φόβο και τον τρόμο στη Γηραιά Ήπειρο, λίγο πριν πεθάνει από αναρρόφηση στα ξερατά του και στον ύπνο του, τύφλα στο μεθύσι. Εξ’ αυτού και το μεγάλο πρόβλημα των Γερμανών στον εθισμό του οινοπνεύματος, υπάρχει γόνιμο και πρόσφορο ντιενέι στο αίμα τους!
Αλλά και στις θηριωδίες, τις αγριότητες, αν προσέξει κανείς μοιάζουν πάρα πολύ οι δυο αυτοί λαοί, Γερμανοί και Τούρκοι

Τα πιο ειδεχθή και τα πιο απεχθή εγκλήματα πολέμου εναντίον άλλων λαών αντιπάλων, ολοκαυτώματα και εθνικών εκκαθαρίσεων, τα έχουν κάνει δύο στρατοί μονάχα στην υφήλιο, ο γερμανικός και ο τουρκικός! 
Οι Γερμανοί με την εξόντωση των Εβραίων και άλλων ευρωπαϊκών λαών, οι Τούρκοι με τις γενοκτονίες Αρμενίων, Ποντίων, Ελλήνων της Μικράς Ασίας κλπ, κλπ.
Ούτε μας κάνει εντύπωση, γιατί αυτή η ναζιστική και τρισάθλια χώρα της Γερμανίας που “ηγείται” της Ευρώπης, την τύφλα της τη μαύρη, με ανεργία πάνω από 20% η οποία δεν ανακοινώνεται σκόπιμα, βρίσκεται στο πλευρό της τουρκιάς, παρόλο που οι τελευταίοι καθημερινώς απομονώνονται και περιορίζονται στο καβούκι τους, και την δικτατορία που τους επέβαλε ο τελευταίος “μεμελούκος” και απροκάλυπτα ανθρωποφάγος της “σουλτάνος”.
Σαν το Ντογάνι της τουρκιάς, που πολλοί του δίνουν και το κοσμητικό επίθετο “απρόβλεπτος” -το οποίο εν μέρει είναι και σωστό, αφού σε έναν τρελό, σχιζοφρενή στο δικό του επίπεδο και στάδιο, κάθε πρόβλεψη ή διάγνωση για τις πράξεις του είναι αδύνατο, όντως, να προβλεφθεί- είχαμε κι εμείς  εδώ. Ο οποίος έβλεπε τον εαυτό του στον καθρέφτη και έλεγε: “Μάνα τι ωραίο άντρα που γέννησες”! “Δυνατό” και “κραταιό”! Τον καιρό του πασόκ, που κανείς σήμερα δεν θέλει να θυμηθεί το όνομα! Το τέλος του, όμως, ήταν τέτοιο, που και στην τουρκία για το Ντογάνι οι τούρκοι, επιφυλάσσουν, ας μου επιτραπεί η πρόβλεψη, πολύ χειρότερο!
Το “Ντογάνι” θα το σκοτώσουν οι ίδιοι οι τούρκοι. Πριν προλάβει κάποιος άλλος κυνηγός επικηρυγμένων να εισπράξει την οποιαδήποτε αμοιβή-επικύρηξη, που έχουμε ως τίτλο σ’ αυτό το άρθρο.
Κι αυτό γιατί οι “γειτόνοι” μας, έχουν παράδοση σε τέτοιου είδους... τιμωρίες. Κρέμασαν και έσφαξαν πολλούς από τους “ηγέτες” τους, κάτι που εμείς δεν καταφέραμε ούτε μια φορά αυτά τα τελευταία 70 χρόνια, γι’ αυτό παθαίνουμε αυτά που παθαίνουμε!
Αυτή τη φορά το “πραξικόπημα” δεν θα είναι το σικέ που έκανε ο ίδιος στον εαυτό του, ενώ γελούσε όλη η υφήλιος μαζί του, αλλά από άλλα παλικάρια της τουρκιάς, τα οποία δεν θέλουν να βλέπουν τη χώρα τους να γκρεμίζεται στο βάραθρο και τα τάρταρα που την σπρώχνει αυτός ο θρησκόληπτος θρησκοβαμμένος και θρησκοαρπαγμένος ανθρωποφάγος απόγονος όπως υπερηφανεύεται, του Αττίλα.
Όλα αυτά τα χρόνια που γκαρίζει και τσιρίζει προς πάσα κατεύθυνση εξ’ άλλου, δεν έχει πετύχει τίποτα το ουσιαστικό και σπουδαίο για την χώρα του, παρά μόνον ψευτοπαλικαρισμούς και νταηλίκια, χαρακτηριστικό κι αυτό γνώρισμα των τούρκων, μια τουρκία την οποία όλος ο κόσμος θέλει πλέον διαμελισμένη και διαιρεμένη, με την πανσπερμία των λαών που “φιλοξενεί” στο έδαφός της, να ησυχάσει έτσι μια για πάντα από αυτή τη φάρα, η οποία από τότε που εμφανίστηκε στη μεσόγειο και τα Μικρασιατικά παράλια, μόνον κακά δεινά και καταστροφές, έχει να προσφέρει ή να καταγράψει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Καιρός η Ευρώπη να αφήσει κατά μέρος τις αβροφροσύνες της “βυζαρούς” βαρβάρας και τα όποια “ανταλλάγματά” επικαλείται στη λυκοσυμμαχία της τουρκιάς, τη διπλωματία των σαλονιών που ήξερε και εφάρμοζε μέχρι τώρα σ’ αυτόν τον βάρβαρο και στυγνό εκβιαστή, κακούργο και φονιά λαών, να τον συμπεριφερθεί από τούδε και στο εξής έτσι, όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο ανθρωπόμορφο τέρας χωρίς κανένα ηθικό υπόβαθρο μέτρο ή φραγμό, πέραν της υπέρμετρης αλαζονείας υπεροψίας και ωραιοπάθειας, που τον διακατέχει αρρωστημένα για τον εαυτό του.
Όπου αλλού και να ήταν σε άλλον πλανήτη αυτή η τελευταία τερατομορφή “ηγέτου” κράτους, θα είχε συλληφθεί από άλλες, ξένες δυνάμεις και θα είχε προσαχθεί σιδηροδέσμιος σε ουδέτερη λαϊκή δίκη. Γιατί παντού σε όλα τα κράτη και στο γήινο σύστημα δικαιοσύνης, έτσι γίνεται! Οι εκβιαστές και οι κακούργοι να περνούν από δίκες συνοπτικών διαδικασιών, και να εκτελούνται προς παραδειγματισμόν. 

Έγινε αυτό στις μέρες μας, το είδαμε σε πιο ήπιες μορφές δικτατόρων-ηγετών, του Σαντάμ, του Μπιν Λάντεν και του Καντάφι. Γιατί όχι λοιπόν, και με το φασιστο-Ντογάνι της τουρκιάς;
Η Ελλάδα βρίσκεται και επισήμως σε πόλεμο με την τουρκιά, με τις δυνάμεις μας να αμύνονται του πατρίου εδάφους στον Έβρο με όλα τα μέσα. Αυτό δεν το αμφιβάλλει και δεν το αμφισβητεί κανείς. 

Ο Α/ΓΕΕΘΑ να αναλάβει τις ευθύνες του και να “παραμερίσει” τους πολιτικούς χαρτογιακάδες οι οποίοι... εργαζόμενοι σκληρά τόσα χρόνια, κατάφεραν και έφεραν την πατρίδα μας σ’ αυτό το χάλι. 
Να πράξει αυτό που ξέρει και αυτό που λέει το Σύνταγμα, ο ακροτελεύτιος λίθος για τη δημοκρατία και την ελευθερία της χώρας, τη διασφάλιση της ειρήνης και του ήρεμου τρόπου ζωής, είναι ο Ελληνικός στρατός. Όλα τα άλλα είναι ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ και μπούρδες!
Καιρός, λοιπόν, να τελειώνουμε με τους τούρκους...  Κι όπως έχει λεχθεί κατ’ επανάληψη, κανείς δεν πρόκειται να μας βοηθήσει από τους λυκοσυμμάχους που επιδιώξαμε και κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, είτε στο βρωμο-ΝΑΤΟ του αηδιαστικού λιμοκοντόρου Στόλντεμπεργκ, είτε στη βρωμο-ΕΕ που μας καπέλωσε εκείνος ο, αλήστου μνήμης, “αμέα” στο λόγο και την έκφραση πρωτο-προδότης της χώρας μας, στην αρχή της αηδιαστικής και σιχαμερής “μεταπολιτεύσεως”. 
Αλλά αυτό, ούτε μας πτοεί, ούτε μας τρομάζει.
Στην Ελλάδα η μοίρα της είναι πάντα, να αντιμετωπίζει δυνάμεις πολύ υπέρτερες από αυτήν αριθμητικά ή οπλικά, όπως και στυγνούς ελληνόφωνους προδότες οι οποίοι το μόνο κοινό σημείο που έχουν με την Ελλάδα και τους άλλους Έλληνες, είναι ότι μιλούν ελληνικά. Την ίδια γλώσσα!
Έχει όμως και γι’ αυτούς ο καιρός γυρίσματα και γι' αυτούς... Να το περιμένουν... 

[] 

Δεν υπάρχουν σχόλια: