ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΦΡΑΓΚΙΚΕΣ ΑΗΔΊΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΎΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΏΣ, ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ, ΓΛΏΣΣΑ ΜΑΣ

Με το Ελληνικό ΥΠΠΟ να... σφυρίζει κλέφτικα, το "α-ΠΑΙΔΕΊΑΣ και  (ΑΧΡΗΣΤ)ΕΥΜΑΤΩΝ" να ξύνει τα αχαμνά του και να αναπαύεται στις δόξες του, στον φθινοπωρινό ζεστό ακόμα, ήλιο!
Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από τα δυο αυτά, πιο άχρηστα εργαλεία όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων ανεξαιρέτως, τα οποία κοπίασαν με περισσή φροντίδα, μόχθο, αγάπη και λατρεία προς την ξενομανία-ξενολαγνεία, να εισβάλουν την ξένη γλώσσα και στα νηπιαγωγεία, με το πρόσχημα δήθεν της... ανώτερης παιδείας που θα πάρουν τα νιάνιαρά μας αποφοιτώντας από το Δημοτικό, και σε άλλους εποχές Σχολαρχείο, το... πτυχίο τους με άριστα! Δέκα με οξεία στην αγγλική, την γαλλική, την γερμανική (Ιιιααάχχχ!), ετοιμαστείτε σε λίγο καιρό και την κινεζική, τα σουαχίλι, ή καμιά άλλη "διεθνή" γλώσσα με παρασημαντική γραφή, ιερογλυφική, από τις τόσες των ανεξερευνήτων νήσων της Πολυνησίας, Κεντρώας Αφρικής!Τα παιδιά του Ελληνικού, κατά τα άλλα, Δημοτικού Σχολείου, αφήνοντάς το θα μιλούν... απταίστως τα αρλουμποφράγκικα, και θα διαβάζουν, όχι μόνον τον Παπαδιαμάντη (αυτό το κάνουν, ήδη) από μετάφραση που γράφτηκε κάποτε, αλλά μετάφραση ή μεταφραστή θα χρειάζονται (αυτόματο, αφού η τεχνολογία τρέχει ανεξέλεγκτα) στις συνομιλίες τους, ακόμα και με τον παππού, την γιαγιά! 

Προχθές ο εγγονός μου που πηγαίνει δευτέρα δημοτικού, προσπαθούσε μετά βίας ο καημένος να αρθρώσει την λέξη "Κοβίντ19" χωρίς να πάθει γλωσσοδέτη, που του έμαθε η ανεγκέφαλη δασκάλα του, και έδειχνε να λάμπει από χαρά όταν του είπα ότι αυτό το πράγμα δεν λέγεται έτσι στα ελληνικά, αλλά Κορωνοϊός. Που το πρόφερε με μεγάλη ευκολία!
Βλέπετε, όλοι αυτοί οι αχυροεπιστήμονες που κατέβασαν τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων στα πεζοδρόμια (βάλθηκαν να μορφώσουν και τον λαό, αφού απέτυχαν σφόδρα στα "γίδια" και τα "πρόβατα" των σχολών τους), στα γυαλιά της οργουελικής τηλεοράσεως σε όλο της το ανάπτυγμα, ξενόφερτοι και ξενοκίνητοι, ΌΛΟΙ, έχασαν κάθε επαφή με την Ελληνική γλώσσα, τα Ελληνικά, τη γλώσσα μας, την παιδεία μας την ιθαγένειά μας, η λέξη παιδεία είναι ελληνική σε όλες τις δυτικές ευρωπαϊκές γλώσσες, συμπεριφέρονται σαν αλλοδαποί απάτριδες, γιουφτοσκοπιανοί δηλαδή, και προσπαθούν να μας περάσουν, να μας καθιερώσουν μια Εσπεράντο αναβαθμισμένη όμως και προηγμένη, κομμένη και ραμμένη στον καμβά της διεθνοποιήσεως και της ισοπεδώσεως των πάντων!
Οδηγούμαστε ολοταχώς, σε μια κατευθυνομένη γλωσσική Βαβέλ από αυτά τα τσόκαρα της σημερινής Επιστήμης των α-Γραμμάτων, κάτι που ποτέ δεν γνώρισε η Ελλάς στις χιλιετίες της ιστορίας της, και, ενώ οι ξένοι επιμένουν να μας αντιγράφουν, να "κλέβουν"  λέξεις ή φράσεις από τον ανεπανάληπτο γλωσσικό μας πλούτο ακόμα και σήμερα, εμείς χτυπούμε το πόδι στο χώμα για να δείξουμε την πυγμή μας, βροντοφωνάζοντας και το γνωστό "Μασεντόνια ις Γκρής"! Να μας ακούσει, ΠΟΙΟΣ;
Είπα παραπάνω “αυτόματο μεταφραστή”, αφού πλέον η τεχνολογία του αμέσου μέλλοντος καταργεί στην ουσία κάθε εκμάθηση ξένης γλώσσας, είναι πολύ κοντά το γεγονός που θα κυκλοφορούμε όλοι με έναν μικροσκοπικό τέτοιο, μεταφραστή, (κυκλοφορεί στην Αγορά σε διάφορα μεγέθη), και ακόμα πιο μικροσκοπικό μεγάφωνο-μικρόφωνο, εμείς επιμένουμε στην εκμάθησή της, προωθούμε τα παιδιά μας προς αυτό, ξοδεύουμε τεράστια ποσά, άχρηστης, εντελώς, για τον μέλλον παιδείας, τα στερούμε και από τα πράγματα δικά μας, ήθη και έθιμά μας, τρόπο ζωής που μεγαλώσαμε όλοι, γενεές και γενεές μ' αυτόν.
Προσωπικά, έχω διανύσει αρκετά μήκη και πλάτη σ' αυτόν τον γηρασμένο και υπό κατάργηση πλανήτη που κατοικούμε, και σε εποχές που κάτι τέτοιο ήταν αρκετά, για να μην πω πολύ δύσκολο, έμαθα (στο ζόρι), να διαβάζω, τουλάχιστον τις κατατοπιστικές πινακίδες στη γλώσσα όλων των χωρών που επισκεπτόμουνα, δεν είχα ποτέ, κανένα πρόβλημα επικοινωνίας, και ποτέ δεν μου συνέβη κάτι το δυσάρεστο, αποτέλεσμα της αμαθείας μου αυτής.
Θέλω, εν ολίγοις, να πω, πως ο άνθρωπος όταν εγκαταλείψει τα σχολεία, μαθαίνει χίλια-μύρια πράγματα από ανάγκη, τα οποία ποτέ δεν του δίδαξαν τα “θρανία” που εγκατέλειψε, ή θα του διδάξουν, ακόμα και αν ξανά καθίσει σ' αυτά.
Μανία των σημερινών νέων είναι, όχι να τελειώσουν μια σχολή και να ριχθούν με τα μούτρα στο επάγγελμα, τη ζωή, αλλά να αρχίσουν  τις μετεκπαιδεύσεις και τα “ντοκτορά”, αιώνιοι φοιτητές, τεμπέληδες μάτσο τα πτυχία, άχρηστα σε όσους δεν ακολουθούν ακαδημαϊκή καριέρα, και η ζωή τους θα τελειώσει, όχι δουλεύοντας και βγάζοντας ψωμί, αλλά σπουδάζοντας παράσιτα σε αλλονών πλάτες! Κι εδώ μην παρεξηγηθεί το δια “βίου μάθησις” (γηράσκω αεί διδασκόμενος), άλλο αυτό, και άλλο το “σπουδάζοντας” που είπα παραπάνω. Μην τα μπερδέψουμε!
Η συγκομιδή από αυτήν την αρλουμποφράγκικη λεκτική αηδία-γραφή και σήμερα είναι αρκετά πληθωρική, δεν περνάει μέρα πλέον που οι πληρωμένες βρωμο-φυλλάδες/λαχανο-φυλλάδες των Αθηνών και Θεσσαλονίκης, ξευτιλισμένες και αηδιαστικές, όσον αφορά την γραφή και γλώσσα μας ιστοσελίδες, να μην μας πλασάρουν και κάτι νέο στην γλωσσική Βαβέλ που οδηγούμαστε ολοταχώς, όπως τόσον καιρό, μας "δίδαξαν" τα ράπιντ, τα κοβίντ, τα σκατίντ και τα κουραδίντ!
Οι σημερινές αρλουμποφράγκικες ξενικές αηδίες, παλιές και καινούργιες σε τίτλους ειδήσεων ιστοσελίδων των εφημερίδων, έχουν ως εξής:

  • COVID-19: Δείτε την πιο πρόσφατη κάλυψη για τον κορωνοϊό
  • Νέα απόφαση διευρύνει τη λίστα με όσους υποχρεώνονται σε δυο rapid test την εβδομάδα (ΦΕΚ)
  • Θρίλερ οι εκλογές στη Γερμανία: Στο 25% Σοσιαλδημοκράτες και Χριστιανική Ένωση, δείχνουν τα exit polls
  • Καταιγιστικές οι εξελίξεις για τις νέες φρεγάτες του Στόλου: Κοντά σε συμφωνία με τους Γάλλους για «πακέτο» Belhara-Gowind - Η νέα βελτιωμένη πρόταση και η γεωπολιτική συγκυρία
  • Λίγο Summerhill στα Βρασνά (σ.σ.: πρωτοεμφανιζόμενη)
  • Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για το Olympic Day Run Greece (σ.σ. πρωτοεμφανιζόμενη)
  • Μπορεί να δημιουργηθεί μια ελληνική Evergrande; (σ.σ.: πρωτοεμφανιζόμενη)
  • Η τιμή του Microsoft Surface Pro X Wi-Fi με Windows 11 ξεκινάει από τα $899 (σ.σ.: εδώ σηκώνει ντοκτορά!..)
  • To Surface Adaptive Kit καθιστά τους υπολογιστές της Microsoft περισσότερο προσβάσιμους (σ.σ.: το ίδιο όπως πριν)
  • Κορωνοϊός: Αυτές είναι οι «πράσινες» περιοχές της χώρας – Ποιες βρίσκονται σε μίνι lockdown
  • Leak του Galaxy S22 Ultra βάζει...ταφόπλακα στη σειρά Note (σ.σ.: παρομοίως, ως ανωτέρω)
  • Renders των Samsung Galaxy S22 και Galaxy S22+ (Pro) αποκαλύπτουν το design Techmaniacs
    (Όϊ, όϊ, όϊ!.. Μανούλα μ'!.. Μας πλάκωσαν οι βάρβαροι!)
  • Πρώτες εντυπώσεις από τα iPhone 13 mini και iPhone 13 insomnia.gr (σ.σ.: Ιιιάχ!.. Σιχαμερά τηλέφωνα;)
  • iPhone 13 Pro: Στα 60Hz τα third-party apps, έρχεται fix για να τρέχουν στα 120Hz Techmaniacs  (σ.σ.: Ιιιάχ, δυο φορές!.. Και πάλι σιχαμερά τηλέφωνα;)
  • Super League 1, Παναθηναϊκός-Βόλος 5-1: Παράσταση 5 αστέρων! (σ.σ.: καλά εδώ, πρόκειται περί υψηλής... σολομωνικής, το προσπερνάμε, δεν υπάρχει συναγωνισμός! Όπως παλιά οι διαφημίσεις που προορίζονταν για αυτοκίνητα και γκαράζ αυτοκινήτων,  ανταλλακτικά, είχαν πάντοτε πρώτο πλάνο κάτι μοντέλα με τα βυζιά και τους κώλους απέξω να λύνουν και να δένουν κιβώτια ταχυτήτων, κεφαλάρια μηχανών, επειδή οι τεχνίτες και τα "μαστόρια" που δούλευαν σ' αυτά θεωρούνταν κατωτέρας πνευματικής τάξεως, έτσι κι εδώ, οι αθλητικογράφοι (και ποτέ δημοσιογράφοι), θεωρούν το φίλαθλο κοινό ανόητο πέρα για πέρα, γι' αυτό πρέπει να χρησιμοποιούν τέτοια γλώσσα, ξύλινη, ακαταλαβίστικη... Τάκλιν, χατρίκ, πίβοτ κλπ... Όσο περισσότερο τέτοια είναι η γραφή και το κείμενο, τόσο πιο υψηλής... ραπτικής και κομμωτικής τέχνης, δείχνει!)

  • ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με 0% γκανιότα*, Live MatchCombo & αμέτρητα ειδικά στη Stoiximan! (σ.σ.: το κερασάκι στην τούρτα!.. Ο Πάοκ!).

Όποιος, βρει, λοιπόν, ή όποιος μας εξηγήσει, τι σκατά θα πουν στα Ελληνικά αυτές οι κοκκινισμένες αηδιαστικές, ξενόφερτες εισβολή λέξεις και φράσεις, θα κερδίσει πέρα από μεγάλα δώρα... Και σε είδος... Περισσότερο όμως, το αριστείο της “Ανοιχτής παλάμης”, ή και “Του τρίτου του μακρύτερου”!. Ορμάτε!.. Ίτε παίδες Ελλήνων!.. Μas GαΜisαΝe tO sOi!.. Τα ελληνικά του... μέλλοντος! 

ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΦΡΑΓΚΙΚΕΣ ΑΗΔΊΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΎΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΏΣ, ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ, ΓΛΏΣΣΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: