ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΪΛΙΑ



Το ανύπαρκτο σωματείο, που 
προβάλλεται κάλπικα
στάχτη στα μάτια, στις 
ποδιές των "κονομάδων". 
Σωματείον "Η Κονόμα". 
Και όχι "Ο Απολλώνειος".
Μια από τα ίδια και φέρος το πανηγύρι του Αϊλιά
Με κάποιους επιτηδείους να βγάζουν χοντρό μεροκάματο και να παριστάνουν τους αλτρουϊστές ευεργέτες πίσω από κάλπικες ταμπέλες. 
Μυστήριο παραμένει ποιος οργανώνει αυτό το πανηγύρι, και ποιος διαχειρίζεται αυτά τα χιλιάδες ευρώ...

(σ.σ.σ.: φέτος κομπάζουν ότι πούλησαν 5.000 σουβλάκια, που σημαίνει είσπραξη 5.000 ευρώ μόνον από αυτά. Αν βάλουμε και τα υπόλοιπα, πρέπει το "ταμείο" να ξεπέρασε τις 10.000 ευρώ!
Που σημαίνει επίσης, 10.000 αφορολόγητα ζεστά χρήματα σε κατάσταση χρεοκοπίας η Ελλάς, μπήκαν στις τσέπες κάποιων, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!.. Λέγε εσύ Εφορεία, ότι θα φορολογήσεις τους  Έλληνες ραγιάδες από το πρώτο ευρώ!).

...αφού η Εκκλησιαστική επιτροπή δεν μιλιέται με τους αυτοαποκαλουμένους "οικονομάδες" (το "οικονομάδες" εχει πολλές ερμηνείες - το φαγητό που μοίρασαν δεν τρώγονταν με τίποτα), σφήνα σ' αυτούς και του ανυπάρκτου πολιτιστικού σωματείου, το οποίο κονομάει τα μέγιστα όπως βλέπετε και από τον τιμοκατάλογο τον οποίο παρανόμως εξέδωσε, το μαγαζί δουλεύει καλά! 
Δεν ξέρουμε αν ο τιμοκατάλογος περιλαμβάνει και τα ποσοστά της ορχήστρας (άλλα αφορολόγητα χρήματα αυτά), κείνο που ξέρουμε σίγουρα, είναι ότι εδώ "πέφτουν" λεφτά, πέφτουν χοντρά λεφτά, και μάλιστα αφορολόγητα, το ξαναλέμε! Κάποιοι φοροδιαφεύγουν καραμπινάτα, ΚΑΝΕΙΣ στην Ελληνική επικράτεια δεν μπορεί να κυκλοφορήση τιμοκατάλογο εστιάσεως, ταβέρνας, φαγητού, εάν δεν έχει φορολογικό μητρώο πρώτον, και εάν δεν έχει υποστεί πριν, τον ανάλογο αστυυγειονομικό και αστυιατρικό έλεγχο
Ντροπή, αυτοί που πρόδωσαν το 
γένος, την Πόλη, την Ελλάδα, 
καπηλεύτηκαν και το πάλαι 
ποτέ σύμβολο της Αυτοκρατορίας, 
ως γνήσιοι συνεχιστές (εδώ γελούν) 
του Βυζαντίου!.. Χα, χα, χααά!..


Οι τιμές είναι πανάκριβες, που σημαίνει ότι τις φούσκωσαν αγρίως για περισσότερα κέρδη -ένα ευρώ το σουβλάκι έχει και στην κανονική ταβέρνα να το φάει κάποιος - το πολιτιστικό σωματείο φάντασμα, μαϊμού, μια παρεούλα ολίγων επιτηδείων είναι, καμιά σχέση με πολιτισμό και άλλα μπουρδολοϋποσχόμενα, ποτέ δεν έκαναν εκλογές -τι να τις κάνουν εξάλλου; όταν δεν υπάρχουν καν μέλη- καπηλεύονται την ονομασία που την βρήκαν έτοιμη, τα λεφτά να πέφτουν, κατά τα άλλα, εις υγείαν τα κορόιδα, αφού δεν λένε τα ηλίθια, να ξετσιμπλιαστούν κιόλας. 
Προσέξτε την τιμή της σαλάτας, 2.50 ευρώ(!), την στιγμή που όλες οι αυλές των Σανών είναι γεμάτες ντομάτα! 
Με τέτοιον τιμοκατάλογο, γίνομαι 
κι εγώ "κονόμας" όποτε θέλουν!
Δείτε και το μπιφτέκι 5,0 ευρώ, τιμή τσιμπημένη ακόμα και για κανονική ταβέρνα. Δείτε το τυρί φέτα (2.5 ευρώ) χρυσάφι, ή την ρετσίνα (2.5 ευρώ) που την πληρώσατε για σαμπάνια! 
Ακολουθεί σε λίγες μέρες και η ανάλογη ταινία παραγωγής μας, με τις καταστροφές αρχαιοτήτων που σημειώνονται κάθε χρόνο στον χώρο, από αυτούς που ενώ ευαγγελίζονται πολιτισμό για όλους τους άλλους, οι ίδιοι δεν έχουν μυρουδιά, ή δεν σκαμπάζουν τίποτα από αυτόν!

Και σα να μην έφτανε η "κονόμα" 
βγήκε και το πανέρι παγανιά, να μαζέψη 
και τα τελευταία φραγκοδίφραγκα από 
τις τσέπες των αφελών και των χαζών*.
Να σταματήση η Εφορεία να μας παραμυθιάζη με ένα σωρό αερολογίες και άλλες παπαριές, να βγει να κυνηγήση σοβαρά αυτούς τους αετονύχηδες των πανηγυριών (χιλιάδες καλοκαιρινά πανηγύρια, μας κάνουν εκατομμύρια ευρώ), που ξαφρίζουν τα πορτοφόλια μας με τις ευλογίες της Εκκλησίας. Ποντάροντας και στην αφέλειά μας, αν όχι στη βλακεία μας. 
10.000 ευρώ και παραπάνω, ήταν η λεία του φετεινού πανηγυριού του Αϊλιά, όπως και του περσινού, όπως και του προπέρσινου.
Άντε, βοηθειάν μας η χάρη... των επιτηδείων, άλλο κακό να μη μας βρει!..
Καλού-κακού όμως, ετοιμάστε και το εισητήριο που θα σας ξαφρίσουν στις 26 του μηνός κάποια τραχοπαλήκαρα, που έμαθαν πολύ καλά ως φαίνεται το κόλπο, και σας ετοιμάζουν πάρτι... ρέγγες, τις οποίες θα σερβίρουν και με σπέσιαλ πονηρή "δόση" κάτω από το τραπέζι... 
  *Είναι κρίμα, πράγματι, που δεν μπορείτε να δείτε την έκφραση του μικρού, με τα λεφτά που έβλεπε στο πανέρι. Ήταν ένας χαριτωμένος μικρός, ο οποίος απλά έτυχε στη φωτογραφία και στο πλάνο του φωτογράφου μας. Ούτε τον ξέραμε, ούτε μας ήξερε. Γι' αυτό και είπαμε να του δώσουμε εισητήριο στην αιωνιότητα. Οι φωτογράφοι αυτό κάνουν. 
Αλλά μια ξιπασμένη κυρατσοθίτσα κότα, μας πήρε τηλέφωνο κραυγάζοντας, βγάζοντας και αφρούς από το στόμα της, μπέρδευε τα λόγια της (τόχουμε το τηλέφωνο), απαίτησε να κατεβεί αμέσως η φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κινούνταν δικαστικά(!).
 Καμιά απ' αυτές που "κονόμησαν" το βαρβάτο μεροκάματο στο πανηγύρι θα ήταν, θα το μάθουμε. 
Αποτέλεσμα, ο μικρός που ίσως θα έβλεπε την φατσούλα του αργότερα, μεγάλος, στην ιστοσελίδα και θα καμάρωνε, ή θα γελούσε μ' αυτήν, έχασε το εισητήριο για την αιωνιότητα, από την απύθμενη βλακεία μιας ξιπασμένης κυρατσοθίτσας του!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: