ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ...

Πολλά τα προβλήματα στο νέο υδρευτικό δίκτυο των Σανών, με πρώτο και μεγαλύτερο την ανυπαρξία "Πυροσβεστικών Κρουνών" σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο του χωριού. Παλαιού και νέου. Η έλλειψή των αγγίζει τα όρια του σκανδάλου στο Δήμο Πολυγύρου του οποίου τον απόλυτο έλεγχο υπάγεται, ο εργολάβος την έχει κοπανίσει, κι εμείς απορούμε, πως διάολο πέρασε από τους ελέγχους ο φάκελος αυτού του Ευρωπαϊκού έργου (ΕΕ), η οποία σε τέτοια θέματα δείχνει μεγάλη ευαισθησία. 

Αν στον φάκελο υπάρχει η ανάλογη μελέτη, και δεν έγινε στην πράξη, πρόκειται για παράλειψη ή για οικονομικό σκάνδαλο που "χτυπάει" την πόρτα του Εισαγγελέως. Αν όχι, τότε απορίας άξιον είναι, πως πέρασε αυτό το έργο από τις αξιολογήσεις, και πως πήρε τις ανάλογες εγκρίσεις;
Έτσι στα Σανά και εν ώρα πυρκαγιάς, τα πυροσβεστικά οχήματα θα συνεχίσουν να γεμίζουν νερό με... κουβάδες από το φράγμα, και τα σπίτια να καίγονται (έχουν καεί πέντε σπίτια μέχρι στιγμής τα τελευταία πέντε χρόνια), αφού και σήμερα οι μελέτες για την ύδρευση ενός οικισμού ή οι μελετητές, αγνοούν ή περιφρονούν την μελέτη αυτή της πυρασφαλείας.
Άλλο σοβαρό και μεγάλο πρόβλημα, είναι η ανυπαρξία πιέσεως στα σπίτια των νοτίων παρυφών του χωριού, αλλά και όλο τον παλιό οικισμό, λόγω ιδίου υψομέτρου σχεδόν, με την κεντρική (και μοναδικη) δεξαμενή του Υδραγωγείου.
Και, βεβαίως, θα πρέπει να σημειώσουμε με έμφαση, η ψευτοάσφαλτος με την οποία κάλυψε τα χαντάκια των αγωγών μεταφοράς ο εργολάβος, έχει πάθει σοβαρή καθίζηση, και κάποια από αυτά έχουν γίνει πάρα πολυ επικίνδυνα για τα αυτοκίνητα τους οδηγούς και τους επιβάτες τους. 
Σε γενικές γραμμές οι δρόμοι του οικισμού έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, θυμίζουν βομβαρδισμένη πόλη, η κυκλοφορία είναι καλή σ' αυτους μόνο για τους γεωργικούς ελκυστήρες, τις μπουντόζες και τα βαριά μηχανήματα, σε λίγο καιρό που θα αρχίση να ξηλωνεται κιόλας η ψευτοάσφαλτος στα χαντάκια που είπαμε και παραπάνω, οι δρόμοι του χωριού θα είναι πολύ χειρότεροι, από αυτούς τους χωματόδρομους του 1950. 
Ηδη βοά όλος ο Πολύγυρος, στον οποίο η εργολαβία (ίδια), τώρα δουλεύεται, και δεν είναι λίγοι οι Πολυγυρινοί που είδαν το ίδιο πρόβλημα όπως εμείς, και άρχισαν να ξεσηκώνονται
Ο μόνος που δεν θα ξεσηκωθεί ποτέ, είναι ο πανάθλιος Δήμος Πολυγύρου, ο οποίος και αγαντάρει αυτό το μαύρο χάλι, είτε με την ανοχή του από την αρχή που έδειξε στον φάκελο του έργου (έπρεπε να περιλαμβάνεται ολική ασφαλτόστρωση στους κεντρικούς δρόμους τουλάχιστον, και στους υπολοίπους άκρως επιμελημένη αποκατάσταση), είτε με την αδιαφορία στο πρόβλημα που προκύπτει τώρα εμφανώς στην πράξη.
Επιφυλασσόμεθα για συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: