ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

2ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ "ΤΡΙΠΟΑΙ" ΣΤΑ ΣΑΝΑ, 5Χ5

Πέρυσι μια πολύ ωραία ιδέα του Στέλιου του Σερλή, ιδιοκτήτου της μοναδικής καφετερίας "Πριβέ" που έχουμε στα Σανά, έκανε εκείνο το καταπληκτικό αθλητικό γεγονός του Αυγούστου (μίνι ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαιρικό 5Χ5), το οποίο έδωσε άλλη νότα ψυχαγωγίας, τόσο στα Σανά, όσο και στην γύρω περιοχή, χωριά όπως τα Δουμπιά και ο Γεροπλάτανος. 
Φέτος, ο ίδιος αποφάσισε να προχωρήση στην οργάνωση, όπως διαβάζετε και στην αφίσα, μόνο που αυτή θα την βρείτε λίγο παραλλαγμένη στο χώρο μας από την πραγματική, αφού πάγια τακτική της στήλης και της εφημερίδος, είναι να ΜΗΝ δημοσιεύει κείμενα δίγλωσσα, ή κείμενα-αφίσες, ελληνικά ανάμεικτα με αρλουμποφράγκικες αηδίες...
Σε άλλη περίπτωση, την αφίσα αυτή θα την είχαμε πετάξει εντελώς. Και δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία να την φτιάξουμε από την αρχή (είχε και πολλές πληροφοριακές ελλείψεις), μια και μας πήρε αρκετό χρόνο μπροστά στον υπολογιστή. 
'Ομως. Επειδή το αθλητικό αυτό γεγονός μας άρεσε πέρυσι, το βλέπουμε να συνεχίζεται φέτος, είπαμε σοβαρά να το στηρίξουμε, παντί τρόπω και μέσο! Εξ' άλλου, ο Στέλιος είναι ένα νέο παιδί, ένας νέος, από τους πολύ λίγους επιχειρηματίες που δραστηριούνται μέσα στον οικιστικό ιστό των Σανών, οι ιδέες του ακόμα και με κάποια λάθη (σε αθλητική εκδήλωση, ποτέ δεν βάζεις βραβείο με αλκοολούχο περιεχόμενο), είναι καλές, αποδεκτές, στο γενικό τους σύνολο. Αν σας πούμε και την απέχθειά μας που έχουμε για τα ομαδικά αθλητικά παιχνίδια όλων των κατηγοριων, και δη το ποδόσφαιρο (το οποίο έχει καταντήσει το πιο άθλιο και το πιο βρώμικο άθλημα από όλα), τότε θα καταλάβετε πόση είναι η συμπάθειά μας γι' αυτόν τον φέρελπι νέο, τον οποίο βλέπουμε κάτι να προσπαθή να κάνει, χωρίς να το εγγαταλείπη.
Να πούμε σ' αυτό το σημείο, με την βάρβαρη ξενόγλωσση χυδαιότητα που δέχεται βροχή αυτή την εποχή η γλώσσα μας, ο πολιτισμός μας, δυστυχώς, από μια νεολαία "μαϊμού" που μεγαλώνει με ξενικά, άθλια πρότυπα, ιδίως αμερικάνικα (τα περισσότερα από όσα μιμούνται οι νέοι μας εδώ, έχουν καταργηθεί ή έχουν πεταχθεί στα σκουπίδια ακόμα και στην Αμερική), υπάρχουν πάρα πολλοί ιστοχώροι οι οποίοι κάνουν το ιδιο όπως εμείς, δεν δέχονται κείμενα ή λεζάντες ξενικές (και ανόητες), τα ελληνοποιούν ΟΛΑ. Και πολύ καλά κάνουν!
Φέτος, λέμε κι εμείς, πέρα από την χορηγία επικοινωνίας που ήδη προσφέρουμε σ' αυτό το υπέροχο γεγονός στον τόπο μας του καλοκαιριού, να αθλοθετήσουμε ένα δεύτερο δώρο, επί πλέον των αναγραφομένων στην αφίσα του Στέλιου, για τις δυο ομάδες που θα φθάσουν να παίξουν τελικό. Το οποίο θα σας το ανακοινώσουμε εγκαίρως
Μείνεται συντονισμένοι, εδώ... 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ:  
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΙΠΟΑΙ, Α' ΜΕΡΟΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΙΠΟΙΑ, Β' ΜΕΡΟΣ

Δύο βιντεοταινίες από τις "Παραγωγές Χάος και Αργύριος Δαγκίλας", για το περσυνό πρωτάθλημα "ΤΡΙΠΟΑΙ" 5Χ5.

Δεν υπάρχουν σχόλια: