ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΞΕΥΤΊΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΌΣ ΤΟΥ “ΣΦΥΡΙΖΑ”, ΤΕΛΕΙΩΜΌ ΔΕΝ ΈΧΕΙ!..

Με... παράπλευρη απώλεια, το ξεπούλημα της Ελλάδος σε όλα τα μέτωπα και τα “φόρα”.
Μέχρι και ο σφογγοκωλάριος ΥΠΕΘΑ, τσιτώθηκε από την Αμερική να μας μιλήσει για “χοντρές πατάτες” (παρενόχληση του σινούκ), γιατί είναι ανάρχιδος να παραδεχθεί δειλία, αναξιότητα και προδοσία, τη στιγμή που οι Ε.Ε.Δ., βρίσκονται πάντοτε ένα βήμα πίσω από τις τουρκικές, και κυνηγούν την... ουρά τους!
Και, ευτυχώς, που έχουμε και κάτι “πανηγύρια”, “επιδείξεις”, παραστάσεις τσίρκου δηλαδή, για αγρίους στο εξωτερικό, όπου πηγαίνουν οι άκαπνοι και... μαθητευόμενοι Έλληνες πιλότοι, αυτοί που κάποτε δεν αναχαίτιζαν απλώς, τα τουρκικά αεροπλάνα, αλλά τα κυνηγούσαν μέσα στον εναέριο χώρο της τουρκίας, μάθαιναν και τους τούρκους πιλαφατζίδες να πετούν, αγράμματοι και ντογάνια όντας, να παίρνουν καμιά πρωτιά, να την πιάνουν την άλλη μέρα τα πουλημένα κρατικά και μη “ΜΜΕ”, “δείτε τι έκαναν τα... παλικάρια μας πάλι εκεί”, ν’ ανεβάζουν το, έτσι κι αλλιώς, καταβαραθρωμένο ηθικό των Ελλήνων πολιτών του 85% (η τελευταία εκλογική δύναμη του “σφύριζα” είναι 15%), ούτως ώστε, αν ξεπουλήσουμε και κανένα νησάκι, όπως ολόκληρη τη Μακεδονία, να μην τσούξει και πολύ ο κώλος μας, αφού οι Έλληνες πιλότοι δρέπουν πρωτιές και δάφνες, σε στρατιωτικές επιδείξεις και... αεροπλανικά κόλπα!

Οι λέξεις και στρατηγικές για τον Ελληνικό στρατό όπως “Ο Τολμών Νικά”, ή, “Η Καλύτερη Άμυνα είναι η Επίθεση”, έχουν εξαφανιστεί από τα αντανακλαστικά του, δεν διδάσκονται στις στρατιωτικές σχολές σαν ιδέες... φασιστικές, αντ’ αυτών, παραδίδονται νέα μαθήματα, πως, δηλαδή, καθοδηγούμενες “φιλιππινέζες” και “αδελφές του ελέους”, να περιθάλψουν τα λαθροποντίκια που μας στέλνει καθημερινώς πεσκέσι η τουρκιά, και κοντεύουν να ξεπεράσουν τον ελληνικό πληθυσμό στην αγαπημένη μας πατρίδα! 

[Σ.σ.σ.: Έχουμε αποφάσεις στρατοδικείων που αθώωσαν Έλληνες αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, γιατί αρνήθηκαν κάθε "εξυπηρέτηση" σ' αυτά τα λέσια, με το αιτιολογικό ότι είναι Έλληνες στρατιώτες του Ελληνικού στρατού, και όχι "φιλιππινέζες" ορντινάντσες στις ορέξεις κάθε πολιτικού προδότη και εθνομηδενιστή κακούργου!..]

Η μεγαλύτερη χοντράδα πορνογραφία, όμως, που αμόλησε αυτός ο αθυρόστομος “τσιπροϋπηρέτης” από τας... Αμερικάς όπου πήγε τζάμπα ταξιδάκι αναψυχής... Πόσο θα είναι ακόμα ΥΠΕΘΑ; Ήταν πως, η Ελλάς, “Είναι -λέει- από τις καλύτερα φυλασσόμενες χώρες στον κόσμο”!.. Καταδεικνύοντας έτσι περιτράνως, τόσο την ασχετοσύνη του περί των ελληνικών συνόρων, όσο και την φύλαξή τους!
Όταν στον Εύρο, μόλις λίγα μέτρα από την υποτιθέμενη στρατιωτική ζώνη -σ’ αυτήν που Έλληνες φαντάροι λιποτακτούν και συλλαμβάνονται από τους τούρκους- οι δουλέμποροι την έχουν χεσμένη και γραμμένη στα παλιά τους τα παπούτσια, περνούν μιλιούνια κάθε μέρα τα λαθροποντίκια, στην Ήπειρο τα χωριά στενάζουν από τις ληστρικές επιδρομές των αλβανών, σε συνεργασία με τους επίορκους της ΕΛ.ΑΣ., οι σκοπιανοί γύφτοι μπαινοβγαίνουν κάθε μέρα τα σύνορα με τα πόδια, για να δουλέψουν στους ανοήτους Έλληνες των ακριτικών χωριών εισπράττοντας παχυλά ημερομίσθια...


[Σ.σ.: Κι εμείς φυλακίζουμε γριούλες ως φοροφυγάδες στις λαϊκές αγορές, γιατί πωλούν τα εργόχειρά τους να ζήσουν με μηδέν εισοδήματα].

Και στα μικρασιατικά παράλια οι σαπιόβαρκες κάθε μέρα, κάνουν τους κόσμου τις... αποβάσεις χωρίς κανένας να τις εμποδίσει ή να τις σταματήσει!

Μένει μόνο το κομμάτι της Βουλγαρίας στα χερσαία σύνορά μας, το οποίο, ευτυχώς, το φυλάσσουν οι Βούλγαροι για λογαριασμό μας, οι οποίοι όλως παραδόξως, είναι και ο μοναδικός λαός από τους γειτόνους μας, σήμερα, που δεν διεκδικεί και δεν προκαλεί σε τίποτα την Ελλάδα!
Επομένως, για ποια φύλαξη κελαηδάει αυτός ο σαχλαμάρας ηλίθιος, και για ποιον κόσμο;

Δίδαξε κι άλλα “στρατηγήματα” αυτός ο “ναυάρχαρος με παντούφλες” από τις ΗΠΑ, υπερθεματίζοντας και τον... Θουκυδίδη, όπως «Το δύσκολο είναι να μην κάνουμε πόλεμο».  

Ξέχασε όμως να μας πει, πως σταματάς έναν πόλεμο που έχει ήδη αρχίσει (από την τουρκία, "κάζους μπέλι), η οποία και τον επιθυμεί και διακαώς; 
Γιατί πιθανώς, έχει δει κάτι που δεν βλέπει κανένας Έλληνας, το ξεβράκωμα και την γύμνια της Ελλάδος την στρατιωτική, που άρχισε από το 1974 και εντεύθεν! Και τώρα, με μια κυβέρνηση η οποία μισεί, επίσης, διακαώς τον στρατό και τον μάχεται από τα... μετερίζια, τις τάξεις του ΚΚΕ με λύσσα!

Παρακάτω, σας δίνω ένα άρθρο από το “ιντζιάρ", του πάλαι ποτέ δυνατού και κραταιού ΔΟΛ (από το δόλιος).
Αυτό το ΔΟΛ, για δεκαετίες ολόκληρες υπονόμευε τη χώρα μας με τους τιποτένιους σοσιαληστές του Πασόκ, τον μεγάλο ηγέτη Αντρίκουλα Γαμίκουλα, υπηρετώντας και άκρως ξένα συμφέροντα, τώρα που οι “πωλήσεις” και αυτού μηδενίστηκαν, θυμήθηκε τον πατριωτισμό, την πατρίδα, την Ελλάδα.
 

[Σ.σ.σ.: Στον “σφύριζα” είναι το μισό και πλέον κουμμουνιστικό Πασόκ. Στο  εναπομείναν, επιχειρείται εκ νέου ψηφοθηρική ληστρική επιδρομή]


*/*

Ανθ’ ημών… Κόκκαλης και Χρηστίδου – Πάγωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ με τις επιλογές Τσίπρα

«Με τον γιο του Σωκράτη Κόκκαλη θα υψώσουμε το λάβαρο κατά της διαπλοκής», αναρωτιούνται, και θυμίζουν ότι στο προηγούμενο ευρωψηφοδέλτιο ήταν ο Μανώλης Γλέζος, η Κωνσταντίνα Κούνεβα (που είναι ξανά) κ.λπ.
Βασίλης Σ. Κανέλλης
27 Μαρτίου 2019, 12:01

Απανωτά σοκ δέχονται στελέχη αλλά και απλοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ από τις αποφάσεις της ηγεσίας. Κι ενώ επιχειρείται να αλλάξει η ατζέντα με πρώτη κατοικία, πατριωτικές κορώνες Τσίπρα και το… κόμμα Τσιτουρίδη που θα δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ, τελικώς το κυβερνών κόμμα συνεχίζει να βουλιάζει στην εσωστρέφεια.
Την ίδια ημέρα που κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την πρώτη κατοικία, επελέγη και η ανακοίνωση των 10 ονομάτων για την ευρωβουλή. Και την ίδια ώρα που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να μιλάμε για την προστασία της πρώτης κατοικίας (έστω και με πετσοκομμένα όρια), όλη η χώρα ασχολείται με τον Πέτρο Κόκκαλη και τη Ραλλία Χρηστίδου.
2014 και ο Τσίπρας παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο. Με Γλέζο, Κούνεβα, Χουντή, Σακοράφα, Χρυσόγονο…
Είναι αλήθεια ότι στον πρωθυπουργός δεν πάει τίποτε καλά τελευταία, «δεν του βγαίνει καμιά πρωτοβουλία» κατά το κοινώς λεγόμενον. Η ήττα στις ευρωεκλογές και μια πιθανή συντριβή στις εθνικές κάλπες, όποτε κι αν αυτές στηθούν, έχουν προκαλέσει πολιτική παραλυσία στο Μέγαρο Μαξίμου. Ακόμη και αυτοί που χαρακτηρίζονταν μετρ της επικοινωνίας εμφανίζουν έντονο εκνευρισμό. Το βλέπει κανείς στις ανακοινώσεις τους, στις ομιλίες τους ή στις πολιτικές πρωτοβουλίες που παίρνουν.
Ακόμη και η «λεβέντικη» στάση του Αλέξη Τσίπρα στο Αγαθονήσι, οι εθνικοπατριωτικές κορώνες ότι θα πάει κολυμπώντας στα ελληνικά νησιά ή οι φωτογραφίες που ξαφνικά «διέρρευσαν» και τον δείχνουν ψύχραιμο όταν το σινούκ παρενοχλείται από τουρκικά αεροσκάφη, περισσότερο γέλιο προκαλεί παρά θαυμασμό.

Ένεση κουράγιου

Η προπαγάνδα που λέει ότι ο πρωθυπουργός δεν υπάκουσε στις εντολές των πιλότων να καθίσει κάτω αλλά ήθελε να δει τα τουρκικά αεροσκάφη, την ώρα που ο προσωπικός φωτογράφος του τον τραβά σε στιγμές «ηγετικής» διάθεσης με τις σημειώσεις στο χέρι, είναι περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση. Μια ένεση κουράγιου σε ένα κόμμα που καταρρέει είναι παρά να αναδειχθεί στα μάτια της κοινωνίας ο Αλέξης Τσίπρας σε ηγετική φυσιογνωμία, στην πλάτη που μπορεί να στηριχθεί η Ελλάδα.
Όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε είχε ως μοναδικό σκοπό να σταματήσει η κατηφόρα που έχει πάρει η κυβέρνηση. Να τερματιστούν τα αρνητικά δημοσιεύματα και οι εικόνες βουλευτών που κυνηγιούνται στις παρελάσεις. Και φυσικά να ξεχαστούν οι ανοησίες Τσιρώνη ή Κατρούγκαλου που μιλούν για εθνικά θέματα χωρίς να βάζουν πρώτα τη γλώσσα τους στο μυαλό τους.
Και ύστερα ήρθε… το ευρωψηφοδέλτιο. Τα ηχηρά «όχι» που έχει εισπράξει ο Τσίπρας δεν του άφηναν και πολλά περιθώρια. Ο Νίκος Κοτζιάς του επέστρεψε το προσκλητήριο επιστροφής στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης του αρνήθηκε ξεκάθαρα, ο «Δράκος» Παναγιώτης Γιαννάκης θα κάτσει σε άλλο… πάγκο, αθλητικό. Ακόμη και η Χαρούλα Αλεξίου του αρνήθηκε γιατί είναι σίγουρο ότι θα γινόταν βορά στα μέσα ενημέρωσης και δικαίως. Η τραγουδίστρια που έμεινε στην ιστορία για το γάντι της καθαρίστριας που έδινε αγώνα πώς να γίνει ΣΥΡΙΖΑ τώρα που άλλες καθαρίστριες βρίζουν την κυβέρνηση. Και η… κουμπάρα της Μυρσίνης που στήριξε τη Λοΐζου στο δικαστήριο για τη σύνταξη που έπαιρνε παράνομα επί 5,5 χρόνια πώς να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού;
Έτσι, λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε άλλες επιλογές αυτή τη στιγμή παρά μόνο να ανακοινώσει 10 πρόσωπα λίγο – πολύ γνωστά και να έχει άλλα στην αναμονή, μπας και βρει κάποιες εκπλήξεις για να γυρίσει το κλίμα.
Δανέλης και Ρεπούση από την Κεντροαριστερά θα ανακοινωθούν μάλλον στις 6 Απριλίου στην… εαρινή σύναξη των κεντροαριστερών γεφυρών, σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί η κυριαρχία Τσίπρα στο χώρο αυτό. Και μέχρι τότε στο Μαξίμου κάνουν το σταυρό τους να βρεθούν ένα – δύο ηχηρά ονόματα να ενισχύσουν το αδύναμο ψηφοδέλτιο ήττας στις ευρωεκλογές.
 


Γίναμε ριάλιτι 
 

Να όμως, που τα απανωτά χαστούκια στον κόσμο που στήριξε ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται. Όχι τόσο για τη συμπαθή αοιδό του Φάμε-στόρυ και σκληρή «τσιπρική», την κυρία Ραλλία Χρηστίδου, όσο για τον Πέτρο Κόκκαλη.
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που άκουσαν ότι τελικά ο γιος του Σωκράτη θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο πάγωσαν. Το όνομα του Πέτρου Κόκκαλη ακουγόταν, όμως, δεν ήταν και σίγουρο και τώρα αυτοί που στήριξαν την πολιτική ανέλιξή τους στο όραμα του «πολέμου κατά της διαπλοκής» τι θα πουν στους ψηφοφόρους τους.
Ο γιατρός Πολάκης, ο διαπρύσιος κήρυκας της εξυγίανσης τι θα λέει τώρα που πρέπει να στηρίξει μια από τις οικογένειες – κολώνες του παλαιού πολιτικού συστήματος;

Πώς θα πάνε στις περιφέρειές τους να στηρίξουν το ευρωψηφοδέλτιο ή τη δική του υποψηφιότητα για τη Βουλή όταν θα τους ρωτάει ο κόσμος «μα το γιο του Σωκράτη Κόκκαλη που κάποτε χαρακτηρίζατε αρχιδιαπλεκόμενο;»
Δεν είναι και εύκολο για έναν κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμη και σήμερα χαρακτηρίζεται από έναν πρωτόγονο «Μεσσιανισμό» να κάνει την ανάγκη φιλοτιμία και να υπερασπίζεται τις επιλογές του πρωθυπουργού. Μέχρι τώρα όλοι λέγαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσκύνησε την επιχειρηματική ελίτ, ότι ο πρωθυπουργός συναναστρέφεται με ισχυρούς επιχειρηματίες και πηγαίνει και σε τραπέζια με διαπλεκόμενους ή τους κάνει χάρες, δωρίζοντάς τους εκατομμύρια.
Είναι άλλο, όμως, τώρα να ανοίγει την πόρτα του κόμματος στο γιο του Σωκράτη Κόκκαλη και να του δίνει «διαβατήριο» για πολιτική καριέρα μιας και ακόμη κι αν δεν εκλεγεί όλο και κάπου θα τον εντάξει.
Από τον Μανώλη στον Πέτρο
Τα ίδια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούν χαμηλόφωνα για να μην ακούει ο… ηγέτης, τονίζουν με νόημα: «Κάποτε κάναμε ανοίγματα και δίναμε θέσεις σε πρόσωπα όπως ο Μανώλης Γλέζος, η αγωνίστρια Κούνεβα ή ακόμη και πρόσωπα του ευρύτερου χώρου και τώρα θα πάμε στις Βρυξέλλες με… Κόκκαλη;»
Να θυμίσουμε μόνο τι έλεγε ο Τσίπρας το 2014 στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου: «Έλληνες σηκωθείτε, ελληνικέ λαέ ξεσηκώσου. Η αλλαγή δεν θα έλθει από μόνη της. Καλούμε τους Έλληνες να ξεσηκωθούν με ειρηνικό τρόπο. Να συμβάλλουν ώστε να τελειώνουμε με τα ψέματα. Να κλείσουν τις τηλεοράσεις και να βγουν στους δρόμους. Να μην πέσουν στην παγίδα του καναπέ και της αποχής», ενώ σημείωσε: «Το σύστημα αυτό θέλει, την απάθεια».
Να λοιπόν που ήρθε ο καιρός όπου ο ξεσηκωμός από τους καναπέδες θα γίνει με τη σημαία να κρατά ο Πέτρος Κόκκαλης αντί του Μανώλη Γλέζου υπό τους ήχους του γνωστού άσματος της Ραλλίας Χρηστίδου με τίτλο «Εγώ για σένα».
Ή όπως θα έλεγε και ο Χαρίλαος Τρικούπης: «Ανθ’ ημών… Πέτρος Κόκκαλης και Ραλλία
Χρηστίδου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: