ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Ο ΚΑΙΡΟΣ... ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!

Αν και οι Καναδοί επιστήμονες περιμένουν πολύ σύντομα στον πλανήτη γη, επανάληψη της “Εποχής των Παγετώνων”, πράγμα για το οποίο ετοιμάζονται πυρετωδώς -ο Καναδάς είναι η πιο ψυχρή κατοικημένη χώρα του κόσμου- κάτι που κι εγώ πιστεύω απόλυτα, σύμφωνα με τις τεκμηριώσεις τους, τα συμπαντικά στοιχεία που έχουν συλλέξει και συλλέγουν, ο καιρός όμως, αυτός που μας πρήζουν τα ούμπαλα οι άεργοι και πολυλογάδες, σκέτη λογοδιάρροια μ’ εκείνον τον αχρείο που περνιέται και γι “κάποιος”, “μετεωρολόγοι” των “ελληνικών” σαχλοκαναλιών, φαίνεται απλά να… τρελάθηκε, σύμφωνα και με το “φρήμετεο” που έχω εγκαταστημένο στην οθόνη του υπολογιστού μου, και συμβουλεύομαι μόνον αυτό! 

Έχω γραμμένες τις απόψεις και τις θέσεις των παραπάνω “ειδημόνων” και “επιστημόνων”, τρομοκρατών στην ουσία και καταστροφολόγων όπως δρουν με τα εκδικητικά άρθρα-δελτία και αναλύσεις τους που ανεβάζουν, εκεί που δεν πιάνει μελάνι!
Τα πιο άχρηστα και τα πιο ανωφελή άρθρα που μπορεί να διαβάσει κανείς στις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες του διαδικτύου, είναι τα μετεωρολογικά!
 

  • [Σ.σ.: Σήμερα ο καθένας μπορεί να δηλώνει επιστήμονας μετεωρολόγος, με πληρωμένο πτυχίο της Ιταλικής μαφίας, ή των διεφθαρμένων καθηγητών του Βελιγραδίου, Σκοπίων, Μπλαγκόεβγκραντ και Σόφιας -πολλοί Έλληνες φοιτητές έχουν πάρει το πτυχίο τους από αυτές τις, τελευταίες τρύπες του ζουρνά, σχολές, είτε πληρώνοντας ψυχρά ατόφιο ελληνικό χρήμα, είτε αγοράζοντας τα βιβλία των ψευτο-καθηγητών, έναντι “ειδικής αστρονομικής τιμής για τους Έλληνες φοιτητές”! Εξ ου και τα κρούσματα ύστερα από κάποια χρόνια των “ΑΠΑΕ” - Άνευ Πτυχίου, Άνευ Ειδικότητος για την Πολεμική μας Αεροπορία", κρατικών λειτουργών και απατεώνων, οι οποίοι κατέλαβαν τις θέσεις που κατέχουν, μ’ αυτά τα πλαστά και άχρηστα πτυχία]  

Στα Σανά, μια κουτσουλιά, ένα ημιορεινό χωριό στο χάρτη της κεντρικής Χαλκιδικής όπως είναι χαρακτηρισμένο από την κρατική μηχανή για την είσπραξη των… επιδοτήσεων, των 300 μέτρων υψομέτρου (ενώ το βουνό του Νέεφτου ακριβώς από πάνω του στέγη, στέκει στα 700-800 μέτρα περίπου), δεν θυμήθηκα ποτέ όσο ζω (πάνω από 70 χρόνια), οι θερμοκρασίες παγετού του χειμώνος, να μην αρχίζουν μέσα Νοεμβρίου κάποιες αρκετές χρονιές, ή, σίγουρα, αρχάς Δεκεμβρίου πάντα! Με τα πρώτα χιόνια πέφτουν συν/πλην, την ημερομηνία του Αγίου Νικολάου. Ενώ ολόκληρος ο Δεκέμβριος και ο μισός μήνας Ιανουάριος, ήταν μήνες χιονιά, με την, το πολύ 20η Ιανουαρίου τελευταία ημερομηνία, η περίπτωση του χιονιού να απομακρύνεται οριστικά! Αφού ο Φεβρουάριος με τις “Αλκυονίδες μέρες” του, γνωστός και ως “Το Καλοκαιράκι του Χειμώνα”, ήταν πραγματική όαση, και “καλοκαιράκι”, όντως! Απλά πράγματα, ίσα και σταράτα. Μετά τις 20 Ιανουαρίου, χιόνια στα Σανά, πάπαλα!  
Βεβαίως, στο χωριό έχει χιονίσει και αρχάς Απριλίου!

  • [Σ.σ.: 6 Απριλίου, η περίπτωση του Λαναρά, ο οποίος πηγαίνοντας με το άλογο από το Αδάμ στον Πολύγυρο όπου ήταν εγκατεστημένος, και παρά την συμβουλή των φίλων του κατοίκων των Σανών, να μείνει στο χωριό και να μην συνεχίσει στην χιονοθύελλα που μαίνονταν, τον βρήκαν την άλλη μέρα παγωμένο κουκουλωμένο απ’ το χιόνι στις ανηφοριές του δρόμου έξω από το χωριό προς Άγιο Πρόδρομο, ενώ το άλογο επέστρεψε πίσω στο χωριό -κακός οιωνός- χωρίς τον αναβάτη του! Αυτό όμως, δεν είναι κανόνας, ούτε μέτρο για σύγκριση, τα χιόνια και οι παγωνιές του Μαρτίου-Απριλίου, ήταν πάντοτε για να κάνουν ζημιά!].

Φέτος είναι η πρώτη σημαδιακή χρονιά που, ενώ βρισκόμαστε στο πρώτο 15μερο του Ιανουαρίου, οι θερμοκρασίες δεν έχουν πέσει ούτε μία μέρα κάτω από το μηδέν τη νύχτα, με χαμηλότερη των +2 βαθμών, γιατί την ημέρα ανέβηκαν και μέχρι τους 16 βαθμούς!
Αυτό στην ουσία δεν είναι χειμώνας, είναι κάποιο παρατεταμένο φθινόπωρο, και τα δένδρα στους κήπους, τα οπωροφόρα, όσο κι αν ακούγεται παράξενα, είναι έτοιμα να “σκάσουν”!   
Ο εντελώς άπαγος αυτός φετινός “χειμώνας”, έχει φέρει τα πάνω-κάτω και στην γεωργία, της οποίας οι θεράποντες παραγωγοί βρίσκονται σε μεγάλο δίλημμα, δεν ξέρουν τι να κάνουν; Ή καλύτερα, κάνουν αυτό ξέρουν, αλλά χωρίς να είναι σίγουροι, για τα αποτελέσματα και τις σοδειές, που θα πάρουν αργότερα.
Το μετεωρολογικό μου δελτίο του “φρήμετεο”, λέει πως τις επόμενες μέρες θα έχουμε παγωνιά! Μια θερμοκρασία από -2 έως +2 βαθμούς. Και επιτέλους, χαράς ευαγγέλια, μπορεί να δούμε και τα πρώτα χιόνια του χειμώνος, μεσούντος του μηνός Ιανουαρίου! Με λίγα λόγια δηλαδή, αμήν και πότε!
Να δούμε επιτέλους και μια μέρα άσπρη, στην τύφλα μας την μαύρη και την κλεισούρα που διάγουμε απελπισμένοι, τυραννισμένοι και κατά πικραμένοι! Κατά φαρμακωμένοι!
Δ
είτε, τώρα, τους πίνακες του “φρήμετεο” που σας ετοίμασα, και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας, χωρίς να δίν’τε και πολύ σημασία, στα όσα ο φιλολογικός μου οίστρος εισαγωγή και προοίμιο, παρήγαγε παραπάνω.

Να προσέχετε τον εαυτό σας… Φιλάκια… Ο κορωνοϊός παραμονεύει…
Γεια χαραντάν, και τα κουκιά μπαγλάν!..
Μέσα, ρε μάγκα!.. Δέκα μάρκες στο 14!
Σβούριξέ την! 

 

Υ.Γ.:  Το τελευταίο ήταν για τον "σιαμαίο" μου που χάθηκε για πάντα! Δεν θα ξανά πάμε ΠΟΤΈ στα καζίνο μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: