ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΊ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!

Άμα τη ανατολή του νέου έτους, το πρώτο δημοσίευμα για την Ολυμπιάδα του 2020 στο Τόκιο της Ιαπωνίας, έκανε την εμφάνισή του στις στήλες των ηλεκτρονικών εφημερίδων, με το αγωνιώδες ερώτημα: Θα γίνουν; Δεν θα γίνουν; Οι καθυστερημένοι και από… τσόντα το 2021, Ολυμπιακοί αγώνες;
Και, ίσως, η Ελλάς, έχει την μοναδική ευκαιρία να περάσει στην αντεπίθεση, να αποσύρει διεθνώς την ονομασία “σήμα κατατεθέν” των “Ολυμπιακών Αγώνων” (το λεγόμενο και αγγλιστί “μπραντ-νέιμ” για τους Έλληνες που παίζουν πεντόβολα τις ξένες γλώσσες στα χέρια τους, τα μωρά στο νηπιαγωγείο που μιλούν αγγλικά πριν ακόμα πουν μαμά και μπαμπά – οι Αγγλοσάξονες ξεκαρδίζονται στα γέλια!), φέτος που γιορτάζουμε και τα διακόσια χρόνια από την ευλογημένη επανάσταση του “1821” (Αλλά με μια μάσκα, μουτσούνα στο τιμόνι των γιορτών… Αλήθεια; Που την βρήκαν αυτήν την ανέκφραστη σταφιδιασμένη, και την αναγόρευσαν “καθηγήτρια” να μας… οδηγήσει στους δρόμους της ιστορίας και των αγώνων μας; Αυτή έναν αγώνα ξέρει μια ζωή, κι αυτός είναι το “φ*&%-&*%ι”!), να καθιερώσουμε μόνιμα στην Ελλάδα, τους δικούς μας “Ολυμπιακούς Αγώνες” στην Ολυμπία, τους μοναδικούς, τους κλασικούς, με κλασικά ΜΟΝΟΝ Ολυμπιακά αγωνίσματα, και  όχι τα “μπάντμιντον”, τα μάντμιτον, τα “καγιακ” και τα σκατάκ, άλλες ξενικούρες αγγλικούρες, αρχιδοπαπαριές!   


Αυτό να γίνει με νόμο του κράτους, να ορισθούν επακριβώς κάθε τέσσερα χρόνια οι καλοκαιρινές ημερομηνίες διεξαγωγής των, και η αριθμητική τους συνέχεια, να είναι η επομένη, από εκεί που, εκείνος ο βρωμο-Αυτοκράτορας, ούτε καν Έλληνας της πρώιμης “Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας” (λέγε με μετέπειτα και Βυζάντιο) τους σταμάτησε!
Εκείνος, που για τις απαιτήσεις της εκκολαπτομένης, νέας Εβραϊκής θρησκείας της “Εβραιοχριστιανικής μασονίας”, έσφαξε και 15.000 Έλληνες Εθνικούς, τους οποίους με ύπουλο και σατανικό τρόπο, εγκλώβισε στο Ιπποδρόμιο της  Θεσσαλονίκης!
15.000 καθαροί και ομογάλακτοι Έλληνες, έπεσαν από το γιαταγάνι αυτού του αχρείου Ίβηρα Θεοδοσίου, έγιναν μάρτυρες της πίστεώς των, για την εδραίωση, θα το ξαναπούμε, της νέας “Εβραιοχριστιανικής μασονίας”! Της θρησκείας της “Αγάπης”, για τα “χόρτα” και τα “φυτά της βάσης”! Αυτό ήταν το τίμημα!
Να συνταχθεί ένα καταστατικό των Ολυμπιακών Αγώνων (και αυτό με ισχύ νόμου), εν Ελλάδι από ανθρώπους που κατέχουν πραγματικά, την ελληνική ιστορία και πολιτισμό, όχι από σατανικά μορμολύκεια του ΕΛΙΑΜΕΠ ή άλλων υβριδικών “Στοών”, οι αθλητές που θα συμμετέχουν σ’ αυτούς να είναι από όλη, σύμπασα τη γη, και το δώρο τους, των νικητών, να είναι ο “Κότινος της Ελιάς”, ΜΟΝΟΝ, με επί πλέον δώρο την Ελληνική υπηκοότητα, που θα τους αποδίδεται σε ιδιαιτέρως λαμπρή τελετή στην λήξη των Αγώνων. Και την οποία στη συνέχεια θα χάνουν, μόνον εάν ο βίος τους και οποιαδήποτε σταδιοδρομία τους έξω από τους στίβους, δεν συμβαδίζει με τα Ελληνικά και τα Ολυμπιακά πρότυπα, ιδεώδη. 

Να δημιουργηθεί στην Ολυμπία και σε μεγάλη έκταση το μόνιμο Ολυμπιακό χωριό, το οποίο θα διαχειρίζεται επίσημος κρατικός φορέας όλα τα χρόνια και εκτός αγώνων, κάποια δε, από τα αγωνίσματα του στίβου, αν όχι όλα, να γίνονται στο κλασικό στάδιο του αρχαιολογικού χώρου, το οποίο θα λειτουργήσει και ως μεγάλος πόλος έλξεως ξένων αθλητών μεγάλων διακρίσεων!
Ποιος αθλητής-πρωταθλητής του γήινου κόσμου μας, δεν θα θέλει να αγωνιστεί σε ένα στάδιο, που σέρνει πίσω του μια ιστορία κοντά 3.000 χρόνια, με μόνη απολαβή ότι αγωνίστηκε σ’ αυτό;
Για τους ανεγκεφάλους και καταστροφείς του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, διαπλεκομένους κάργα “ελληνοφώνους αρχαιολόγους μας”, οι οποίοι σιχαμεροί φαρισαίοι θα διαρρήξουν άλλη μια φορά τα ιμάτιά τους περί της ιεροσύνης του χώρου ή της καταστροφής, έχω να πω: Για την ιεροσύνη ουδείς αμφιβάλλει. Και για την καταστροφή, ένα στάδιο που κρατιέται ζωντανό για πάνω από 2.700 χρόνια, ως πόσο άραγε, μπορεί να καταστραφεί με την κανονική χρήση του κάθε τέσσερα χρόνια στις μέρες μας, και πόσο αυτή η καταστροφή, θα είναι μη αναστρέψιμη; Δηλαδή, ποιες φθορές θα γίνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων, που ΔΕΝ θα μπορούν να διορθωθούν; 

(Σ.σ.: Το Πέτυχαν στα “Νέμεα”, ένας παλίκαρος αρχαιολόγος ο Στέφανος Μίλερ ο οποίος κατασκήνωσε μόνιμα εκεί, και οι κάτοικοι γύρω από την Αρχαία Νεμέα. Οργανώνουν και εκτελούν τους νέους αθλητικούς αγώνες των “Νεμέων” κατά τα αρχαία πρότυπα, και μέσα στο πανάρχαιο στάδιο της Νεμέας. Δείτε ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=_ibWaKVR4aU.
Να αναστηθούν, ΌΛΑ! Τα “Πύθεια”, τα “Δωδώναια”, τα “Παναθήναια”. Σε όλα τα αρχαία στάδια που ξέρουμε, και είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν. Όπου είναι αδύνατον (Ίσθμια), να γίνουν σε καινούργια στάδια δίπλα στα παλιά. Μόνον έτσι η Ελλάς θα ανατείλει και πάλι “Φάρος” για ολόκληρη την Ανθρωπότητα, η οποία πλέον παγκοσμίως, διάγει και το τελευταίο στάδιο του ανθρωπίνου εξευτελισμού και οντότητος, με ιδέες σκατά, βρωμερές “σκεπτικιστών” ή άλλων αχρείων “στοών” που μας πλασάρουν τα “θινκ-τανκ-τούνκ, πατ-κιούτ”, της παγκοσμίου χλέμπας-ελίτ και σαχλαμάρας!)


Ελληνικοί Ολυμπιακοί Αγώνες”, λοιπόν, στην Ολυμπία, αγαπητοί και φίλοι αναγνώστες για ΠΑΝΤΑ στην Ελλάδα, την ΕΛΛΑΔΑ μας, και όχι τον γύφτικο διασυρμό από χώρα σε χώρα που υφίστανται αυτοί κάθε τέσσερα χρόνια, χώρα που θέλει, έστω και ψευδώς, να νοιώσει λίγο από το “Ελληνικό Πνεύμα Αθάνατο”, το μεγαλείο τη δόξα των προγόνων μας, ενώ εμείς, γι’ αυτή μας την μεγαλοψυχία, αντί επαίνων και δώρων, να εισπράττουμε πάντα σε άλλα φόρα ή διεθνείς οργανισμούς από αυτούς, το φτύσιμο, το χέσιμο, και το χλαπάτσιασμά τους.
 

Των αρχείων, όπως κι αν λέγονται.  

[]

Δεν υπάρχουν σχόλια: