ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Η ΑΠΟΛΥΤΉ ΞΕΥΤΊΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ!

47 χρόνια στο ίδιο έργο θεατές!

Ενός κράτους όλως διόλου ανικάνου, αχρήστου και άκρως επιζημίου για το μέλλον και την τύχη αυτής της χώρας, έρμαιο και σερνάμενο απ’ τη μύτη πέντε κατακαθιών κουμμουνιστών του Σύριζα και του Κουφοντίνα, της 17Ν η οποία “εξαρθρώθηκε” μεν, από εκείνα τα άλλα πολιτικά καθάρματα του Πασόκ που την “ακουμπούσαν” για χρόνια, αλλά ζει και βασιλεύει, ακόμα, μεταλλαγμένη και υποστηριζομένη, από την, άκρως ανθελληνική και καταστρεπτική, δικαιοσύνη, της οποίας το μόνο μέλημα και η μόνη έννοια, φροντίδα που έχει, είναι τα δικαιώματα και οι ελευθερίες πέντε αποβρασμάτων της κοινωνίας, εις βάρος ΌΛΟΥ του συνόλου του Ελληνικού λαού!
Ενός λαού 11 εκατομ. ανθρώπων, εγκλωβισμένων σε εξαγγελλόμενες συνεχώς, πολιτικές κοπριές, “δημοκρατικές μπαρούφες”, εμετικά ευφυολογήματα, με τις οποίες συντηρούμε και το... δημοκρατικό μας προφίλ προς τα έξω! Μέγκλα το κούτελο να λάμπει από υπερηφάνεια! Η “Ελληνική Δημοκρατία”! Ενώ σ’ αυτήν, του 5ου προχριστιανικού αιώνα που επικαλούμαστε συνεχώς και βλακωδώς, σαν επιχείρημα για την προδοτική μας ανοχή, τέτοια αποβράσματα και τέτοια εγκληματικά καθάρματα όπως τα σημερινά, ή τα εξόριζαν εφόρου ζωής, ή τα πότιζαν το κώνειο, ύστατη αναγνώριση των…  “αγώνων” τους και των προσπαθειών τους, να διαλύσουν ή να εξαφανίσουν την Πολιτεία! Το Κράτος, την Ελλάδα.   Η Ελλάς, η Ηγεσία της, πολιτική και στρατιωτική, βρίσκεται σήμερα στην οδυνηρή κατάσταση να έχει φυλακισμένο ένα ολόκληρο κόμμα, εκλεγμένο δημοκρατικά δημοκρατικότατα από την βούληση του Ελληνικού λαού, με το πρόσχημα της “Εγκληματικής Συστάσεως Συμμορίας”, και τους Αρχισυμμορίτες του Σύριζα, με νέο αρχηγό τον βαρυποινίτη και αρχικακούργο Κουφοντίνα να κόβουν βόλτες στο Σύνταγμα φτύνοντας, γιατί όχι και χέζοντας, πάνω στους τάφους των Μαρτύρων-θυμάτων τους! Ολόκληρου του Ελληνικού λαού!
Ο Ελληνικός λαός, βρίσκεται σε απόγνωση στριμωγμένος στα σχοινιά του καθημερινού ρινγκ, με τα συνεχώς επαναλαμβανόμενα γεγονότα βίας και αναρχίας που γίνεται θεατής, σε μια ελληνική “πρωτεύουσα-τέρας”, ανάξια και ξευτελισμένη εντελώς, να φέρει αυτόν τον τίτλο! Αφού έχει συσσωρευτεί σ’ αυτήν και ο παγκόσμιος κόπρος, ο βόθρος κακουργηματικών καθαρμάτων κάθε καρυδιάς καρύδι!
Ο Ελληνικός λαός, ο οποίος βρίσκεται παγιδευμένος και σε μια αηδιασμένη, βρωμερά αηδιαστική πολιτική “μεταπολίτευση”, που κρατάει όπως είπαμε και στην αρχή, 47 ολόκληρα χρόνια(!).
Χωρίς, ποτέ, κανείς, από το σύνολο αυτής της “Πολιτικής φασιστο-δικτατορίας της Κάλπης”, μπανανίας, των ίδιων προσώπων και των ίδιων οικογενειών, “τζακιών” που μας κάθισαν για τα καλά στο σβέρκο, να δώσει μια, έστω και πενιχρή, σοβαροφανή ή αληθοφανή, δικαιολογία! Να λογοδοτήσει στην ανύπαρκτη Ελληνική δικαιοσύνη, για τα πολιτικά λάθη και τα εγκλήματα εις βάρος του έθνους που έχει διαπράξει! 


Ένας άχρηστος και ανίκανος υπουργός Δημοσίας Τάξεως, επιλογή αριστίνδην ενός πιο αχρήστου και πιο ανικάνου πρωθυπουργού, ένα κοινοβούλιο οπερέτα του οποίου τα μέλη δεν γίνονται δεκτά ΠΟΥΘΕΝΆ στην ύπαιθρο ανεπιθύμητοι, γι’ αυτό και οσμίζονται τα σκατά τους στο Άστυ, μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ένα συνεχές και καθημερινό, απεχθές μέτωπο βιαιοπραγιών και καταστροφών, βανδαλισμών, οι οποίες πέραν όλων των άλλων, γονατίζουν και καταστρέφουν την εθνική μας οικονομία σε όλους τους τομείς! Αφού κανείς και πουθενά, δεν νοιώθει ή δεν είναι ασφαλής πλέον, έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη και θα το γράφουμε, και αυτό συνέχεια, οι καταστροφές, οι λεηλασίες, οι ληστείες, οι αρπαγές του δημοσίου και ιδιωτικού πλούτου στα χρόνια της βρωμερής, βρωμεροτάτης “μεταπολιτεύσεως”, ξεπερνάει κατά πολλές εκατοντάδες δισεκατομ. ευρώ του “ευρηματικού” χρέους μας (το βρήκαν και μας το κόλλησαν το “χρέος”, δεν είναι ούτε πραγματικό, ούτε δικό μας), όταν η, εικονική και ανήμπορη, διαλυμένη, κατά πως φαίνεται, Ελληνική Αστυνομία, είναι ανίκανη -και αυτή- να βάλει σε τάξη αυτόν τον τόπο, τον ρόλο της να τον αναλάβει ο Στρατός, ο οποίος στην “Δημοκρατική Ελλάδα του 5ου αιώνα”, πέραν όλων των άλλων, ήταν αυτός, και ο κατ’ εξοχήν υπεύθυνος, εγγυόταν την έννομη λειτουργία και τάξη της.
Έχουμε πάνω από δύο μήνες που ασχολούμαστε με έναν στυγερό ψυχρό και αμετανόητο, κατά συρροήν εγκληματία, δολοφόνο λαών, ο οποίος καταδικάστηκε πολλάκις ισόβια από τα Ελληνικά δικαστήρια αμετάκλητα (για να κυκλοφορεί ελεύθερος με το παραθυράκι των “αδειών των σαχλονομοθετών - φρούτα και αυτοί της “μεταπολιτεύσεως”), τα “δικαιώματα” και τις “απαιτήσεις” του, το σύνολο των Ελλήνων να βαρι’ αναστενάζει κάτω και από τα εξοντωτικά μέτρα της πανδημίας, χωρίς κανείς, μα κανείς, όλων αυτών των καταραμένων που κρατούν τα ηνία της τύχης του, τα ηνία αυτής της άμοιρης χώρας Ελλάδος, να δίνει δεκάρα για την ειρήνη, την ησυχία, και το μέλλον του! Το μέλλον της.
Δέκα νόμους είχε ο Σόλωνας στην Αθήνα, και έκανε κουμάντο μια ολόκληρη Πόλη-κράτος, παγκόσμια δύναμη τότε! Δεκάδες χιλιάδες τέτοιους ανοήτους όσο και σαχλούς έχει η σημερινή… προοδευτική Δικαιοσύνη, για να μην μπορεί να λύσει διαφορές, ούτε της τάξεως… ειρηνοδικείου!
Ξεσηκώνω από τον σημερινό Τύπο “κατηγορητήριο” συλληφθέντων των προσφάτων καταδρομικών βιαιοπραγιών της Ν. Σμύρνης, για να πάρετε μια μικρή γεύση τι σημαίνει σ’ ένα Κράτος να διοικείται από νόμους των οποίων γνώση, δεν έχουν ούτε οι δικηγόροι, αλλά ούτε και αυτοί οι δικαστικοί, ο εισαγγελέας της έδρας που ψάχνει συνεχώς το… μπλοκάκι του των νόμων, κάθε φορά που η… αλσχάιμέρ του βαράει καμπανάκι, γιατί δεν ξέρει ή δεν θυμάται τίποτα απ’ έξω! Όπως οφείλει. Δικαστικοί που στρογγυλοκάθονται στις καρέκλες τους αραχτοί, θυμάστε εκείνον τον “Ροζ” Κοκκινομαγουλούλη, τα τίναξε τα πέταλα, πίσσα στα κόκαλά του, δικάζουν και  καταδικάζουν ελαφρά τη καρδία, “πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν”, κατά πως  λέει και η γνωστή ρήση του ευαγγελίου.  

  • •    Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία
  • •    Σωματική βλάβη από κοινού
  • •    Απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού
  • •    Απόπειρα σωματικής βλάβης από κοινού
  • •    Βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων
  • •    Διατάραξη κοινής ειρήνης
  • •    Εμπρησμό κατά συναυτουργία από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο
  • •    Έκρηξη κατά συναυτουργία από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο
  • •    Κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών κατά συναυτουργία
  • •    Εξύβριση
  • •    Φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία και παράβαση της Νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς
  • •    Παραβίαση μέτρων για τη διασπορά ασθενειών.

Για την κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες υπάρχει ειδική διαδικασία στα δικαστήρια, αυτά θα συνεδριάζουν ξεχωριστά, να δικαιολογήσουν και τα λεφτά που παίρνουν, θα απασχολούνται ή θα δικάζουν για μήνες, χρόνια την υπόθεση, και με την ύπουλη έως κάλπικη “δικηγορική εφεύρεση” των “αναβολών”, ενώ επίσης για... μήνες, το ελληνικό κοινό εναγωνίως θα αναμένει να ακούσει την απόφασή τους, η οποία “τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξιδο”, θα είναι ακόμα πιο… λάδι για τα καθάρματα, τους στυγερούς και μιερούς δολοφόνους, κακούργους, δηλαδή… “Ελεύθεροι”!.. 

“Κι εσύ λαέ βασανισμένε, φάε σκατά λαέ”!..

Έχουμε την εντύπωση πως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα άθλιο διοικητικό κρατικό αδιέξοδο (για 47 χρόνια), του οποίου αδιεξόδου λύση μπορεί να δώσει μονάχα ο Ελληνικός στρατός!  
 
Ο Ελληνικός στρατός θα πρέπει να κατεβεί “σκούπα” στους δρόμους της Αθήνας ΜΟΝΟΝ (όχι δικτατορίες και άλλες μαλακίες), να μαντρώσει όλα αυτά τα παγκόσμια περιττώματα και ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευτεί σ’ αυτήν, ελέω και μιας “λαθρομεταναστευτικής” χολέρας, όπως τους αρμόζει.
Ποιος το περίμενε στ’ αλήθεια, η Ελλάς στην οποία τις δεκαετίες του 1950 και 1960 ο λαός της κοιμόταν με τις πόρτες των σπιτιών του ανοιχτές και τα κλειδιά πάνω στις κλειδαριές, στο... προοδευτικό και “Ευρωπαϊκό” αχούρι, λόγω και “Ε. Ενώσεως”, του 2021, να κοιμάται κλειδαμπαρωμένος στο σπίτι του, και με το κουμπούρι ή το τουφέκι, κάτω από το μαξιλάρι του;
Αυτήν την δημοκρατία, μας έφερε και μας υποσχέθηκε το 1974 η βρωμερή της βρωμερής, βρωμεροτάτη βρωμο-μεταπολίτευση, η οποία μας “απάλλαξε” και από την “σκληρή” δικτατορία της "7ετίας", στην οποία ΌΛΟΣ ο Ελληνικός λαός είχε πάει... φυλακή, καταναγκαστικά έργα, βασανιστήρια με “εικονικούς πνιγμούς”, εξόρυξη νυχιών, σπάσιμο κοκάλων, ενώ παράλληλα οι αυλές των χωρικών στην επαρχία, είχαν γεμίσει από αυτοκίνητα, μοντέρνα αγροτικά μηχανοκίνητα, εργαλεία!
Πάνω από 10 τέτοιες βιοτεχνίες, αυτών των εργαλείων υπήρχαν και παρήγαγαν τα προϊόντα τους, γεωργικά μηχανήματα, μόνον στα Μουδανιά!
Όλες αυτές, και πολλές άλλες, καταστράφηκαν επί σχεδίου μέσα στην αηδιαστική και καταραμένη “ΕΕ”, με το ψευδές και ανόητο επιχείρημα ότι από αυτήν, όλα αυτά τα ανεκτίμητα και δικά μας, κατά δικά μας, αγαθά, θα τα παίρναμε… φθηνότερα και καλύτερα!
Όπως καταστράφηκε και όλη η αγροτική βιομηχανία μας, η Ελλάς που ήταν αυτάρκης στα πάντα των αγροτικών προϊόντων πριν από 70 χρόνια, σήμερα λέει το ψωμί-ψωμάκι, και το λάχανο-λαχανάκι! Έγιναν αυτάρκης σε αγροτικά προϊόντα όλες οι παγωμένες σκανδιναβικές χώρες, και μείναμε εμείς, η θερμή και ηλιόλουστη Ελλάς… με την πούτσα στο χέρι! Τους γεωργούς μας, το ανεκτίμητο αυτό εργατικό δυναμικό στην πείνα, τα επιδόματα και τις επιδοτήσεις!
Οι γεωργοί στην Ελλάδα δεν παράγουν σήμερα αγροτικά προϊόντα, παράγουν… επιδότηση! Η παραγωγή και το προϊόν, τσιμέντο να γίνει!
Μιλάμε για τέτοιου είδους ανάπτυξη, και για τέτοιου είδους πολιτισμό, αδερφέ μου Έλληνα, μας υποσχέθηκε και μας έφερε, ή αν θέλεις μας καπέλωσε, το  “δημοκρατικό φασισταριό” τελείως ξεδιάντροπα και ξετσίπωτα, από το 1974 και εντεύθεν!  
Αφού, λοιπόν,  η Ελληνική Αστυνομία ως εγγυήτρια δύναμη στην ειρήνη και την ησυχία του ανυπεράσπιστου Έλληνος πολίτου, σήκωσε τα χέρια ψηλά και παραδόθηκε αμαχητί σε πέντε βλακοκαθάρματα, είτε από τις δικές της νομικίστικες ακαμψίες ανοησίες, αδυναμίες, την εσωτερική της εγκληματικότητα, είτε από την πολεμική ανωτερότητα του αντιπάλου...

  • [ Το γράφουμε “πολεμική” χωρίς εισαγωγικά, γιατί τέτοια είναι, ένας ακήρυχτος και ανταρτικός πόλεμος στο κράτος που συνεχίζεται, από την εποχή του “ξενοκινήτου κομμουνιστο-συμμοριτοπολέμου 1947-49” ]

Την ευθύνη να αναλάβει καθαρά ο Ελληνικός στρατός, ή, να μοιρασθούν όπλα σε ένα νέο “Σώμα Ελληνικής Πολιτοφυλακής”, με βάση τα άλλοτε “ΤΕΑ”, διοικητή ανώτατο αξιωματικό του Ελληνικού στρατού, να καθαρίσει αυτήν την κόπρο του Αυγείου, η οποία συσσωρεύτηκε για 47 ολόκληρα χρόνια στη χώρα μας, μιας και οι “Ηρακλείδες” στην Ελλάδα απόθαναν, ή βρίσκονται στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας… αραχνιασμένοι!
Άλλες λύσεις ΔΕΝ υπάρχουν!
Κάθε μέρα που θα περνάει, θα είναι ακόμα μία χειρότερη της προηγουμένης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: