ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Η ΠΊΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΉ, Η ΠΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΉ, ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΡΌΠΑΙΑ ΠΡΆΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΎ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΈΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ...

Αύριο στις... οθόνες σας! (Εκκλησίες σας).

Δυστυχώς, αύριο και για πάνω από 1000 φορές, μία για κάθε χρόνο, θα διαβαστούν από “Άμβωνος” ή και “Ωραίας Πύλης” των Ορθοδόξων εκκλησιών, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, Κυριακή της Ορθοδοξίας γαρ, οι κατάρες και οι “Αναθεματισμοί”, τις οποίες σύσσωμος ο Ελληνικός Κλήρος (άκληρος, ανίκανοι άνδρες και ανδρείκελα οι περισσότεροι να έχουν πετάξει τα γεννητικά τους όργανα στις… γάτες), θα εκτοξεύσει επί των κεφαλών του “χριστεπωνύμου” πλήθους των εβραιοχριστιανομασόνων πιστών, ενώ αυτοί θα αλαλάζουν από κάτω… Μπεεεεε!.. “Ανάθεμα, Ανάθεμα, Ανάθεμα” (τρις). 

Ποια είναι η “Κυριακή της Ορθοδοξίας;

Αντιγράφω επί λέξη από την ηλεκτρονική “Βίκιπαιδεία” του διαδικτύου:

“Με την ονομασία Κυριακή της Ορθοδοξίας αναφέρεται από τους χρόνους της εικονομαχίας στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία η πρώτη Κυριακή της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, η οποία πρωτοκαθιερώθηκε από τα μέσα του 9ου αιώνα.
Η Κυριακή της Ορθοδοξίας αποτελεί ιδιαίτερη χριστιανική θριαμβική εορτή, σε ανάμνηση της οριστικής αναστήλωσης των ιερών και σεπτών εικόνων στη Βασιλεύουσα από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα το 842, οπότε και έπαψε από το γεγονός αυτό ο μακροχρόνιος σάλος που είχε δημιουργηθεί εκ του ζητήματος των εικόνων. Στην Κωνσταντινούπολη, η αναστήλωση των εικόνων εορτάσθηκε το έτος εκείνο με λαμπρό πανηγυρισμό και λιτανεία με μεγάλη πομπή. Αναθεματίστηκαν οι εικονομάχοι, συλλήβδην οι αιρετικοί και όλοι οι αναθεματισθέντες από τις Οικουμενικές Συνόδους. Στο τέλος μνημονεύθηκαν και όλοι οι «αθλητές» της ευσέβειας και της ορθόδοξης πίστης.
Έτσι, σε ανάμνηση εκείνου του θριάμβου της Ορθοδοξίας κάθε χρόνο επαναλαμβανόταν στην Κωνσταντινούπολη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας η τελετή αυτή κατά τον ακόλουθο τρόπο: Ο κλήρος (ενδημούντες και παρεπιδημούντες) μαζί με τους μοναχούς που πρωτοστάτησαν στους αγώνες υπέρ των εικόνων τελούσαν «παννύχιον υμνολογίαν» στον Ιερό Ναό της Θεοτόκου των Βλαχερνών, στο τέλος της οποίας ακολουθούσε λαμπρή λιτανεία στη Μεγάλη Εκκλησία, όπου παρίστατο ο Αυτοκράτορας.
Σήμερα, σε ανάμνηση της αναστήλωσης των εικόνων, εορτάζεται σε ολους τους χριστιανικούς ναούς η «Κυριακή της Ορθοδοξίας» κατά την πρώτη Κυριακή των Νηστειών, δηλαδή 42 μέρες πριν το Πάσχα. Κατά τη λειτουργία αναγιγνώσκεται με ιδιαίτερη έμφαση περικοπή εκ της προς Εβραίους επιστολής (ια':24-26, και 32-40), όπου εκτίθενται οι αγώνες των αγίων ανδρών της Παλαιάς Διαθήκης υπέρ της πίστεως, καθώς επίσης και περικοπή από το κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο (α' 40 κ.έ.), όπου ιστορείται η κλήση του Φιλίππου και Ναθαναήλ που ομολόγησαν τον Ιησού Χριστό ως υιόν του Θεού «Ῥαββί, σὺ εἶ ὁ υἱὸς τοῦ Θεοῦ, σὺ εἶ ὁ Βασιλεὺς τοῦ Ἰσραήλ».
Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, από Βασιλείας του Γεωργίου του Α', καθιερώθηκε την Κυριακή της Ορθοδοξίας να προσέρχεται ο Βασιλεύς στη Μητρόπολη Αθηνών και να απαγγέλλει παρά το Δεσποτικό το Σύμβολο της Πίστεως. Το αυτοκρατορικό αυτό έθιμο, έφθασε μέχρι των ημερών μας επί Βασιλέως Κωνσταντίνου Β', το οποίο μετά την μεταπολίτευση συνεχίζεται από τον εκάστοτε πρόεδρο της δημοκρατίας”. 

Στη μιερή, μιεροτάτη, αυτή παράσταση, το μίσος και η απέχθεια, ο αποτροπιασμός που τρέφει προς την Ελληνική φυλή και τους γηγενείς Έλληνες αυτή η αίρεση της “εβραιοχριστιανικής μασονίας”, όπως βλέπετε στην τελευταία παράγραφο, θα συμμετάσχει ψυχή τε και σώματι, και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. “Ο αναμάρτητος, πρώτος τον λίθον βαλέτω”!
Εμείς, θα σημειώσουμε μόνον πως, ο Κωνσταντίνος ΙΑ΄ Παλαιολόγος λίγο πριν το 1453, όταν έψαχνε εναγωνίως για χρηματοδότες και συμπαραστάτες στον “νυν υπέρ πάντων αγώνα του” να σώσει την Πόλη από τους αιμοχαρείς και αιμοδιψείς βαρβάρους Μογγόλους του Μεχμέτη του Β΄, κύριο εχθρό της προσπαθείας αυτής, είχε εκείνο το “άτριχο πατσί”, τον σκατο-καλόγερο Γεώργιο Σχολάριο, ο οποίος “εκηρύττε” στους δρόμους της Βασιλεύουσσας ενάντια στον “βασιλέα” του και προς το “εβραιοχριστιανικό μασονικό πλήθος”, "να παν στην Αγιά Σοφιά όταν οι Μογγόλοι εισβάλλουν στην Πόλη, θα τους σώσει η Παναγία”(!).
Σε ένα πράγμα είχε δίκιο αυτό το μίασμα. Αυτό το καθήκι. Η Αγιά Σοφιά, πράγματι, γέμισε με κόσμο “χριστιανικό”, αλλά τα κουφάρια τους τα οποία έφτασαν σε ύψος, κάλυψαν, έως και τον μεγάλο τρούλλο της!
Αυτό το “Τέρας της χριστιανοσύνης”, το οποίο λίγο πριν ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος είχε χαρακτηρίσει και ως “άχρηστο βρωμόπαπα”, δημοσίως, δια χειρός του ίδιου του Μεχμέτη Β΄ της “μογγολιάς”, έγινε ο πρώτος Πατριάρχης μετά την “Πτώση” στο Φανάρι, με το όνομα Γεννάδιος… χωρίς γέννια! Αφού ως γνωστόν ήταν ισχνός, φαλακρός, άτριχος και ολίγον... σπανός!
Να συνεχίσουμε την αφήγηση του Γεωργίου Φραντζή στο ανεπανάληπτο “Χρονικό” του, “Την τιμή της (άχρηστης) Εκκλησίας, έσωσε, η αυτοκτονία 40 καλογήρων στο μοναστήρι του Στουδίου, οι οποίοι με την είσοδο των αγαρηνών έπεσαν από τις επάλξεις της μονής, αυτοκτόνησαν”

Σ’ αυτή τη Μονή, σ’ αυτό το μοναστήρι του Στουδίου, ηγούμενος ήταν ο προδότης και μισέλληνας, πρώτος πατριάρχης Γεννάδιος, κατά κόσμον Γεώργιος Σχολάριος!
Δείτε εδώ: http://sanachalkidikis.blogspot.com/2016/08/blog-post_26.html, όλους τους “Αναθεματισμούς” προς τους Έλληνες, που θα τους ακούσετε και αύριο σε μια γλώσσα την οποία δεν θα πολύ καταλαβαίνετε, και στην οποία εσείς από κάτω θα αλαλάζετε… Μπεεεεε!.. Αφιονισμένα... Κατάρα και ανάθεμα! 

Κατάρα και ανάθεμα, στους εαυτούς σας, δηλαδή, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας

[]

Δεν υπάρχουν σχόλια: