ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

ΣΥΜΜΟΡΊΕΣ ΠΑΠΆΔΩΝ ΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΒΙΒΛΊΟ!

Ο μητροπολίτης Δράμας, Παύλος.

Λίγες μέρες μετά την αποστολή στον Εισαγγελέα παπάδων του που δεν πειθάρχησαν στις διαταγές της Πολιτείας και τέλεσαν “Αναστάσεις” όπως τους κάπνιζε, ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος ξεσπάθωσε και πάλι κατά των κληρικών στιγματίζοντας έτσι “το άγριο παπαδαριό” με την φράση: «...Γίνονται αρχηγοί συμμορίας (οι παπάδες), και μέσα από το προσωποβιβλίο καθοδηγούν αυτούς τους πιστούς (συμμορίτες)».
Διερωτήθηκε ακόμα: «Γιατί μέσα στην


Εκκλησία υπεισέρχεται οργανωτικό σχηματισμός τύπου εγκληματικής οργανώσεως Χρυσής Αυγής; Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα στη Μητρόπολη Δράμας, σε μια δημοκρατική περιοχή, με ιδιαίτερες ευαισθησίες».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Παύλος τις δηλώσεις του, είπε ακόμα: «Είναι ένοχοι οι πατέρες εκείνοι (παπάδες), που παίζουν με την υγεία των ανθρώπων - όσοι επέδειξαν τέτοια ανυπακοή - προσβάλλοντας και τον μητροπολίτη και την Ιερά Σύνοδο, συλλήβδην όμως και τους εντίμους κληρικούς της μητροπόλεώς μας, αλλά και ολοκλήρου της Ελλάδος! Οι οποίοι πειθάρχησαν στα μέτρα τα επιβληθέντα από την Πολιτεία, στην Εκκλησία».

Κρατούμαι, λοιπόν, το “συμμορίες” του Μητροπολίτη Παύλου που δρουν μέσα στην Εκκλησία της Ελλάδος για τους αφελείς “πιστούς” και θρησκόληπτους, μέχρις ότου οι συμμορίες αυτές αντιληφθούν ότι χριστιανισμός και ορθοδοξία δεν σημαίνει “επανάσταση” και “μίσος” μεταξύ ομοφύλων δογμάτων, (αυτά συμβαίνουν μόνο στο Ισλάμ), αλλά αγάπη, ομόνοια και ειρήνη μεταξύ των ανθρώπων που ήταν και το βασικό κήρυγμα του Χριστού!

Τέτοια μισερά κατακάθια της Εκκλησίας, κυκλοφορούν και στη γειτονιά μας, ενσπείροντας το βαθύ μίσος και την διχόνοια ανάμεσα στην φιλήσυχη και ειρηνική κοινωνία!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: