ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ, ΘΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗΣ Σ’ ΑΥΤΉ ΤΗ ΧΏΡΑ…

Της οποίας η Εκκλησία οδηγείται με αλματώδη βήματα στην “Ιερά Εξλεταση” και τον Μαύρο μεσαίωνα, ο οποίος έστειλε στην πυρά στην Ευρώπη, πάνω από 50,0 εκατομ. Ανθρώπους με το πρόσχημα της Μαγείας και Αθεΐας (Δείτε και την ταινία “Ελ Γκρέκο”).

Στον εισαγγελέα ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος…

Για να καταγγείλει 4-5 παπάδες του οι οποίοι παραβίασαν τα μέτρα του Κορωνοϊού κατά την “Μεγάλη” Εβδομάδα και Ανάσταση.
Συγκεκριμένα, ύστερα από τον εμβολιασμό του στο γενικό νοσοκομείο της πόλης, ο Μητροπολίτης έκανε λόγο για “ανταρσία, που προκάλεσε διχασμό στους χριστιανούς”, καταγγέλοντας και άλλον ιερέα ότι απείλησε πιστούς πως “δεν θα πλησιάσουν τον Επιτάφιο εάν φορούν μάσκα”!


Οι δηλώσεις του (θεοφώτιστου, πραγματικά) Μητροπολίτη Δράμας Παύλου:
Δεν είχα σκοπό να δημοσιοποιήσω τη λήψη του εμβολίου μου. Όμως θεώρησα ως Ποιμενάρχης αυτής της μαρτυρικής επαρχίας (σ.σ.: η Δράμα δοκιμάστηκε άγρια από τον Κορωνοϊό, χάσαμε κι εμείς πολύ αγαπητό μας πρόσωπο εκεί) ότι έχω πλέον υποχρέωση να το κάνω, γιατί πρέπει να δίδουμε το μήνυμα αντιμετώπισης αυτής της πανδημίας, της οποίας πανδημίας οι συνέπειες ήταν τραγικές τον περασμένο χειμώνα για τη Δράμα και την περιοχή μας.
Και διότι είχα μια στενάχωρη εμπειρία το Πάσχα, με την ανταρσία 4-5 Ιερέων μου, οι οποίοι θεώρησαν καλό να μην ακολουθήσουν τις οδηγίες μου για την τελετή της Αναστάσεως, όπως τις όρισε η Ιερά Σύνοδος. Με αποτέλεσμα, να δημιουργηθεί ένας διχασμός στους Χριστιανούς και να ταλαιπωρηθούν οι άνθρωποι ψυχικά, πνευματικά.
Θεωρώ ότι κάποιοι το έκαναν τελείως υποκριτικά. Διότι, π.χ., δεν μπορεί ένας ιερεύς, το καλοκαίρι στην αυλή της εκκλησίας, να περιδιαβαίνει όλη την ημέρα με σορτσάκι, και να ενοχλείται η συνείδησή του αν θα κάνει την Ανάσταση δύο ώρες ενωρίτερα. Και διότι, δεν είναι δική μας δουλειά, των ιερωμένων, να ασχολούμεθα με ιατρικά ζητήματα. Και να λέμε ότι πρέπει να φοράμε μάσκα ή το χειρότερο ακόμη που συνέβη, να λέει ο ιερεύς δεν θα πλησιάσετε τον Επιτάφιο όσοι φοράτε μάσκα. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα.
Για αυτό, και το επόμενο διάστημα θα επισκεφτώ και την Εισαγγελία της Δράμας να δώσω και τη μαρτυρία μου, ώστε να επιληφθεί και η Δικαιοσύνη αρμοδίως αυτά τα παραπτώματα, διότι αισθάνομαι βάρος εις στη συνείδησή μου και δεν θέλω έμμεσα να είμαι υπεύθυνος ασθένειας, ή πολύ περισσότερο θανάτου, για κάποιον άνθρωπο, ο οποίος πιθανώς, να ακούσει την ανεύθυνη προτροπή ή απαγόρευση του α’ ή β’ ιερωμένου. Γιατί έτσι, όπως είπαμε, θα καταλήξουμε στο τέλος να έχουμε εκκλησίες εμβολιασμένων, εκκλησίες μη εμβολιασμένων, εκκλησίες μασκοφόρων ή εκκλησίες μη μασκοφόρων.
Καιρός να σοβαρευτούμε και να αντιμετωπίσουμε αυτή την πανδημία με τη δέουσα σοβαρότητα, να αποδίδουμε τα του Θεού, τω Θεώ και τα των ασθενειών μας να συμβουλευόμαστε τους ιατρούς. Αυτός είναι και ο λόγος που δημοσιοποιώ τη σημερινή μου προσέλευση στο Νοσοκομείο Δράμας για να λάβω το εμβόλιο”.

 Εμείς, να σημειώσουμε ακόμα πως στη Δράμα υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο, ταπεινός και αγαπητός από όλους, με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο πίσω του πεθαίνοντας, κι ένα δικό μας τέκνο της Χαλκιδικής, ο Διονύσιος Κυράτσος από την Αρναία. Η Αρναία, η οποία τα τελευταία 50 χρόνια ταλαιπωρήθηκε, το λιγότερο, τόσο βάρβαρα και τόσο άγρια, από τους Μητροπολίτες της εκεί.
Επί πλέον, να σταματήσει αυτή η κωμωδία με το “εκοιμήθη” των παπάδων, κάθε φορά που κάποιος πεθαίνει από αυτούς (μόλις χθες “κοιμήθηκε” κάποιος στην Θεσσαλονίκη από Κορωνοϊό – ίσως να ήταν και από αυτούς με τα πύρινα κηρύγματα από την Ωραία Πύλη κατά της μάσκας και των προληπτικών μέτρων), κανένας δεν κοιμήθηκε ΠΟΤΈ, είναι εγωιστική βαρβαρότητα αυτό, και κανένας δεν… νύσταξε, όλοι πέθαναν και θα πεθάνουν, όπως θα πεθάνουμε ΟΛΟΙ μας!

Όσο για το “ιερεύς/εις”, κανένας δεν είναι ιερέας από αυτούς, ΌΛΟΙ είναι παπάδες – δηλαδή, επαγγελματίες –  το έχουμε ρηματική κατάθεση από εκείνον τον σοφό παπά-Γιώργη Μεταλληνό (1940-2019), θεολόγο καθηγητή και Κοσμήτορα της θεολογικής σχολής στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, σ’ εκείνες τις ανεπανάληπτες εκπομπές του που έκανε στην ΕΡΤ τις δεκαετίες 1970-80:   “ΌΛΟΙ είμαστε παπάδες... Ίσος προς ίσον… Δεν υπάρχουν αξιώματα και βαθμίδες στην Εκκλησία της Ελλάδος, αυτά εφευρέθηκαν για να ικανοποιήσουν προσωπικούς εγωισμούς, και προσωπικά συμφέροντα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: