ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΚΑ

Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, στις 21.30, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης... 

Τιμά την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής με καλεσμένη την Μόνικα η οποία, διάγοντας μια δημιουργική περίοδο, θα «καταθέσει» στην πλατεία του Μεγάρου μια αυθεντική και αφιλτράριστη πλευρά του εαυτού της και του αδιαμφισβήτητου ταλέντου που διαθέτει.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, με κράτηση προσκλήσεων στο www.tch.gr. Ο αριθμός των προσκλήσεων, η διάθεση των οποίων ξεκίνησε, θα είναι περιορισμένος λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που τηρούνται αυστηρά. Στο πλαίσιο αυτό η χρήση μάσκας από τους παρευρισκόμενους είναι υποχρεωτική.

Η Μόνικα θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό όπως τραγουδά και εκφράζεται όταν κάθεται μόνη στο πιάνο της κουζίνας του σπιτιού της, χωρίς προγραμματισμούς και συγκεκριμένη επιλογή κομματιών, τιμώντας με έναν ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Η σκηνοθεσία της παράστασης φέρει την υπογραφή του (...), την ηχοληψία έχει αναλάβει ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, ενώ οι φωτισμοί είναι του Παναγιώτη Τσεβρένη.

Η Μόνικα είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, συνθέτης και μουσικός παραγωγός. Τραγουδά, παίζει πιάνο, κιθάρα, σαξόφωνο, ακορντεόν και τύμπανα. Συμμετέχει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα ως (...). Σπούδασε μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ενώ το 2004 μοιράστηκε τα πρώτα τραγούδια της με το κοινό.

Οι προσωπικοί της δίσκοι έγιναν πλατινένιοι, ενώ στο βιογραφικό της συγκαταλέγονται σπουδαίες συνεργασίες με καταξιωμένους μουσικούς της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Έχει πραγματοποιήσει επιτυχημένες περιοδείες στην Αμερική και την Ευρώπη και το 2017, με αφορμή τη μεγάλη συναυλία της στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ελληνικό τραγούδι με τίτλο «Στάλα».

Γνωστή για την ευαισθησία που τη διακρίνει, η οποία άλλωστε εκφράζεται μέσα από τους στίχους, τη μουσική και τη μελωδική φωνή της, στις 03 Μαΐου του 2020 η Μόνικα κυκλοφόρησε το τραγούδι «Σώζοντας το Κόσμο» αποδίδοντας έσοδα από τα δικαιώματα του Youtube στο υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων που μάχονταν την πανδημία.

Τον φετινό Μάρτιο συνέθεσε το νέο ύμνο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση για τον επαναφωτισμό του Παναθηναϊκού Σταδίου στην Αθήνα, παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας και του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στις 25 Μαρτίου 2021 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ελλάς 21» για να τιμήσει την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο δίσκο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: