ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΛΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ...

 

ΔΕΊΤΕ ολόκληρη αυτή την αποκαλυπτική συνέντευξη στο "Πενταπόσταγμα" του Γιουτούμπ…
(Σ.σ.: Οι Έλληνες θα πρέπει να βλέπουν μόνο Γιουτούμπ, αν θέλουν να ενημερώνονται σωστά, και όχι τα βρωμερά αθλιοκάναλα παντός είδους και εχθρού, που έχουν καταντήσει τα τηλεοπτικά, μηδέ εξαιρουμένης και της ΕΡΤ, την οποία πρέπει να σταματήσουμε στην πράξη να πληρώνουμε, και όχι μόνον στα λόγια, πληρώνουμε δηλαδή, τους κατασκόπους και δημίους μας)...

Δώστε σημασία σ' αυτό που λέει έξω από τα δόντια ο θαυμάσιος αυτός Επισμηναγός,  χαρακτηρίζει την γερμανία ισάξια εχθρά μας με την τουρκία (το γκαρίζουμε κι εμείς χρόνια), στην οποία η κομμουνιστική και προδοτική κυβέρνηση του Σύριζα, πούλησε 14 νευραλγικά αεροδρόμιά μας, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ, όφελος, ετοιμάζεται και η σημερινή, ακροαριστερή της "ΝΔ"
(Σ.σ.: Η σημερινή ΝΔ δεν έχει καμιά, επίσης, απολύτως, σχέση με αυτήν του 1974, μεταλλάχθηκε ως το καλύτερο κομμουνιστικό εφαλτήριο για τις προδοτικές επιδιώξεις του ΚΚΕ και των παραφυάδων του)

Να αγοράσει -λέει- από αυτούς τους βαρβάρους ΟΥΝΝΟΥΣ, κατάλοιπα του Αττίλα στην Ευρώπη, φρεγάτες, να υποδουλώσει πλήρως, το έθνος, τη χώρα μας σ’ αυτούς, το επαναλαμβάνουμε Βαρβάρους Ούννους, τις οποίες φρεγάτες πάντοτε και όποτε θέλουν αυτά τα σιχαμερά κατάλοιπα των Ναζί στην Γηραιά μας Ήπειρο, θα καταντούν άχρηστες, αφού θα ελέγχουν ολοκληρωτικά, και το οπλοστάσιό τους! 

Γουρούνι στο σακί, θα πάρουν οι Ε.Δ. μας, αν ο γερμανολάγνος Τάκα-τάκας αποφασίσει να αγοράσει αυτές τις... μπασίνες, όπως κάποτε και τα υποβρύχια που έγερναν! (Σ.σ. "μπασίνες" λέγανε παλιά οι νοικοκυρές στο χωριό μας, τις τσίγκινες σκάφες που έπλεναν τα ρούχα του σπιτιού)...

Για την ιστορία (Ελληνική), αυτήν που αγνοούν όλοι οι νεο-Γενίτσαροι πολιτικοί μας μηδενός εξαιρουμένου, να πούμε πως, οι γερμανοί είναι και αυτοί προαιώνιοι εχθροί μας όπως οι τούρκοι, οι γερμανοί ως ανώτερα στελέχη συμμετείχαν μαζί με τους ούγγρους στο πλευρό του Μωάμεθ Β΄ στην πολιορκία και κατάληψη της Κωνσταντινουπόλεως, όπως σύμμαχος χώρα η τουρκία με την γερμανία, ήταν και στους δυο σύγχρονους Πολέμους (Α΄ και Β΄), συνεχίζουν να είναι ακόμα σύμμαχοι, παντού! Αυτό το ξέρουν οι πάντες, μόνον “εμείς” τυφλοί και τσιμπλιασμένοι, ανάξιοι κάθε γενναίου και ημιθέου πρόγονού μας, αρνούμαστε να το παραδεχθούμε ή να το δούμε!
Η συνέντευξη πρέπει να κάνει πολλούς επωνύμους και ανωνύμους να χάσουν τον ύπνο τους, η Ελλάδα οφείλει να ξεβρωμισθεί το ταχύτερο δυνατόν, από την εισαγόμενη ζητιανιά και λαθροσαβούρα, την εγκληματικότητα που συσσώρευσε κόπρο του Αυγείου ο Χρυσοχοΐδης (Πασοκκουκές με λοφίο), ο οποίος ανέλαβε επί τούτοις το υπουργείο Δημοσίας τάξεως, να παραδώσει την χώρα και τους Έλληνες (πλην Ελληνοφώνων), αμαχητί στη Νέα Τάξη και τον αφανισμό τους, ήταν η χειρότερη και καταστρεπτικότερη επιλογή του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, ευθύνη του ίδιου του κυρίου... "Γκραμπόφσκι", κάθε μέρα που περνάει στο πόστο αυτού του αθλίου νεο-προδότη, συσσωρεύει τεράστια δεινά, για το μέλλον, την ύπαρξη του τόπου μας! 

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, και σε κανένα άλλο εισαγόμενο ή Ελληνόφωνο σκουπίδι, Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ΟΛΟΙ! Όσοι αυτή τη στιγμή κολυμπούνε στη γαβάθα με το μέλι, οι καιροί έρχονται και παρέρχονται, θα έρθει, με μαθηματική ακρίβεια και η δική τους η σειρά, όπως του "Ωραίου Μπρούμελ", άλλων πρωτοκλασάτων σοσιαληστών του Πασόκ!
Ούτε μία ψήφο, λοιπόν, στον λαπά και γλκυκανάλατο Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη που μας έχει τρελάνει συν τοις άλλοις, και στις πιο τραγελαφικές πολιτικές ατάκες, και ο οποίος τον επέλεξε προσωπικά γι’ αυτή τη θέση! Τον "σοσιαληστή" Χρυσοχοΐδη.

Οι  δεξιοί βουλευτές της ΝΔ, αν θέλουν να λέγονται δεξιοί και όχι “αριστερά μεταλλαγμένα αηδιαστικά περιττώματα”, να αποχωρίσουν ΑΜΕΣΩΣ της κυβερνήσεως, γιατί εν αγνοία τους; Άθελά τους; Γίνονται κρίκος -και αυτοί– στην καταστροφή, τον αφανισμό, την διάλυση αυτής της άμοιρης χώρας που βιώνουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: