ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

ΚΑΡΑΠΛΥΣΤΑΡΙΌ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΩΝ Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΠΛΑΤΕΊΑ ΣΑΝΏΝ…

Με τον Δήμο Πολυγύρου αραχτό στις δάφνες του, που την αναμόρφωσε πρόσφατα, μέγκλα του κούτελο να λάμπει από υπερηφάνεια, περιμένει τους καινούργιους ψηφοφόρους-οπαδούς του, όπως οι ποδοσφαιρικές ομάδες, να τον... ζητωκραυγάσουν!
Κάποιοι γύρω από την πλατεία, φαίνεται πως απόκτησαν δικαιώματα ιδιοκτησίας επ’ αυτής, αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός πως; κάθε βράδυ σχεδόν, κατά παράβαση όλων των βασικών κανόνων υγιεινής και ευπρέπειας, αν μη τι άλλο; την μετατρέπουν σε καραπλυσταριό των αυτοκινήτων τους, με υπέρμετρο θράσος, αναίδεια, και περιφρονητική αδιαφορία στους πάντες! Ένα τέτοιοι γεγονός συνέβη προχθές το βράδυ, όταν αυτοκίνητο που ήθελε να μπει από την πλατεία στον δρόμο προς τη Εκκλησιά, έπεσε πάνω στο… πλυντήριο που του έφραζε τον δρόμο, ένας νεαρός της γνωστής οικογενείας, στην παρατήρηση που του έκανε ο οδηγός, ότι αυτό που κάνει κάθε βράδυ είναι εντελώς παράνομο και απαγορεύεται αυστηρά, το θρασίμι, με πραγματικό θράσος αγένεια, αλλά και νταηλίκι, τον κατσάδιασε

“Ποιος είσαι εσύ που θα μου κάνεις παρατήρηση γιατί πλένω το αυτοκίνητο μου… Σε προκαλώ τώρα, να καλέσεις την αστυνομία!.. Τώρα!.. Κάλεσε την Αστυνομία!”.
Σας αφήνω να μαντέψτε τι έκανε ο παθών, ο οποίος είχε αρχίσει να παίρνει και ανάποδες!

* * * * *

Η ίδια οικογένεια, συχνά-πυκνά σταθμεύει και μία τεράστια νταλίκα μπροστά στο νεόκτιστο σπίτι, κι αυτό γιατί ο πανάθλιος δήμος Πολυγύρου, ακόμα δεν ξύπνησε από τον λήθαργο της… επιτυχίας, “όταν φτιάχνεις ένα έργο, Δήμε, πρέπει να το κατοχυρώνεις και με οδικές πινακίδες, να το συντηρείς, και πολύ περισσότερο, να λαμβάνεις μέτρα προς αποτροπήν της καταστροφής του.
Η αναμόρφωση της Πλατείας, πάει στον 3ο; 4ο χρόνο που έγινε; Η σήμανση ακόμα να μπει, να απαγορευτεί η κυκλοφορία και η διέλευση από αυτήν βαρέων και αγροτικών οχημάτων -υπάρχει παράκαμψη γι’ αυτά- να μπουν συγκεκριμένες θέσεις σταθμεύσεως για μικρά αυτοκίνητα, να μπουν πινακίδες "απαγορεύεται η Στάση και η Στάθμευση" όπου πρέπει, η πλακόστρωση άρχισε ήδη, να ξηλώνεται, και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, δεν θα υπάρχουν στην Πλατεία, παρά μόνον ερείπια, λακκούβες,  και ξηλωμένοι κύβοι!
Παρεμπιπτόντως, γιατί; έστω και εκ των υστέρων, ο Δήμος ξεκίνησε δεύτερη φάση την αποκατάσταση των καταλήψεων της πλατείας από επαγγελματικές και ιδιωτικές δραστηριότητες, την ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΣΕ; Φοβήθηκε αυτό το καταραμένο πολιτικό κόστος; Ή, μη δυσαρεστήσει συγκεκριμένους ψηφοφόρους της η πλειοψηφική παράταξη, και χάσει την… σκαμνόβεργα που έχει καβαλημένη, στις επόμενες εκλογές;
Το πιο χαρακτηριστικό, και ανατριχιαστικά ορατό στην συμπεριφορά της Τ.Α., είναι η ανικανία της να διαφυλάξει τα νόμιμα, και η ακόμα μεγαλύτερη ανικανία της, είναι να εφαρμόσει τους νόμους της Πολιτείας, στους οποίους η ίδια είναι θεματοφύλακας και προστάτης.
Η Τ.Α., ενώ απαιτεί από τους δημότες της πλήρη εφαρμογή των νόμων, η ίδια τους έχει γραμμένους εκεί που δε πιάνει, μελάνι, κουρελόχαρτα για τενεκέ του απόπατου!

Σ.Σ. : Με κόκκινο στις φωτογραφίες, τα τμήματα της πλατείας που κατελήφθησαν από ιδιώτες εδώ και χρόνια, στους οποίους ο δήμος Πολυγύρου παρείχε αβλεπτί “Γην και ΄Τδωρ”, προς χάριν μιας νέας επανεκλογής! 

Σε κάποιες από αυτές μάλιστα, θα δείτε ο καταληψίας, να είναι ο ίδιος ο Δήμος

Ούτε και για τον χείμαρρο... νιαγάρα, άκουσε, είδε, ή αντελήφθη έστω και κάτι, το παραμικρό, ο Δήμος Πολυγύρου.

Όσο για τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα που σαπίζουν χρόνια τώρα στο ίδιο σημείο, εστία επικινδύνου μολύνσεως και επιδημιών, αυτά τα αφήνει στους... φιλιππινέζους και φιλιππινέζες, όπως είχαμε γράψει και παλιότερα, ο Δήμος είναι σε "διαβουλεύσεις" να προσλάβει κάποιους λίγους από αυτούς, αφού το ήδη αραχτό και τεμπέλικο προσωπικό του, αλλάζει φανέλες από τον ιδρώτα, στην ξάπλα και το καθισιό! 

Το επόμενος άρθρο μας θα είναι για τους δρόμους, αγροτικούς, επαρχιακούς που εμπίπτουν στην δικαιοδοσία, υποχρέωση και συντήρηση, καλή λειτουργία, του Δήμου.

Κάποτε η Τ.Α. γκάριζε προς τους ανωτέρους της ότι δεν της παρέχει "αρμοδιότητες"! Τώρα που αυτές οι "αρμοδιότητες" έγιναν κτήμα της, δηλώνει αδυναμία, ανικανία να τις διαχειριστεί, να τις εκτελέσει.   

ΕΔΩ: 00745. ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ

Μπορείτε να παρακολουθείστε την... μεγαλόπρεπη καταστροφή του πάλαι ποτέ, φράγματος Σανών από τον δήμο Πολυγύρου (κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή γι' αυτό, το αγνόησαν, το εγκατέλειψαν στην τύχη του, την φυσική φθορά του), και το οποίο κάποια σιχαμερά μόμολα προεκλογικά, είχαν υποσχεθεί πέραν όλων των αθυρόστομων άλλων, πως θα έκαναν βιβάριο και κωπηλατικό κέντρο, χώρο αναψυχής.  

Τα μόμολα βγήκαν στην... κορώνα, και να δείτε που, και την επόμενη φορά που θα είναι υποψήφια (σ.σ. τα μόμολα πάντα είναι υποψήφια), πάλι τις ίδιες παπαρδέλες, τις ίδιες παπαριές θα τσαμπουνούν! 

Για την ιστορία, να πούμε ότι τα παραπάνω (βιβάριο και κωπηλατικό κέντρο), είναι κλεμμένες ιδέες από την αρθρογραφία της Εβδομαδιαίας εφημερίδας "ΧΑΟΣ" με έδρα τα Σανά, η οποία κυκλοφόρησε από το 2000 έως το 2012.  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: