ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Η ΕΛΛΑΣ ΕΠΙΣΉΜΩΣ ΠΛΕΌΝ, ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΌΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΆ...

Μέχρι πρότινος είχαμε το "εθνικό μας ζαβό"!
Τώρα, για τέσσερα χρόνια (αν τα βγάλει, κομ-
ματάκι δύσκολο), θα έχουμε τον εθνικό  μας... 
νηπιαγωγό! Ούτε ο Χριστός να ήτανε... 
"Άφετε τα παιδία ελθείν προς με"!
Ειλικρινά, ποιο γελοία φωτογραφία πολιτικού,
δεν έχουμε ξαναδεί, ποτέ! Ποιος φωτογράφος;
του την έκανε τη ζημιά!
Μένει να ηχήσουν οι σειρήνες, αλλά οι ανύπαρκτες δωσίλογες και προδοτικές κυβερνήσεις της αισχρής μεταπολιτεύσεως, έξυναν και ξύνουν τα... παπάρια τους περιμένοντας και την... βρωμο-δύση (ΕΕ), το βρωμο-ΝΑΤΟ, να “καθαρίσει”... για μας. Όπως τότε με τους Παλαιολόγους, που περίμεναν να του βοηθήσει η κραταία και δυνατή “Γαληνοτάτη” Ενετοκρατία!
Το διαλυμένο ΝΑΤΟ του χαρτογιακά Στόλτεμπεργκ, που κανείς δεν ξέρει από που κρατάει η σκούφια του, θα είναι η νέα κερκόπορτα της Ελλάδος στην οποία θα συρθεί πρόβατο επί σφαγή!
Κι ενώ αυτά συμβαίνουν με ραγδαίες εξελίξεις στο “Κάζους Μπέλι” της τουρκιάς, η Κυβέρνηση σύσσωμη χαριεντίζεται φρεσκαρίζεται, παρφουμαρίζεται με κολώνιες παρηγοριάς, και απολαμβάνει τη νίκη της των εκλογών, “τις καρέκλες της”, στο (λεγόμενο) συνέδριο της ΝΔ (ας ειν’ καλά του  κόμμα κι τα σκ’λιά), στο οποίο ο όψιμος δεξιός και εραστής της “Πώλα’” Σαμαράς, αυτός που γέμισε την Ελλάδα με αλβανικά καθάρματα και εγκληματίες, ξετσιμπλιάστηκε (επιτέλους;), και βλέπει «λαθρομεταναστευτικό», με ολίγη «επιζήμια και απαράδεκτη» συμφωνία των Πρεσπών


Απέφυγε επιμελώς όμως την λέξη προδοσία, γιατί τον παίρνει κι αυτόν η μπάλα, φαίνεται ότι “πάει” πραγματικά... για πρόεδρος Δημοκρατίας!
Τους διαφεύγει, μάλλον, τους βρωμερούς πολιτικούς ΌΛΗ τη φάρα της -θα το λέμε συνέχεια- αισχρής μεταπολιτεύσεως, όπως και τους στρατιωτικούς, ότι οι κεφάλες τους άρχισαν να τρίζουν στους ώμους τους, και πως σε μια ερχομένη
με βήμα ταχύ καταστροφή ή εθνική πανωλεθρία, δεν θα μπορέσουν, ούτε να την σκαπουλάρουν, ούτε να κρυφτούν πουθενά, η γη έγινε πολύ μικρή, η οργή και αγανάκτηση των Ελλήνων και όχι των ελληνοφώνων, θα τους βρει όπου και να παν!

Παρακάτω πήραμε από την πολιτική οργάνωση “ΕΛ.ΛΑ.Σ” (Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση) το εξής “ΕΠΕΊΓΟΝ” και σας τα παραθέτουμε ως έχει. Τα συμπεράσματα δικά σας;


ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα
Τηλ: 210 3250220




ΚΑΤΕΠΕΊΓΟΝ

Η Τουρκία, την 13η Νοεμβρίου 2019, µέσω του Μονίµου Αντιπροσώπου της στον
ΟΗΕ, κυρίου Φεριντάν Σιμιρλίογλου, απέστειλε ρηµατική διακοίνωση στον Οργανισμό µε την οποία ανακηρύσσει την δική της ΑΟΖ µέχρι την Αίγυπτο ακυρώνοντας στην ουσία την Ελληνική και Κυπριακή ΑΟΖ σφετεριζόμενη παράλληλα µέρος της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Η Άγκυρα, επικαλούμενη το Διεθνές Δίκαιο, απορρίπτει τον χάρτη µε τις
συντεταγμένες που κατέθεσε η Κυπριακή Κυβέρνηση την 25η Απριλίου 2019 και ισχυρίζεται ότι διαθέτει θαλάσσια σύνορα στην Ανατολική Μεσόγειο µε την Αίγυπτο, αφ’ ενός μεν παραβλέποντας τα δικαιώµατα του «Δυτικού τµήµατος της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης», όπως αποκαλεί την Κυπριακή Δημοκρατία, αφ’ ετέρου μην αναγνωρίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ούτε τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώµατα που απορρέουν από το σύμπλεγμα της Μεγίστης. Επί του θέματος αυτού η αντίδραση από τους «βιγλάτορες» της Ελληνικής πλευράς είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!

Την ίδια ώρα, τα στελέχη των Ελληνικών Υπηρεσιών, αλλά και Ανώτατοι
Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων δεν λαµβάνουν υπ’ όψιν ότι στην αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών και των  δήθεν προσφύγων, έχουν εισχωρήσει και διασπαρεί ανά την επικράτεια, απροσδιόριστος αριθµός δυνάμεων της τουρκικής πολεµικής μηχανής µε σκοπό τις δολιοφθορές και πάσης φύσεως δράσεις για την κάµψη του ηθικού των Ελλήνων, ενέργειες που θα εκδηλωθούν, την ίδια στιγµή που θα επέλθει μιά σύγκρουση Ελλάδος-Τουρκίας.

Ουδείς λαμβάνει υπ’ όψιν του ότι η Τουρκία πλέον έχει έρθει σε ρήξη με την
Δύση και µε πρόφαση ότι η Ουκρανία δεν της συμπαραστέκεται απέναντι στους
Κούρδους της Συρίας και εκτελώντας εντολές της Μόσχας, έδωσε εντολή στον
απεσταλμένο της στο ΝΑΤΟ να µην υπογράψει το σχέδιο αµυντικού σχεδιασµού του
σε Πολωνία και Βαλτική απέναντι στη ρωσική απειλή, απαιτώντας από την συµµαχία να αναγνωρίσει ως τρομοκράτες τους µαχητές της Κουρδικής πολιτοφυλακής των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG).

Η εντολή αυτή θα επιφέρει την οριστική και αμετάκλητη ρήξη της Τουρκίας με
το ΝΑΤΟ και η έξοδός της από την συμμαχία θα είναι ένα ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ γεγονός που θα έρθει ως εξέλιξη της ελληνοτουρκικής σύγκρουσης και θα αποτελέσει την αφορµή για την ανάφλεξη ολόκληρης της περιοχής.

Παρ' όλο όμως τον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα, οι έχοντες την εξουσία στην
Ελλάδα, φοβισμένοι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ πεισµατικά να δούν την πραγματικότητα εγκαταλείποντας έτσι απροστάτευτη την ελληνική κοινωνία, ενώ εξαντλώντας τις ένοπλες δυνάµεις σε έργα και διαδικασίες εκτός της αποστολής τους, στρουθοκαμηλίζουν ενώπιον σε κάτι που αργά ή γρήγορα είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα συµβεί.

Υπό την αγωνία μιάς επικείμενης σύρραξης, την 25η Νοεμβρίου 2019, ως θεσμικό
όργανο του κράτους και ως αρωγός των Μονάδων Πολιτικής Άμυνας της Πολιτικής
Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης, υποβάλλαμε την συνημμένη με αριθμό πρωτοκόλλου:
1036690/ΑΓΑΙΓΕΕΘΑ ΑΙΤΗΣΗ μας προς τον καθ’ ύλη αρμόδιο Αρχηγό Γ.Ε.ΕΘ.Α
προκειμένου να  μας γνωρίσει: σε ποιά κτήρια, ανά την επικράτεια, έχουν κατασκευασθεί κοινόχρηστα καταφύγια προς προστασία του πληθυσμού, ούτως ώστε, ως δυνάμεις πολιτικής προστασίας, να συμβάλλουμε στην ανάγκη της οργάνωσης και της προπαρασκευής της Παλλαϊκής Άμυνας με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών της Εθνικής Αμύνης.

Αναμένοντες τα καθ’ αυτόν σε ενημέρωσή μας, επιφυλασσόμεθα προς περαιτέρω
ενέργειες προστασίας του συνόλου των Ελλήνων πολιτών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, στις οποίες και θα σας καταστήσουμε κοινωνούς.

Έχοντες επίγνωση της πραγματικότητας, φρονούμε ότι τα ανωτέρω είναι άξια της
προσοχής σας ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝΤΕΣ και στην δική σας συνειδητή εγρήγορση προς
αποτροπή επικειμένου κινδύνου και της υποχρέωσης σωτηρίας του Έθνους διότι:
«Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η
πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και
παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.» (Πλάτων: Κρίτων, 51β.)
 

Για την
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής
   210 3250220                    6944325056


Δεν υπάρχουν σχόλια: