ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

"ΤΑ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ"!.. ΑΠΟΚΛΕΊΣΤΕ ΤΟΥΣ “ΤΣΑΜΠΑΖΗΔΕΣ”

Τα... λαμπογυάλια της Γιαγιάς!
Είναι κάτι πανέξυπνοι-αστοιχείωτοι τσαμπάζηδες στο χωριό, που προπαγανδίζουν μεσιτεύουν “προωθούν” και αβαντάρουν τα κυβερνητικά καταχθόνια σχέδια του Χατζηδάκη, περί των “Φωτοβολταϊκών τόξων”.
Αυτοί που δεν γνωρίζουν ανάγνωση και γραφή, κρατούν την εφημερίδα ανάποδα για να δει ο κόσμος ότι μπορούν να... διαβάσουν, μιλούν και “συμβουλεύουν” για υψηλή τεχνολογία, αν τους ακούστε να σας αναλύουν και θέματα... κβαντικής μηχανικής, μην σας φανεί παράξενο, ο Καραγκιόζης με τον Χατζατζάρη και τον μπάρμπα-Γιώργο έπαιζαν πεντόβολα όλες τις επιστήμες στα δάχτυλα των χεριών τους!

Η αλήθεια με τα Φωτοβολταϊκά, μια νέα τεχνολογία που είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο και στα σπάργανα, είναι ότι κανείς, μα κανείς, δεν γνωρίζει το μέλλον της, το οποίο το πιο πιθανόν, θα είναι τελείως διαφορετικό από του σήμερα, όλα αυτά που στήνονται, τα “λαμπογυάλια” στα χωράφια (σ.σ.: μια γιαγιά πριν χρόνια σε ένα χωριό προφήτευσε πως ο κόσμος θα καταστραφεί, όταν στη γη φυτρώσουν “λαμπογυάλια”), με την υπόσχεση των αετονύχηδων ότι κάνουν τους κατόχους των χωραφιών αυτών... μετόχους της ΔΕΗ και αυτοί το χάφτουν, τα χρήματα που τους βάζουν υποχρεωτικά και δανείζονται για 25 χρόνια από τις βρωμο-τράπεζες ως κεφάλαιο, μέχρι να τα ξοφλήσουν, οι μηχανισμοί αυτοί μετά πάροδο 25ετίας θα είναι άχρηστοι και για πέταμα, η τεχνολογία τους θα έχει περάσει, αυτοί θα έχουν προπληρώσει (το μυστικό του παραμυθιού για τη ΔΕΗ και το κεφάλαιο) αυτό που θα πλήρωναν λογαριασμό-λογαριασμό σε 25 χρόνια, και, αν θελήσουν να ξανακάνουν το χωράφι τους χωράφι, αγανακτισμένοι ή αηδιασμένοι και σε απόγνωση, για να ξηλώσουν όλες αυτές τις παλιατζούρες μέσα από τον τόπο τους που θα είναι για πέταμα, θα χρειαστούν πολύ περισσότερα χρήματα σε εκσκαπτικά μηχανήματα, από όσα δήθεν γλύτωσαν, ή από όσα πλήρωσαν.
Προσωπικά, όταν πρωτοείδα στην περιοχή του Κιλκίς εύφοροι και γόνιμοι κάμποι να μετατρέπονται σε “λαμπογυάλια” που είπε η γιαγιά, τρόμαξα κι αναρωτήθηκα αν πράγματι, αυτοί που επιτρέπουν αυτό το κακό, το υπουργείο Γεωργίας, παραφρόνησαν ή έχασαν τελείως το μυαλό στις, που έτσι κι αλλιώς οι άδειες κεφάλες τους, δεν έχουν!
Και δεν ξέρω γιατί, ακόμα δεν έχει διορθωθεί αυτή η σχιζοφρένεια από το κράτος, όταν όλος ο πλανήτης γνωρίζει πως, μέχρι το 2050, το μείζον και τερατώδες πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει ο πλανήτης θα είναι η τροφή, αφού ο πληθυσμός της γης θα έχει φτάσει τα 12 δισεκατομμύρια, και ο ένας θα ρίχνει, στην κυριολεξία της λέξεως κλήρο, για να φάει τον άλλον! Κανιβαλισμός και με το νόμο που λέμε!
Τα Φωτοβολταϊκά με νόμο του κράτους θα έπρεπε να επιτρέπεται η εγκατάστασή τους μόνο στα αυστηρώς άγονα μέρη, δημόσιες εκτάσεις βουνά, και όχι μπάτε σκύλοι αλέστε, κι αλεστικά μη δίντε, οπουδήποτε!
Όμως αυτοί που σοφίζονται κάθε μέρα νέους τρόπους και μεθόδους της εξαφανίσεώς μας και της πατρίδος μας, ελαφρά τη καρδία με ακόμα πιο ελαφρότερο τον νου, σχεδίασαν και εκτελούν αυτήν την σχιζοφρένεια, γεμίζοντας τα γόνιμα χωράφια μας, το επαναλαμβάνω, μ’ αυτά τα αηδιαστικά εκτρώματα, τα οποία καταντούν πέραν των άλλων, και βάρβαρη προσβολή στο φυσικό περιβάλλον.
Αλήθεια; Που είναι αυτοί οι χαζοχαρούμενοι περιβαλλοντολόγοι να διαμαρτυρηθούν, και που αυτοί οι “πράσινοι” της Ελληνικής βολής να βγάλουν άχνα;
Βλέποντας το παράδειγμα της καταστροφής των κτημάτων του Αγίου Προδρόμου (με την ανοχή του υπουργείου Γεωργίας (πρώην Νομαρχία), ΟΥΔΕΊΣ Σανιώτης να επιτρέψει το κτήμα του να μεταφορτωθεί σε τέτοιο τέρας, με το απλό επιχείρημα που είπα παραπάνω, ότι μετά από 25 χρόνια που θα είναι ξανά δικό του, όλα αυτά που του υποσχέθηκαν οι σατανικοί και ραδιούργοι θα είναι για πέταμα, και αυτοί για να κάνουν το χωράφι τους ξανά χωράφι, γιατί θα πεινούν και θα πρέπει να καλλιεργήσουν να φαν, θα ξοδέψουν πολύ περισσότερα χρήματα και κεφάλαιο, από αυτά, αυτό που δήθεν, γλύτωσαν.
Όσοι όμως έχουν τέτοια χωράφια, όπως παραπάνω ανέφερα, πετρώδη, βραχώδη και βουνά, μπορούν να το κάνουν κατόπιν αυστηρού ελέγχου, και εφόσον το επιθυμούν. Με την προϋπόθεση και πάλι, ότι απλά προκαταβάλουν στη ΔΕΗ ένα τίμημα μέσω δανείου, το οποίο δεν θα τους επιστραφεί ποτέ! 
Και κάτι ακόμα. Γι’ αυτήν την μοντέρνα και άγνωστη ακόμα τεχνολογία. Οι στέγες των σπιτιών πρέπει να καλυφθούν όλες με αυτά τα πάνελ, γι αυτήν την παραγωγή ενέργειας, για ιδία χρήση, εφόσον ο ιδιοκτήτης του σπιτιού διαθέτει αυτό το κεφάλαιο, αυτό είναι, όντως, μία επένδυση, και οι άδειες των νέων σπιτιών-οικοδομών από τις Πολεοδομίες, όπου δεν απαγορεύεται, να βγαίνουν με υποχρεωτική κάλυψη των στεγών, από αυτά τα φωτοβολταϊκά πάνελ. 
[]

Δεν υπάρχουν σχόλια: