ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

"ΤΑΚΑΝΑΝ" ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!

Η... "φιλιππινέζα" της τουρκιάς στο ΝΑΤΟ
αυτοπροσώπως!
"Σύνοδος ΝΑΤΟ για Συριακό κατόπιν αιτήματος  Άγκυρας

Οι πρεσβευτές του ΝΑΤΟ θα συναντηθούν σήμερα για διαβουλεύσεις όσον αφορά τις εξελίξεις στη Συρία βάσει του Άρθρου 4 της συνθήκης της συμμαχίας κατόπιν αιτήματος της Τουρκίας, δήλωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του διεθνούς οργανισμού Γενς Στόλτενμπεργκ, μετά τον θάνατο 33 Τούρκων στρατιωτών σε αεροπορική επιδρομή των συριακών δυνάμεων στην επαρχία Ιντλίμπ...".
Η συνέχεια στο τέλος. 

Αυτή είναι η πανγελοία, έως ιλαροτραγική είδηση που διαβάσαμε σήμερα στις ιστοσελίδες του διαδικτύου, και απορούμε ειλικρινά, γιατί αυτή η βρωμο-χώρα, η οποία χθες ανήρτησε βίντεο (που θα δείτε αργότερα από μας διασκευασμένο εδώ), στο οποίο διαμηνύει προς πάντες, ότι... αυτή είναι το ΝΑΤΟ, τώρα ζητεί “σύνοδο” αυτού του ξευτιλισμένου συνασπισμού των όπλων, στην οποία φευ, πρέπει να συμμετάσχει και η Ελλάς, η οποία δεν έχει ούτε μια βδομάδα που αποχώρησε από την τελευταία (σύνοδο), γιατί κάποιοι, επίσης μογγολο-ούγγροι ξαδέρφια της μογγολο-τουρκιάς, δεν την άφηναν να μιλήσει!
Αυτή η... τεραστία “περιφερειακή δύναμη” που μας πλασάρει το κατευθυνόμενο σύστημα των βρομερών και αηδιαστικών ΜΜΕ (σύσσωμα) στην Ελλάδα, άγνωστο πως και γιατί; όλα αυτά τα τελευταία χρόνια έπαιζε χωρίς αντίπαλο (σ.σ.: έχοντας να κάνει μόνο με τους δικούς μας χέστηδες και κατουρλιάρηδες που βλέπουν σημαίες “να πετούν”), μόλις την πήρε φαλάγγι ο Άσαντ και τις έστειλε πεσκέσι καμπόσα φέρετρα ανοικτού τύπου του τουρκικού στρατού, έκλασε πατάτες -όπως συνήθως, οι θρασύδειλοι και οι φαφλατάδες- εκλιπαρεί γονυπετούσα το ΝΑΤΟ του τουρκόγιουφτου “στόλτεμπεργκ” (κανείς δεν ξέρει από που κρατάει η σκούφια του, μάλλον για παιδί του σωλήνα μοιάζει) να την σώσει, ή τον ανθρωποφάγο όμοιό της αμερικάνο-γιάνκη, να την συνδράμει στην... συμφορά που την βρήκε! 
Και που είσαι ακόμα! Είμαστε στην αρχή ως φαίνεται, έπονται τα δύσκολα, έως πολύ δυσκολότερα!
Ο Άσαντ αποδεικνύεται μοναδικός ηγέτης στον Αραβικό κόσμο που με την ουρά στα σκέλια οι ομόεθνοί του τον άφησαν ακάλυπτο και έρμαιο προς χάριν του “Μογγόλου Αττίλα” της τουρκιάς, όπως και στη δύση, ο μοναδικός ηγέτης αυτή τη στιγμή είναι ο Πούτιν, γιατί κάποιοι το ξεχνούν, ή ίσως τους διαφεύγει, οτι η μισή και γνήσια Ρωσσία είναι δύση, ήταν, και θα είναι πάντα.
Όσο για την φακλάνα πρώην κουμμουνίστρια και κωλ-γκερλ του Χόνεκερ, μάλλον, αποδεικνύεται κι αυτή, μπιμπίλι πρώτης γραμμής!
Το ερώτημα και η απορία, τουλάχιστον του γράφοντος, είναι, σ’ αυτή την μπουρδο-σύνοδο του ΝΑΤΟ που συγκαλεί η πανικόβλητη και κατουρημένη η τουρκιά, τι σκατά θα κάνει, η, έτσι κι αλλιώς χεσμένη απ’ το ΝΑΤΟ, Ελλάς, η οποία μόλις χθες πήρε πούλο, σηκώθηκε κι έφυγε σφόδρα προσβεβλημένη από την τελευταία... σύνοδο!
Μήπως, λοιπόν, από τα “γεράκια” μας (σιγά μην είναι γεράκια αυτές οι ξεπουπουλιασμένες κότες) και οι μεγάλοι μας πολιτικοί (τα παράσιτα κρατικοδίαιτα και γλοιώδη του ελληνικού κράτους), θα πρέπει να αλλάξουν ριζικά, αμυντικά δόγματα συμμαχίες (λυκοσυμμαχίες τρέχουσες), οπλοστάσια φίλους και, ότι διάολος τον πατέρα, έχει να κάνει με την εξωτερική μας πολιτική και το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης;
Λέω, μήπως;  

 []

Η συνέχεια... 
 
«Σήμερα το Συμβούλιο του NATO συναντάται κατόπιν αιτήματος της Τουρκίας για να διαβουλευτεί βάσει του άρθρου 4 της ιδρυτικής Συνθήκης του ΝΑΤΟ για την κατάσταση στη Συρία», έγραψε ο Στόλτενμπεργκ στο Twitter.
Today, the #NATO Council meets at Turkey’s request to consult under Article 4 of NATO’s founding Washington Treaty on the situation in Syria: https://t.co/mwiEZfNGE3
—Jens Stoltenberg (@jensstoltenberg) February 28, 2020
Βάσει του Άρθρου 4 ένας σύμμαχος μπορεί να ζητήσει διαβουλεύσεις αν πιστεύει ότι απειλείται η εδαφική του ακεραιότητα, η πολιτική του ανεξαρτησία ή ασφάλεια.
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών μίλησε τηλεφωνικώς με τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ αργά χθες το βράδυ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: