ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ, ΈΝΑ ΠΟΡΔΟΧΙΌΝΙ...



Έκανε την εμφάνισή του και σε μας!..
Λύσσαξαν τα βλακόφωνα του Άστεως και οι σύγχρονοι κακόβουλοι μετεωρολόγοι-νοστράδαμοι να μας φέρουν τα χιόνια στα Σανά, επιτέλους, τα κατάφεραν με το... πορδόχιονο που βλέπεται στο βιντεάκι. Τέτοια χιόνια σαν αυτό, έτσι τα έλεγαν οι παππούδες μας, παλιά! Πορδόχιονα.

Δεν ξέρω αν θα πρέπει, μάλλον πρέπει, τα μετεωρολογικά δελτία που βγάζουν αυτοί οι τηλεοπτικοί αστέρες, και ολίγον μετεωρολόγοι, να χαρακτηριστούν τρομοκρατικά και οι ίδιοι από τους πρώτους και καλύτερους τρομοκράτες!
Αν δίναμε βάση στα όσα εξαγγέλλουν και στα όσα προφητεύουν, προαναγγέλλουν, ή θα έπρεπε να έχουμε εξαφανιστεί από τις θεομηνίες δια παντός, ή να έχουμε πάθει βαρειά κατάθλιψη... μη αναστρέψιμη!
Στα Σανά που κάποτε τα χιόνια έφταναν πολύ συχνά το ένα μέτρο, και δεν υπήρχαν ούτε δρόμοι να φτάσει ενδεχομένως κάποια βοήθεια σε περίπτωση αποκλεισμού, οι κάτοικοι που ήξεραν να ζουν στην ύπαιθρο, το διασκέδαζαν αφάνταστα στα καφενεία με κρασοράκια, το έβλεπαν και ως ξεκούραση από τον καθημερινό μόχθο που δεν σταματούσε χειμώνα καλοκαίρι, δεν εγόγγυζαν δεν βαρυγκωμούσαν, όπως καλώς έρχονταν το χιόνι, έτσι ακόμα καλύτερα, με το ελαφρύ φύσημα του νοτιά, έφευγε. 
Όλοι καλά κι εμείς καλύτερα.

Σ’ αυτήν την ύπαιθρο λοιπόν, την ελληνική, που κάποτε δημιούργησε και χαλύβδωσε χαρακτήρες ανθρώπων, έφτιαξε πραγματικούς άνδρες όσο και γυναίκες, σήμερα τα γερόντια που μείνανε κολλημένα σ’ αυτά τα ελεεινά και βρωμερά γυαλιά που λέγονται τηλεοράσεις, ακούν ό,τι είδους σαβούρα και σαχλαμάρα βάλει ο νους του ανθρώπου, από αμορφώτους, αταλάντους και τενεκέδες παρουσιαστές, σαχλό “επιστήμονες”, ζουν με τον καθημερινό τρόμο, τι μέρα θα τους ξημερώσει, και πως θα είναι αυτή;
Ακούγοντας κυρίως, τα μετεωρολογικά δελτία, τώρα ο “καλιάκος”, ύστερα ο “αρναούτης”, ή όποια άλλη κοκόνα απ’ αυτές που δείχνουν λίγο και το βρακί τους για διέγερση του άρρενος πληθυσμού!

Οι πιο δυνατές θεομηνίες τον παλιό καιρό, που σήμερα ίσως και να μην υπάρχουν, ή υπάρχουν, αλλά δεν θέλουμε να θυμηθούμε την ένταση των παλιαιοτέρων, αντιμετωπίζονταν από τους κατοίκους των χωριών της επαρχίας στωικά, ψύχραιμα, νηφάλια, και χωρίς ίχνος, θα το λέμε συνέχεια, τρομοκρατίας!
Σήμερα, η τελευταία είναι σε πλήρη εξέλιξη σκόπιμα, γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι, και οι άνθρωποι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, ζώστηκαν τα δεσμά της!

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων ή υπέρ εξογκωμένων, και μάλιστα τρομοκρατικού χαρακτήρα, υπάρχει εισαγγελέας τον οποίον δεν είδαμε ποτέ να κινείται εναντίον κάθε ρουφιάνου που σκαρφίζεται την είδηση και προβάλει διαφήμιση την αφεντομουτσουνάρα του στη μάπα μας, με τον ισχυρισμό και του ειδικού, του επιστήμονα, ούτε μια φορά! Τη στιγμή μάλιστα, που βαφτίζουν σαχλά πταίσματα (οι εισαγγελείς) σε τρομοκρατικές πράξεις, επειδή έτσι τους βγαίνει, και έτσι κάνουν επακριβώς, αυτό για το οποίο είναι διατεταγμένοι! 
Από την ημέρα που η επιστήμη βγήκε στην τηλεόραση, έπαψε να είναι επιστήμη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: