ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

“ΆΡΑΤΕ... ΑΠ’ ΕΜΟΎ ΟΙ ΚΑΤΗΡΑΜΈΝΟΙ”!..

ΕΙΣΑΓΩΓΉ:
Δήλωση Γιωργάκη Παπανδρέου (Γκαπ), το 1999 ως υπουργού Εξωτερικών (και επομένου Πρωθυπουργού της Ελλάδος) στον Θωμά Σάρα αρχισυντάκτη της Επιθεωρήσεως “Πατρίδες”, Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών Ξενογλώσσου Τύπου του Καναδά.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει, και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας”.

Αυτός ο καθόλα επικίνδυνος άνθρωπος και μισέλληνας κολλυβογράμματος, εξακολουθεί να “παίζει” στην πολιτική σκακιέρα της Ελλάδος χωρίς ίχνος τσίπας και ντροπής.  Και καλά αυτός... Αυτοί που τον έχουν δίπλα τους;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Που σημαίνει: “Γκρεμοτσακιστείτε… Από μπροστά μου όλοι εσείς οι Καταραμένοι”. Ποιοι είναι οι καταραμένοι; Προς το παρόν είναι:

  • •    Πρόεδρος Δημοκρατίας,
  • •    Πρωθυπουργός,
  • •    Πρόεδρος Βουλής,
  • •    Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και
  • •    Α/ΓΕΕΘΑ...
Μέχρι στιγμής... Οι τρεις εξουσίες δηλαδή, Νομοθετική, Δικαστική, Εκτελεστική.
Ο Α/ΓΕΕΘΑ μάλιστα, πριν από λίγες μέρες με μια ασύστολη αθυροστομία-πορνολογία, μας υποσχέθηκε ότι “όποιος πατήσει ελληνικό έδαφος, πρώτα θα τον κάψουμε, και μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι;”

Το σφάλμα μας; Τον πιστέψαμε!
Ο Πρόεδρος δημοκρατίας… αναπαύεται στα χλιδάτα σαλόνια της, ακόμα πιο χλιδάτης, κλίνης του, του Μεγάρου των Παλαιών Ανακτόρων! Διώξαμε τους βασιλείς και θρονιάσαμε στο σβέρκο μας τα πολιτικά “βασιλόπουλα”! Μέχρι στιγμής ταΐσαμε και ποτίσαμε καμιά 10ριά άχρηστα τέτοια τεφαρίκια, εντελώς ανίκανα για το κάθε τι! Ανύπαρκτα στα ουσιαστικά δρώμενα της χώρας, πίσω από μια βιτρίνα, απλά να εισπράττουν τον παχυλό μισθό τους και να λεν “εις υγείαν τα κορόιδα”, όπως εκείνες οι λουσάτες και άψυχες κουκλίτσες (μην γράψουμε τίποτα άλλο και μας πιάσουν τα άσεμνα), κράχτες των εμπορικών καταστημάτων. “Εμπορικόν Κατάστημα” η Προεδρεία της Ελλάδος, ολόκληρη η Μακεδονία ξεπουλήθηκε στο πυρ το εξώτερον και τοις κολαζομένοις αυτού, ο Πάκης “αγρόν ηγόραζε” και μας ήρθε φουριόζος στην 100ετηρίδα της “Μάχης του Σκρα Ντι Λένγκεν” στο Σκρα, να μας πει ότι είδους ανοησία και βλακεία μπορούσε να φανταστεί ή να χωρέσει ο ανθρώπινος νους! Παρά λίγο μάλιστα, να ξεχάσει και παντελώς, ποιοι ήταν οι εχθροί μας σ’ αυτήν την ανεπανάληπτη Μάχη στο παγκόσμιο γίγνεσθαι των Πολέμων! Την κοπάνησε από τη γιορτή λαχανιασμένος, έτρεξε να πάρει στο Πολύκαστρο το “κλειδί της πόλεως” που του έταξε ο Γκουντενούδης, να το κρεμάσει αρμαθιά και κομπολόι στο ζωνάρι του, νά ’χει να παίζει και να ξεδίνει, άεργος και ασήμαντος όπως είναι τώρα… στα γεράματά του!  
Ο Πρόεδρος της “Ελληνικής Βολής”, πήγε μάλλον, για… χέσιμο και ξέχασε να γυρίσει. Αλλά και ποιος πρόεδρος; Ποιας “Βολής”; Τον ξέρει κανένας; Τι κάνει και με τι ασχολείται; “Τι δ’λειά κάνει; Σκαβ’;
Ο Πρωθυπουργός, ένα παιδάκι σε παρατεταμένη εφηβεία όπως και ο προηγούμενος, γεμάτος αμηχανίες με τα αεικίνητα… μάτια του, μας έχει τρελάνει στις, ασυλλήπτου φαντασίας, τραγελαφικές ατάκες του, παρότι έχει ήδη κερδίσει και το… βραβείο Νόμπελ γι’ αυτές!
Και ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου!.. 

Ααα, αυτός ψάχνει την… Τουλουπάκη, να του πει ενδεχομένως κανένα τερτίπι απ’ αυτά που ξέρει και της έμαθε ο Πίτουρας, μπας και γλυτώσει την κεφάλα του -και αυτός- όταν θα έρθει η ώρα!
Τό ’χουμε πει πολύ πριν, πως η Ελλάς βρίσκεται σε συνεχή πόλεμο με την τουρκιά εδώ και χρόνια! Συγκεκριμένα, από το 1974.  

Αυτό το γνωρίζουν οι πάντες, εντός και εκτός Ελλάδος, οι μόνοι που δεν το έμαθαν, και δεν θα το μάθουν ΠΟΤΈ, είναι οι παραπάνω χαρτογιακάδες-ανθρώπινες καρικατούρες που κρατούν τα ηνία δυστυχώς, αυτής της δύσμοιρης χώρας! Προπαντός ο Α/ΓΕΕΘΑ. Ο οποίος δεν αναμιμνήσκεται καν τον όρκο που έδωσε όταν έπαιρνε το ξιφάκι του απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων, μα περιμένει “πολιτικές εντολές” για να ενεργήσει. Ή μάλλον, να “ενεργηθεί” καλύτερα, και όχι να ενεργήσει.  “Η αλεπού όταν δεν φτάνει τα σταφύλια, λέει ότι είναι άγουρα”!
Ξέρετε, υπάρχει μεγάλη διαφορά στην “εντολή” από την “διαταγή”. Έτσι μας έμαθαν στο στρατό. Την εντολή την γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Θα σου κλάσουνε τον άσσο, ή το πολύ-πολύ, να στην ξανά δώσουν! Ενώ με την διαταγή; Πας κατ’ ευθείαν στρατοδικείο και “6 μέτρα”!  Βλέπετε; Υπάρχει μεγάλη διαφορά!
Ούτε αυτό φαίνεται να γνωρίζει ο, πολλά υποσχόμενος, Α/ΓΕΕΘΑ, παρότι υπάρχει το προηγούμενο (το ξέρει) στο “Γουδί”! Αλλά και το πρόσφατο, το τρανταχτό παράδειγμα του “Αποστολάκη υιό του Τσίπρα”!
Ο οποίος πούλησε, ίχνος ντροπής και τσίπας την Μακεδονία χωρίς να ρίξει πιστολιά, τώρα με τις παντούφλες και το πενιουάρ του από το σαλόνι του σπιτιού του (“Ήρωας με Παντούφλες”), μας “συμβουλεύει” συνεχώς τι πρέπει να κάνουμε; Και τι έπρεπε; Να είχαμε κάνει!
Λέτε ο νυν να εξελιχθεί, και αυτός, σε “υιός Μήτσου Τάκη”;
Αλήθεια; ο Μήτσος Τάκης σε ποιο σώμα υπηρέτησε, και σε ποια προκεχωρημένη ετοιμοπόλεμη μονάδα του Ελληνικού στρατού; 

Στη Βικιπαιδεία και στο βιογραφικό του σημείωμα της ΝΔ, δεν αναφέρεται τίποτα! Είναι κι αυτός λιποτάκτης; Ανυπότακτος; Όπως οι πλείστοι των σημερινών πολιτικών μας; Οι οποίοι περίμεναν αυτοεξόροστοι χρόνια στα εξωτερικά και τις Ευρώπες, τις Αμερικές, να γυρίσουν στην “πατρίδα” στην οποία υπηρεσίες δεν πρόσφερε κανείς;
Εκτός και αν αυτή η υπηρεσία προς την πατρίδα, έγινε απαγορευμένο και προσβλητικό σημείο στη σύνταξη του βιογραφικού ενός πρωθυπουργού και αρχηγού κόμματος!
Και, γράψαμε παραπάνω “από το 1974”, γιατί, που είναι εκείνο το γαμημένο “Δικαστήριο της Χάγης” που μας κοίμισε δεκαετίες εκείνος ο ζαβός από τις “Σιέρρες”; Γιατί δεν έγινε εδώ και 50 χρόνια; Ή, γιατί, αφού βγήκαμε από το ΝΑΤΟ, τότε, ξανά μπήκαμε; Για νά ’χουμε τον ξεπλυμένο Στόλτεμπεργκ, ένα μυξιάρικο
σήμερα και καχεκτικό ανθρωπάκι που δεν το ήξερε ούτε η μάνα του στη Νορβηγία, να μας... τραβάει τα αυτιά; Τους τούρκους εγκατεστημένους στη Λάρισσα; 
Το Ντογάνι της τουρκιάς, τους παίζει την “γάτα με το ποντίκι”. Σε αέρα γη και θάλασσα. Αλλά αυτοί  εμμένουν στο ότι είναι “μεγάλος ηγέτης”, και συσκέπτονται αν θα είναι τούρκοι οι ναύαρχοι που θα κάνουν τον πόλεμο από την πλευρά της καταραμένης αυτής χώρας, ή “Σουδανοί, Πακιστανοί”!
Διακηρύττοντας και παντού μοιρολατρικά ότι “επιζητούν τον διάλογο”! Με την ουρά στα σκέλια πάντα, όπως τα δαρμένα σκυλιά!
Α, ναι!.. Έχουμε και τον “κουνιστό” Δένδια! Τον άσφαιρο! Να είναι συνεχώς σε ένα αεροπλάνο και να κάνει ταξίδια αναψυχής! Τώρα που γυρίζει! Που θα τα βρει άλλωστε ξανά τέτοια μεγαλεία; Πολύ μεγάλη υπόθεση αυτά τα ταξιδάκια, ρε παιδιά!.. Και πολύ κατατοπιστικά! Όπου πάει, τον πήρανε πρέφα, και τον καλωσορίζουν στα... Ελληνικά. Εδώ όλη η Ελλάς μιλάει και γράφει πλέον αρλουμποφράγκικα, απεχθάνεται την ελληνική επίσημα, οι εφημερίδες τα έντυπα, τα περισσότερα από αηδία και αποστροφή έχουν και ξενόγλωσσους τίτλους (σ.σ.: αλλά το καραγκιόζικο πανελλήνιο αγοράζει αυτές τις… χαρτοσακούλες), τον Δένδια τον καλωσορίζουν ελληνοπρεπώς, γιατί πιθανώς, έτσι τον έχουν ακόμα πιο πολύ του χεριού τους!
Πέμπτη μέρα σήμερα, και το τουρκικό σαπιοκάραβο στα ελληνικά χωρικά ύδατα κάνει ότι του γουστάρει! 

Αλλά εμείς μέγκλα το κούτελο να λάμπει από υπερηφάνεια, αντί να το “κάψουμε” όπως μας είπε αθυρόστομα, πορνολογία ο… ένδοξος αρχηγός μας, στο γινάτι στείλαμε επίσης κάποιες σαπιόβαρκες... να του κρατούν τσίλιες! Όπως εκείνου “τ’ Απειράνθου” στην Ακρόπολη! 
Η κοροϊδία το φούμαρο πάει σύννεφο, σ’ όλες τις κλίμακες και σ’ όλες τις βαθμίδες! Οι “ελληνικές” εφημερίδες έχουν μπει σε έναν αγώνα ανωμάλου δρόμου, για το ποια θα πρωτοδημοσιεύσει τις κλανιές και τις βρισιές, τις απειλές  του Ντογανιού της τουρκιάς! Με πρώτα και καλύτερα τα βρωμο-έντυπα “Σκάι” και “Π.Θ.”!
Μάλιστα σε μια επίδειξη πλέριας δημοκρατίας, και τα δυο αυτά ρυπαρά υποχείρια όργανα της τουρκικής προπαγάνδας, δημοσιεύουν και “σχόλια αναγνωστών”, τόσο υποτιμητικά και τόσο προσβλητικά για τη χώρα μας -δεν αποκλείεται να τα γράφουν οι ίδιοι οι συντάκτες των σαχλοεφημερίδων αυτών- χωρίς κανένας, μα κανένας, από αυτούς τους μυγιάγγιχτους εισαγγελείς πολλές φορές για ασήμαντα πράγματα, να κουνήσει έστω και λίγο, το δαχτυλάκι του!
Ο βρωμερός και σιχαμερός προδοτικός από όλες τις απόψεις “Ελληνικός Τύπος”, είναι εγκληματικά υπεύθυνος γι’ αυτόν τον ανελέητο πόλεμο νεύρων που υφίσταται καθημερινώς η ήρεμη ζωή του ελληνικού λαού, την κατευθυνόμενη προπαγάνδα που δέχεται στο καταρρακωμένο και από τα γεγονότα ηθικό του, συντελείται ένα εθνικό έγκλημα εδώ από τον δήθεν αμερόληπτο αυτόν Τύπο, την τύφλα του τη μαύρη, η τουρκιά πέρα από τις δικές της εφημερίδες, καθολικά ανθελληνικές με κόρωνες μίσους και προπαγάνδας που παράγουν καθημερινώς, έχουν στη χώρα μας και αυτά τα ελεεινά σκατο-έντυπα, δυο φορές επιτυχία!
Ψάχνεις με το μακαρόνι να βρεις μια καλή είδηση (δεν υπάρχουν;) στις ελληνικές εφημερίδες, κάτι το πατριωτικό ή εθνικό! ΌΛΕΣ έχουν αυτομολήσει στην αντίθετη πλευρά, με τις ευλογίες και την στήριξη του ανυπάρκτου κράτους. Όλος αυτός ο σαβουρο-Τύπος, χρηματοδοτείται και ενισχύεται από την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση, τους Έλληνες φορολογουμένους, αφού οι ανύπαρκτες σχεδόν καθημερινές πωλήσεις στα περίπτερα των εντύπων αυτών, δεν βγάζουν ούτε τα τσιγάρα και τα σπίρτα του “επιχειρηματία”!
Μην ξεχνούμε και το γεγονός πως στην Ελληνική Βουλή οι λέξεις “Έθνος” και “Εθνικό”, είναι άκρως προσβλητικές και ύβρεις!
Στην Ελληνική Βουλή τα “ελληνικά” κόμματα, ΌΛΑ, συναγωνίζονται επίσης το ένα το άλλο, πιο θα επιφέρει την μεγαλύτερη καταστροφή, τη μεγαλύτερη διάλυση της Ελλάδος! Την χαριστική βολή!
Ποτέ η Ελλάς στην ιστορία της δεν βρέθηκε να έχει τόσους δειλούς προδότες και ριψάσπιδες, όσο τα τελευταία πέντε χρόνια! Και νομίζω είναι ευκαιρία να θυμηθούμε ξανά τα λόγια του Παύλου Μελά σε γράμμα του στη γυναίκα του Ναταλία Δραγούμη: “Μου φεύγει το μυαλό όταν σκέπτομαι πως ένας ολόκληρος στρατός (ο Ελληνικός), πέταξε τα όπλα και λιποτάκτησε” (στη Λάρισα στον αποτυχημένο ελληνο-τουρκικό πόλεμο του 1897)!
Σήμερα στον Ελληνικό στρατό θα ήταν υπερβολή ίσως, να πούμε, πως οι πάντες, από Α/ΓΕΕΘΑ έως και τον τελευταίο βοηθητικό φαντάρο… Το περιστατικό εκείνο των σκουληκιών στον Έβρο με τους τούρκους “τσιαντηρμάδες”… Πετούν τα όπλα και λιποτακτούν στην απέναντι πλευρά, ή τουλάχιστον αυτό έχουν σκοπό να κάνουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, όταν θα πέσει η πρώτη ντουφεκιά!
Οι περισσότεροι γαλονάδες-καραβανάδες μας στον στρατό, έχουν να ρίξουν με πυροβόλο όπλο από την εποχή… της Σχολής Ευελπίδων!  

Ναι, το έχω γράψει πολλές φορές, δεν θα κουραστώ να το γράφω, γιατί αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα! Η αλήθεια!
Ο Ελληνικός στρατός έχει να διεξαγάγει στρατιωτικές επιχειρήσεις, από την εποχή του Ανταρτοπολέμου και της Κορέας εκτός συνόρων!
Όλα τα παράσημα που βλέπεται πλάκα στα στήθια των γαλονάδων μας, είναι από σχολές και χλιδάτες μετεκπαιδεύσεις σε μονάδες του εσωτερικού-εξωτερικού, ΌΛΑ ΠΛΗΡΩΜΈΝΑ! 

Στη συντριπτική του πλειοψηφία το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων, είναι άκαπνοι και αμπαρούτιαστοι! 
Μηδέ εξαιρουμένων και των αεροπόρων μας, οι οποίοι δεν έριξαν επίσης, ούτε... πιστολιά σε κανένα εχθρικό αεροπλάνο! Όταν μάλιστα αυτοί οι γίγαντες, πράγματι, των αιθέρων μας, δηλώνουν ενεργή συμμετοχή στα πεδία των μαχών από τον Α΄ΠΠ!
Ο τελευταίος “γαλονάς” που γνώρισα με πραγματική εμπειρία μάχης στα μέτωπα της Κορέας, ήταν ο διοικητής μου για μικρό χρονικό διάστημα (απολύθηκα), Σμήναρχος Φραγκοράφτης στην 111 ΠΜ. 

Για τον οποίο μάλιστα, κυκλοφορούσε και το ανέκδοτο - δεν έμαθα ποτέ αν ήταν μύθος ή αλήθεια - από την σειρά, τάξη του, στην ΕΚΕΧ; Ικάρων; Αυτός κι ένας ακόμα, άλλος, ιπτάμενος, ήταν που ζούσαν!
Από τέτοιους “λουφατζίδες”, άκαπνους και αμπαρούτιαστους που είπα παραπάνω, τι να περιμένει κανείς, λοιπόν, και εις τι να ευελπιστεί; Πέρα από αθυροστομίες, πορνογραφία, και ασκήσεις επί χάρτου!
Οι τούρκοι στην υφαλο(τ)ρηπίδα μας, πράττουν ότι γουστάρουν, κι εμείς στον ελληνικό λαό διατυμπανίζουμε τα γυμνάσια και τις ασκήσεις που κάνουμε με τους... Γάλλους “συμμάχους” μας!
Ενώ  Κυριακούλης με στολή εκστρατείας (Όχι, το αμπέχωνο του παιδοβούβαλου δεν το φόρεσε ακόμα), κρυφακούει απ’ την κλειδαρότρυπα, τι διαβουλεύονται η Βυζαρού της Γερμανίας, με το Ντογάνι της τουρκιάς. Σίγουρα πράγματα και καθαρά!
Μη διακινδυνεύσουμε κι όλας;

 []

Δεν υπάρχουν σχόλια: