ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

ΆΛΛΟ ΈΝΑ “ΤΡΊΤΟ ΜΑΚΡΎΤΕΡΟ” ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΣΥΝΑΓΏΝΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ!

Αρχίζω να πιστεύω τελικώς, πως αυτές
τις... καραβάνες τις έχουμε για να κάνει το
κομμάτι του ο Αρχηγός, και στην πιο ήπια
των περιπτώσεων, να... εκπαιδεύουμε
τους τούρκους τσιαντιρμάδες!
Κάναμε και το Συμβούλιο Υπουργών εξωτερικών της ΕΕ! 
Εισπράξαμε και ΠΆΛΙ το τρίτο το μακρύτερο:
«Οι Υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ επιβεβαίωσαν την πλήρη αλληλεγγύη της ΕΕ προς την Ελλάδα και την Κύπρο και επανέλαβαν ότι πρέπει να γίνουν σεβαστά τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών μελών της ΕΕ»…
Ως “αποτέλεσμα των διπλωματικών ενεργειών μας” που ηγείται ο κουνιστός Δένδιας! Κούφια σάλια, παρλαπίπες λόγια κοροϊδία, και εμπαιγμός άνευ προηγουμένου… Στο πιο ανυπόληπτο κράτος της βρωμο-ΕΕ!
Και τώρα; ΤΙ;

Είναι πράγματι, ψυχανώμαλο και ανατριχιαστικό, σε ποιο σκαλί γελοιότητος ανυποληψίας, χλευασμού ηττοπαθείας και ασύλληπτης δειλίας, έχει πέσει αυτή η χώρα! 
Ναρκωμένοι και ντοπαρισμένοι πολιτικοί και στρατιωτικοί αντάμα, μας οδηγούν στα τάρταρα της αβύσσου απ’ όπου για να ξανά επανέλθουμε, θα χρειαστούν άλλα 400 χρόνια!
Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς,
(Παρά μόνον τράγους εικονίτσες λιτανείες και παρακλήσεις),
Μηδέ λεβέντες η Όσσα,
(Παρά μόνον χαρτογιακάδες δειλούς και ριψάσπιδες καραβανάδες),
Ραγιάδες,
(Λάθος, η σωστή λέξη σήμερα είναι, γιουσουφάκια)
Έχεις, μάννα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
(Ζήμενς, Τσοχατζόπουλος, Πασόκ Νοβάρτις, Σύριζα, και άλλα σκάνδαλα ρεμούλες μίζες, των οποίων ούκ έστιν αριθμός! ),
Κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,
(Όπου νά ’ναι, με νόμο του ελληνικού κυνοβουλίου, ψηφίζεται επίσημα η αγγλική γλώσσα ως καθομιλουμένη γλώσσα στην πατρίδα μας, για να διευκολυνθούν στις συναλλαγές τους όλοι αυτοί οι “ελληνόφωνοι” που την παίζουν πεντόβολα στα δάχτυλα των χεριών τους.
Οικτρό παράδειγμα, πριν από λίγες μέρες ένας 12χρονος πιτσιρίκος ο οποίος βραβεύτηκε σε διεθνή ποιητικό διαγωνισμό στην Αγγλία, και από την Αγγλία, για το γεμάτο “ελληνική ανδρεία λεβεντιά και σφρίγος περιεχόμενο του ποιήματός του” το οποίο εξήρε την πολεμική αρετή των Εγγλέζων στα νησιά της Καραϊβικής! 

Ενώ ο ίδιος ο ανόητος προφανώς, και άμυαλος αυτός μικρός, αλλά πολλά υποσχόμενος…  ποιητής, δήλωνε σε μια πανάθλια “ελληνική” Τ/Ο που τον συνέδραμε στην... εθνική αυτή επιτυχία του:
“Πηγαίνω σε αγγλικό σχολείο… Η μητρική μου γλώσσα είναι τα αγγλικά” (Φρίκη)
Με την μητέρα δίπλα του απαστράπτουσα υπερηφανείας, καθώς το σπλάχνο της μέσα σε ένα δευτερόλεπτο την έχρισε… Αγγλίδα μητέρα!
Ένα κωθώνι στο υπουργείο “α-Παιδείας και Αχρηστευμάτων”, να θέλει να βάλει αυτήν την πανάθλια γλώσσα που άλλα λέει κι άλλα γράφει, την αγγλική, μπάσταρδη προέκταση της Ελληνικής, στο Νηπιαγωγείο!  

Πλήρης άλωσις δηλαδή, της Ελληνικής Παιδείας”!..
Για να έχουμε από τούδε και στο εξής να λέμε κατά το αρχαίο εκείνο ρητό: “Την γλώσσαν που έδωσαν… Αγγλικήν"!.. Οι άχρηστοι και ανίκανοι, προδότες γραικύλοι του ελληνικού γκουβέρνου!)
Των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
(Ποιοι παλιάτσοι κ. Παλαμά; 

Εδώ έχουν ανεβεί στα δένδρα και ξεφλουδίζουν μπανάνες!.. Ακόμα στο “παλιάτσοι” είμαστε;). 
[] 

Δεν υπάρχουν σχόλια: