ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΜΑΣ “ΓΈΜΙΣΑΝ” ΚΟΡΩΝΟΪΌ, ΤΏΡΑ ΝΊΠΤΟΥΝ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΠΌΝΤΙΟΙ ΠΙΛΆΤΟΙ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΎΝ ΤΗΝ ΝΉΣΣΑΝ!.. ΔΗΛΑΔΉ, ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!

Για ψίχουλα έσοδα αφέθηκε η Χαλκιδική ανεξέλεγκτα στους “εισβολείς-τουρίστες” ντόπιους και ξένους, με την ανύπαρκτη παρουσία των διωκτικών αρχών και την ανοχή τους στην ουσία για προστασία, αν όχι και προώθηση, τα οποία θα αναλωθούν “ανεμομαζώματα-διαβολοσκορπίσματα”, όποια καλή εικόνα είχαμε μας την κατέστρεψαν οι μυξιάρηδες ερασιτέχνες πολιτικοί και συνδικαλιστές μας της ξενοδοχειακής… φάβας, τώρα μας τιμωρούν και μας απειλούν με τα γνωστά φοροπρόστημα… Δείτε παρακάτω τι αποφάσισαν για τον νομό κατόπιν εορτής, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, μόνοι σας!
Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ, ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ:

● Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως ζωντανά πάρτι, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ. 

(Σ.σ.: τους “τράγους” των δύο Μητροπόλεων τους ρώτησαν; Γιατί άμα είσαι “τράγος”, έχεις το ακαταλόγιστο, το ανόητο, και δεν φοβάσαι κανέναν!..).

● Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

● Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα. 

(Σ.σ.: Στον Άγιο Πρόδρομο όλες οι ταβέρνες σκοτώνουν μύγες εδώ και πολύ καιρό, μία είναι αυτή που γίνεται το αδιαχώρητο, και η οποία, μάλλον, φαίνεται να έχει γερές “πλάτες” σ’ που θα... έρθουν να μας “ελέγξουν”).

● Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

(Σ.σ: Το εσωτερικούς το καταλαβαίνω. Το “εξωτερικούς”, όχι. Η ύπαιθρος Χαλκιδική και τα βουνά της, έχουν κορωνοϊό, η υπόλοιπη Ελλάδα, όχι;)

Υπενθυμίζεται ότι είναι ήδη σε ισχύ η απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 της επομένης.

Σημειώνεται ότι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται, δύναται σε αναστολή σύμβασης εργασίας των εργαζομένων.

Στις περιοχές της Χαλκιδικής και της Μυκόνου μεταβαίνουν ειδικά κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (Ε.Α.Δ) και της ΕΛ.ΑΣ για εντατικοποίηση των ελέγχων και για τη πιστή εφαρμογή και επιτήρηση των μέτρων στους χώρους εποπτείας τους
(Σ.σ.: Αυτό σημαίνει πως οι δικές μας διωκτικές αρχές (Αστυνομική Διεύθυνση, Περιφέρεια), είναι άχρηστες, και θα έρθουν άλλοι (χρήσιμοι από το Άθενς ή και αλλού), να τοις... συνετίσουν! Αν δεν θέσουν και σε διαθεσιμότητα τους ανθρώπους τους, όπως έκαναν μ’ εκείνον τον καραγκιόζη διοικητή του Α.Τ. Πόρου).

Τέλος, τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 10 ημέρες από την Παρασκευή 21-08-2020 και ωρα 06.00 έως και τη Δευτέρα 31-8-2020 και ώρα 06.00.

Υπομονή αδέρφια, 10 μέρες είναι, θα περάσουν! Αν είναι για το καλό μας και την προστασία μας, ας τις κάνουν 20! 

Αν είναι όμως για φραμπαλά και εφέ, σαν αυτά που χίλιες-μύριες φορές σκαρφίζεται το κράτος για πάρτι του (φορο-πρόστιμα, έμμεση φορο-είσπραξη)… στο πυρ το εξώτερον και τοις κολαζομένοις αυτού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: