ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

30 ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ (Α)ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ "ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ" ΠΡΟΕΔΡΟ.

Τον Σταύρο Δ. Μαυρουδή. Τον εύελπη αυτόν νέο, που έπαιζε και καλή μπάλα. Το μοναδικό του προσόν. Κλωτσούσε (και σακάτευε), ένα πετσί γεμάτο αέρα! Κοπανιστό; Φυσικά, κοπανιστό. Τον Ζαγοράκη στο Κιλκίς, τον γιουχάϊσαν οι ίδιοι οι Παοκτσίδες. Και τον Μαραντόνα στην Αργεντινή, τον τρέχουν μούμια και πρεζόνι από κλινική σε κλινική, και νοσοκομείο σε νοσοκομείο. ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές όταν εγκαταλείπουν τα γήπεδα, είναι να τους κλαιν οι ρέγγες. Δεν βρίσκουν, το κυριότερο, ΠΟΥΘΕΝΑ δουλειά. Αν δεν τους πάρει το σωματείο στο οποίο έπαιζαν μπάλα, αγαθοεργία στο πόστο του κλητήρα.
  1. Γιατί θα τον κάντε διπλοθεσίτη. Και θα του δώσετε "διαβατήριο σκασιαρχείου, οκνηρίας", να την "κοπανάει" από τη δουλειά του.
  2. Γιατί ο μοναδικός στόχος του, είναι πως να πάρει τα τρία επιπλέον κατοστάρικα μισθό (και όχι μόνο), να αυγατίσει τις αποδοχές του.
  3. Γιατί έπαιζε καλή μπάλα. Το μοναδικό προσόν που έχει στο βιογραφικό του. Ζήτω ο Ολυμπιακός δηλαδή, και τα Σανά, "Σανά μανά, Σκατά ξανά" που είπε ο διερχόμενος περαστικός στη δεκαετία του 1960.
  4. Γιατί σας πότιζε νερό απ' τα μπατσιάκια τέσσερα χρόνια, και άφηνε τον Αϊλιά να ποτίζει τα βαλιάγκια πέρα στον κάμπο. 
  5. Γιατί γέμισε τον κάτω μαχαλά (κατωχωρίτες), με κάδους ανακυκλώσεως, τους πήγε και μέσα στις αυλές των σπιτιών, και στο παλιό χωριό, δεν πήγε ΟΥΤΕ έναν. Για τους πανωχωρίτες, σκατά κάδοι ανακυκλώσεως, δεν τους χρειάζεται τίποτα. Ας παίρνουν τον κώλο τους, και ας τρέχουν στους καδους του κάτω χωριού, να πετάξουν τα ανακυκλώσιμά τους. 
  6. Γιατί σας έφερε τις φούσκες στο νέο φωτισμό μέχρι την Αγιά Βαρβάρα προεκλογικά, που μάζεψε από τον σκουπιδότοπο του Πολυγύρου. Κάποια τα βρήκε πεταμένα και στον Αϊλιά. 
  7. Γιατί έστρωσε άσφαλτο στο δρόμο, από γωνία αποθήκες Γκανιά, έως και το βενζινάδικο. Ούτε βοϊδάμαξες δεν κυκλοφορούν σ' αυτόν τον δρόμο, όχι αυτοκίνητα. 
  8. Γιατί έστρωσε άσφαλτο στο δρόμο από βενζινάδικο, έως σπίτι Θεοδώρου Ι. Γραμπή. Το τσιμέντο που έστρωσαν κάποτε τα αμερικανάκια, έγινε χώμα προ πολλού. 
  9. Γιατί έστρωσε άσφαλτο από πλατεία παλιού Κοινοτικού Γραφείου, μέχρι το σπίτι του Δημητρίου Μ. Παναγιωτίδη. 
  10. Γιατί λειτούργησε και εξωράϊσε τις βρύσες του χωριού στα "Κουτριάτικα" και στο "Ξεροπήγαδο". Αλήθεια; Ξέρει που βρίσκονται αυτά τα τοπωνύμια;
  11. Γιατί μερίμνησε και εγκατέστησε γιορταστικό φωτισμό (εξωράισε) στην Κεντρική πλατεία. Το βράδυ για να κυκλοφορήσει σ' αυτήν κάποιος, χρειάζεται φανάρι και μπαστούνι τυφλού. 
  12. Γιατί έκανε την καινούργια βρύση στην Κεντρική Πλατεία, τόσο όμρφη και τόσο κομψή.
  13. Γιατί έκοψε εκείνη την βρωμο-ακακία, και έβαλε πλάκες ή άλλο καλλωπιστικό δέντρο, στο χώρο του κατεδαφισμένου περιπτέρου στην Κεντρική Πλατεία. 
  14. Γιατί πήρε τον κάδο βαριών σκουπιδιών από τον δρόμο, και τον πήγε στο γήπεδο! Μετατρέποντας έτσι επίσημα, το Δημοτικό Στάδιο των Σανών, σε ανοιχτή βρωμερή χωματερή. 
  15. Γιατί διχαστικά και φατριαστικά, άλλαξε τη θέση του Σταδίου αυτού, με το παλιό προπονητήριο στον Άι-Μόδεστο. Ίσως ως παλιός ποδοσφαιριστής, τώρα που μπήκε στην "κορώνα", ορέχτηκε και το προσωπικό προπονητήριο! Δίπλα στο σπίτι του. Να παίζει μπάλα... μονότερμα. Πάσα και γκολ!
  16. Γιατί κρατάει εκείνα τα εξωτερικά ουρητήρια του Δημοτικού Καταστήματος μέσα στη βρώμα. 
  17. Γιατί τελείωσε το περιτείχισμα και εξωραϊσμό του Δημοτικού πάρκου ατο Δημοτικό κατάστημα. 
  18. Γιατί διατηρεί εκείνα τα πανάθλια παγκάκια στο πεζοδρόμιο της κεντρικής Πλατείας, να τα ορέγονται να σταματούν και να κάθονται οι περαστικοί
  19. Γιατί ενδιαφέρθηκε σφόδρα για τις ανασκαφικές αρχαιότητες των Σανών, Κάστρο (Καστέλια), Αϊλιά, Νερομέλιο, Γραντίστ, Παλιοκκλήσι, Πιθάρι. 
  20. Αλλά και γιατί, με την βοήθεια και υποστήριξή του, μέρος των αρχαιολογικών αυτών χώρων, καταστράφηκε εγκληματικά, κάτι που σηκώνει και παρέμβαση Εισαγγελέα.
  21. Γιατί αξιοποίησε (καταστρέφοντας και όποιες σοβαρές υποδομές είχαν μείνει), το Φράγμα Σανών, πηγή ζωής και πλούτου του χωριού, για το οποίο η Ελληνική πολιτεία (Εγγείων Βελτιώσεων), ξόδεψε και κάτι εκατομμύρια ευρώ να το κάνει.
  22. Γιατί εξυγίανε το Φράγμα αυτό, παρακάμπτωντας τον αποχετευτικό αγωγό που πέφτει μέσα.
  23. Γιατί κοστολόγισε την τιμή αρδεύσεως για τους γεωργούς παραγωγούς το κ.μ., τόσο, που ΚΑΝΕΙΣ γεωργός, ΠΟΤΕ, δε πρόκειται να τραβήξει γραμμάριο από το αρδευτικό δίκτυο, που επίσης η Ελληνική πολιτεία που τον μισθοδοτεί κι αυτόν κηφήνα, ξόδεψε τα μαλλοκέφαλά της για να το κάνει.
  24. Γιατί διεκδίκησε μερίδιο από τις παλαιοντολογικές ανασκαφές και ευρήματα του Μουσείου Καλαμωτούς, που το 90% αυτών, προέρχονται από το Κτηματολόγιο Σανών (ανατολική όχθη του Αμμίτη). Τόσο αυτός, όσο και το βλαχαδερώ ο δήμαρχος, αγνοούν και τον λεκτικό ήχο  των τοπωνυμίων αυτών. 
  25. Γιατί κάθε φορά που κάποιος θα του έλεγε κάτι, παράπονο ή επισήμανση στραβού κι ανάποδου, η απάντηση του ήταν: Ξέρεις, ο Δήμαρχος είπε αυτό. Ξέρεις, ο Δήμαρχος είπε εκείνο. Είχε γίνει το αυτοκόλητο κολλητάρι του Δημάρχου, δηλαδή, με τον οποίο δεν είχε και καμιά πολιτική προσέγγιση. Ο Δήμαρχος στην εθνοδιαλυτική και λαπαδίστικη "ΝΔ των Λαμόγιων", αυτός στο "Κακουργηματικό Πασόκ". Κορώνα-Γράμματα, το ίδιο νόμισμα. 
  26. Γιατί κατέστρεψε και ότι παλιό κτίσμα υπήρχε στα Σανά, "καθαρίζοντας" αυλές ρουσφετολογικά, αποτέλεσμα σήμερα το χωριό υπάρξεως στην ίδια θέση πάνω από 230 χρόνια, να φαντάζει "προσφυγικό", καινούργιο!
  27. Γιατί πεζοδρόμησε την Κεντρική Πλατεία όπως όλα τα χωριά της Χαλκιδικής, τα πολιτισμένα, ενδιαφέρθηκε για την ανάλογη μελέτη, και την απάλλαξε από τις διερχόμενες νταλίκες και τον κουρνιαχτό, το άκρως επικίνδυνο των τροχαίων ατυχημάτων. Ούτε το 1950 δεν είχε τέτοιον κουρνιαχτό η Κεντρική Πλατεία, που ήταν σκέτο χώμα.
  28. Γιατί συσπείρωσε την νεολαία σε ένα πρόγραμμα πολιτιστικό, σοβαρό, πέρα από το να τρώει σουβλάκια στον Αϊλιά, σουβλάκια στο μπεκρούλιασμα του (χα, χα, χα) "Φεστιβάλ", τα οποία μέγκλα το κούτελο να λάμπει από υπερηφάνεια, πρόσφερε ΔΩΡΕΑΝ ο δήμαρχός του. Αλλά κάποιοι τα πουλούσαν και έβγαζαν μεροκάματο.
  29. Γιατί μερίμνησε σ' αυτές τις πανάθλιες γιορτές, "Φεστιβάλ" της συμφοράς, έστω και μια φορά, κάποιος από τους δεκάδες θιάσους που "παίζουν" με Ευρωπαϊκά προγράμματα στην ύπαιθρο κάθε καλοκαίρι, να έρθει και να παίξει δωρεάν για το πόπολο, ζωντανά, έστω, μια θεατρική τσαντιροπαράσταση.
  30. Και τέλος, τριακοστός λόγος, γιατί είναι ένας ευσταλής νέος, γίγαντας, με τεράστια προσωπικότητα και διεθνές κύρος, σε όλα τα πράγματα και σε όλα τα φόρα, έχει αλωνίσει την Ευρώπη και τον κόμσο, τσουβάλια και φορτία οι εμπειρίες του, αμέτρητα τα ταλέντα του, τόσο στην ρητορική, όσο και τις άλλες τέχνες, ειδικότητά του η εντριφή στις πολιτικές επιστήμες και το διεθνές δίκαιο, μάτσο τα διπλώματα (και παπλώματα) τα ντοκτορά πακέτο! 
 Και τελευταίο, εκτός αριθμίσεως, γιατί έχει δίπλα του, τον πιο κακό, τον πιο σατανικό, και τον πιο ψυχανώμαλο τύπο των Σανών.
ΟΛΟΙ εσείς που θα πάτε την Κυριακή να ψηφίσετε, θυμηθείτε ΟΛΑ αυτά, και... (α)ψηφίστε τον! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: