ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΠΛΗΡΩΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;

Μπάχαλο ακόμα μια φορά οι εκλογές στα Σανά, με κάποιους καραγκιόζηδες ραμολιμέντα νοσταλγούς, αλλά και υπηρέτες της δικτατορίας, να διατυμπανίζουν όσο ζουν (αλήθεια; γιατί δεν ψοφούν να ησυχάσουμε;), ότι αυτοί "θα κάνουν κουμάντο" στα Σανά, να το χωνέψει ο καθένας!..
Κυκλοφορεί ευρέως -και αγρίως- μετεκλογικά, ότι ο Σταύρος Δ. Μαυρουδής, ο οποίος βγήκε τελικά τοπικός πρόεδρος στα Σανά με τον συνδιασμό του "δεξιού" κατσικο-δημάρχου (χέστηκ' η φοράδα μεσ' τ' αλώνι, κι έκανε μπουρμπουλίθρες), πλήρωσε ή αγόρασε ψήφους, από ευάλωτους ψηφοφόρους των Σανών προς τον χρηματισμό, για να κερδίσει αυτό το οφίκιο!
Εκτός που ζητούμε μία διάψευση από αυτόν τον κύριο της αισχρής αυτής πράξεως, ζητούμε και από το Αστυνομικό Τμήμα Γαλατίστης να το ψάξει σε βάθος, γιατί το αδίκημα (αν συντελέστηκε), είναι ποινικό, κολάσιμο, και διώκεται αυτεπάγγελτα.
Εάν δε, πράγματι, συνέβη αυτό το πράγμα στα Σανά προεκλογικά, ο Σταύρος Μαυρουδής είναι έκθετος στους πάντες, και να παραιτηθεί αμέσως, πριν ακόμα αναλάβει οποιαδήποτε καθήκοντα. 
Βεβαίως, μπορεί και να μην πλήρωσε ο ίδιος (εξανάγκασε δολίως) τους "ψηφοφόρυς του" να τον ψηφίσουν. Έβαλε (αν έβαλε) συγγενείς του όμως να το πράξουν, χωρίς ο ίδιος να απαλάσσεται σ' αυτή την περίπτωση από την την ηθική αυτουργία του ποινικού αδικήματος
Το περιστατικό του Βασιλείου Χ. Σερλή και ο άγριος καυγάς της αδερφής του με το γνωστό "Μέτερνιχ" της διαπλοκής και της χλέμπας, ο οποίος παρά λίγο να καταλήξει σε τραγωδία (Αλήθεια; γιατί δεν ενημερώθηκε η Αστυνομία γι' αυτό; Αυτή πάντοτε θα τα μαθαίνει... τελευταία;), λέει πάρα πολλά.
Τα τελευταία χρόνια οι εκλογές και το δικαίωμα του "εκλέγεσθαι", έχουν αισχρά επαγγελματοποιηθεί, αυτή η αθλιότητα-αλητεία πρέπει να πάψει, η Δημοκρατία δεν έχει ανάγκη από τέτοιους κακούργους τύπους, το δημοκρατικό λειτούργημα να υπηρετείς δημοσίως άλλους, πολίτες μιας χώρας που σε τιμούν με την ψήφο τους, πρωτίστως είναι ηθική ικανοποίηση, και δευτερευόντος όλα τα άλλα. Ίσως αυτό υπολογίζουν και κάποιοι συνετοί, και δεν αποτολμούν την ανάμειξή τους με τα "Κοινά".
Η Ελλάς, αλλά και η Ευρώπη, αυτή την αλητεία πληρώνουν (και θα πληρώσουν πολύ, ακόμα), αυτό τον εξευτελισμό του δημοσίου πολιτικού βίου, ο κάθε φελός και τενεκές ξεγάνωτος, να επωφθαλμιά ή να ορέγεται μια θέση πολιτική σε κάθε ψηφοδέλτιο, μόνο και μόνο για να αυξήσει το εισόδημά του!  Ο κάθε ηλίθιος δε, υποψήφιος δήμαρχος, να τον συμπεριλαμβάνει αμέσως στο ψηφοδέλτιό του, προκειμένου και αυτός με την σειρά του, να έχει τα ίδια "ευεργετικά" αποτελέσματα.
Τέτοια πολιτική, και τέτοιους πολιτικούς μας καπέλωσε ή μας γαλούχισε το σύστημα τα τελευταία πενήντα χρόνια, καιρός ο έντιμος και καθόλα υπολήψιμος Έλληνας πολίτης, να τους πετάξει όλους στον κάλαθο των αχρήστων, αν όχι και σε κανένα κελί της φυλακής, να βλέπουν τον κόσμο κατ-ριγέ, και να αναλογίζονται, πως διάολο βρέθηκαν εκεί μέσα! 
Η πολιτική και οι εκλογές έχουν κανόνες. Ο χρηματισμός της πολιτικής σε οποιαδήποτε μορφή είναι κολάσιμος. 
Αυτά είναι τα λαμόγια για τα οποία γίνεται πολύς ντόρος τα τελευταία χρόνια (λαμόγιο ίσον, αυτός που χρησιμοποιεί στην πολιτική αθέμητα μέσα για να εισπράξει παράνομα οικονομικά οφέλη), και αυτά οι έντιμοι και δημοκράτες πολίτες, πρέπει να τα λιώσουν όπως τα σκουλήκια κάτω από τις μπότες τους.
Όλοι μιλούμε, πνιγόμαστε με το δάχτυλο στο στόμα για διαπλοκή, χρηματισμό, διαφθορά, ανηθικότητα, έγκλημα, αλλά πάντα, είμαστ' εμείς οι ίδιοι που το συντηρούμε, με την ανοχή την υπόθαλψη και την σιωπή μας. 
Καιρός λοιπόν, να ξεστραβωθούμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: