ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΤΟ ΟΤΙ...

Το ότι τα Σανά έβγαζαν ή βγάζουν μωροφιλοδόξους και αγραμμάτους μπούφους, τρομοκράτες και ραμολιμέντα γραΐδια τοκογλύφους που πεταλώνουν την δεκάρα στον τοίχο και την τρων κομμάτι-κομμάτι, καρφιά, το ξέραμε... Αλλά ότι βγάζουν και παιδεραστές... γερο-Σατύρους... Ε, αυτό, ειλικρινά, ΔΕΝ το ξέραμε. Μας το ψιθύρισαν... κατεπειγόντως.
Καλό μήνα, λίγο καθυστερημένα, αν και το κρύο του χειμώνα δεν λέει να φύγει, που θα πάει όμως; Κάποια στιγμή θα φύγει... Δεν θα φύγει; 
Πολλοί επίσης, θέλουν να μάθουν νέα για τα προεκλογικά των Σανών. Τα προεκλογικά των Σανών, λέμε, βρίσκονται σε απόλυτο τέλμα! Χαβούζα! Όπως το Φράγμα. Που το κατάντησαν, "κατ' εικόνα και ομοίωση", κι αυτό χαβούζα! Αφού κανείς σοβαρός ή γνώστης (υπάρχει όμως;), δεν επιθυμεί να ανακατευτεί μ' αυτά, φοβάται την παροιμία, πιθανώς: όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρων οι κότες.
Κάποια στιγμή, και αφού ανακοινωθούν οι υποψ(ο)φιότητες, θα σας παρουσιάσουμε εδώ τα βιογραφικά τους, να θαυμάστε τα προσόντα τους και τις γνώσεις τους, τα ντοκτορά τους όλοι, που (θα) τα έχουν μάτσα! 
Κάποτε ένας καραγκιόζης από το χωριό που "επαγγέλονταν" για χρόνια τον τσαμπάζη-πολιτικό, είχε πει σε κάτι ρεμάλια μιας σαχλοτηλεοράσεως της Χαλκιδικής: "Τις γνώσεις; Τι να τις κάνει τις γνώσεις ένας σύμβουλος του Δήμου; Γι' αυτό έχουμε τους "ειδικούς συμβούλους" που τους πληρώνουμε, και τους μορφωμένους μονίμους υπαλλήλους του. Ο δημοτικός σύμβουλος, δεν χρειάζεται να είναι μορφωμένος...". Και... καθάρισε! Όπως μετά από λίγο καιρό... καθαρίστηκε και ο ίδιος!   
Εγώ όμως, έχω μια απορία. Λέτε να ξαναδούμε υποψήφιο δήμαρχο, να αρμέγει γίδια η κατσίκια η ώρα δώδεκα τα μεσάνυχτα σε κανένα μαντρί, προκειμένου να πείσει τα... ζωντανά να τον ψηφίσουν; Λέτε; 

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: ΠΡΟΣ ΑΙ' ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ ΠΡΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: