ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

10 ΤΡΌΠΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ “ΕΚΔΙΚΉΣΕΩΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΆ ΣΟΦΙΆ ΣΕ ΠΡΏΤΗ ΦΆΣΗ…

Αυτή είναι η Ελληνική Αγιά Σοφιά, απαλλαγμέ-
νη από τις τούρκικες μαλακίες, τα σουβλιά. 
Αλλά δώστε βλέφαρο σ' αυτήν την χαζοχαρού-
μενη σε πρώτο πλάνο -για ηλιθιοαμερικάνα
την κόβω- που αυτοφωτογραφίζεται με φόντο τον
ναό, βγάζοντας την γλώσσα της στον... βλάκα,
της, ο οποίος δεν της την έκοψε στη στιγμή!
Που θα τσούξουν πολύ σε κάτι κώλους, που καλαφατίζουν το "πουλί" τους! Τσίου-τσίου.

1ον. Κάθε φωτογραφία της Αγιάς Σοφιάς από τούδε και στο εξής, να δημοσιεύεται στον Ελληνικό τύπο ή ιστότοπο, με την Αγιά Σοφιά απαλλαγμένη από του σιχαμερούς μιναρέδες της. Την λύση γι’ αυτό δίνει το μαγικό φωτοσιόπ, ή άλλο παρόμοιο πρόγραμμα στο διαδίκτυο, είναι πολύ απλό.

2ον. Να κατεδαφιστεί εν Ελλάδι αμέσως, κάθε κατάλοιπο μιναρέ σε κτίσμα οθωμανοκρατίας ή βυζαντινό, παράδειγμα Ροτόντα Θεσσαλονίκης και αλλού.


3ον. Να κατεδαφιστούν κατάλοιπα τζαμιών ή όποιο άλλο κτίσμα οθωμανοκρατίας είχε, έχει σχέση με τζαμί. Παράδειγμα Τέμπη και τάφος του Χασάν Μπαμπά.

4ον. Να απαγορευτούν από την Εκκλησία της Ελλάδος (ποια εκκλησία; τα γιουσουφάκια;) όλες οι εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη μποϊκοτάζ, που έχουν σχέση με την Αγιά Σοφιά. Εξέλιπε κάθε ενδιαφέρον και ουσία αυτού του ταξιδιού.

5ον. Να περιοριστούν στο ελάχιστο ΌΛΕΣ οι εκδρομές στην Τουρκία, με ένα μεγάλο φορολογικό τέλος σε κάθε ταξίδι. Παράδειγμα, στα σύνορα όλοι οι εισερχόμενοι σε τουρκικό έδαφος εκδρομείς τουριστικών λεωφορείων, να υποχρεούνται σε ένα τσουχτερό αντίτιμο εξόδου της τάξεως από τη χώρα μας πάνω από το μισό του κόστους της εκδρομής, σύμφωνα με την τιμή του τουριστικού γραφείου. Το τέλος αυτό που θα είναι και ένα πρόσοδο στο κράτος, να προπληρώνουν τα τουριστικά πρακτορεία.  Για εκδρομή 300ων ευρώ παράδειγμα, το τέλος αυτό να είναι 200 ευρώ.

6ον. Να περιοριστούν στο ελάχιστο οικειοθελώς οι εκδρομές προς την τουρκιά, και πάλι μποϋκοτάζ, από ΌΛΑ τα ελληνικά πρακτορεία. Εξ’ άλλου γιατί να ταξιδέψουν στην τουρκιά, και ποιοι; Αφού αφιονισμένοι και λυσσασμένοι τούρκοι τζιχαντιστές θα κάψουν, και τα λεωφορεία, και αυτούς! Το  έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, και με ποιο ήπια, ομαλά τα πράγματα. Στη νησιωτική χώρα, προς τα Μικρασιατικά παράλια, να μπει σχετική φορολογία τόσο στους εισαγομένους τουρίστες, όσο και στους εξαγωμένους. Ή να καταργηθούν εντελώς οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

7ον. Να περιοριστούν οι εμπορικές συναλλαγές ή να μηδενιστούν μ’ αυτήν την αγριάνθωπη χώρα, της οποίας κακοδαιμονία και κακός χειρισμός των πραγμάτων τους τελευταίους 2 αιώνες, η Ελλάς υποχρεώθηκε να είναι γείτονας. ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ άγριο σε όλα τα ευρισκόμενα τουρκικά προϊόντα στην Ελλάδα, και κάθε κατάστημα ή πολυκατάστημα που θα έχει τέτοια, να μπαίνει στη μαύρη των Ελλήνων πελατών. Τα τουρκικά προϊόντα είναι τόσο φτηνιάρικα, που δεν άξιζεο ούτε να τα φτύνεις!

8ον. Να καταργηθούν τα προξενεία στην Θεσσαλονίκη και Ρόδο, κατόπιν και της προκλητικής επιθετικότητος των τελευταίων χρόνων των αγριότουρκων, δεν έχουν καμιά σκοπιμότητα υπάρξεως. Αυτό δεν θα κοστίσει και πολύ σ’ αυτούς τους ανθρωποφάγους, αφού αμφισβητούν πλέον κι αυτόν τον δικό τους τον Κεμάλ (απόφαση δικαστηρίου). Του οποίου το σπίτι κατά τον σλαβομακεδόνα Μπουτάν, ένα βδέλυγμα από το Κρούσοβο των γυφτο-Σκοπίων, βοήθησε κιόλας να έρχονται, να επισκεφθούν.

(Σ.σ.: Τρίχες! Το τουρκικό προξενείο στην Θεσσαλονίκη δεν έχει καμιά σχέση με το πατρικό αυτής της μεμμέτικης "αδερφάρας", η οποία τελείωσε, μορφώθηκε και σε ελληνικό σχολείο, αυτή η "σουρλουλού" γεννήθηκε κάπου στον Λαγκαδά, σε ένα κωλοχώρι του οποίου σήμερα δεν υπάρχει ίχνος! Θεμέλιο!).

Οι μεμέτηδες θα κλείσουν βεβαίως και κάποια προξενεία δικά μας. Της Σμύρνης και της Ανδριανουπόλεως. Αυτό όμως δεν έχει καμιά σημασία, αφού αυτά έτσι κι αλλιώς, άχρηστα μας είναι σήμερα, ειδικά της Ανδριανουπόλεως με το καθεστώς που επικρατεί στον Έβρο. Πληρώνουμε τζάμπα υπαλλήλους με μισθούς εξωτερικού! Όσο για διπλωμάτες... Σιγά μην είναι διπλωμάτες αυτοί οι καλοβολεμένοι ραχατλήδες και τεμπελχανάδες! Τέτοιοι είναι.

9ον. Να ξεκινήσει διεθνής εκστρατεία ελληνική σε όλη την υφήλιο για την αγριανθωπιά, το απολίτιστο, και το σκοταδιστικό-τζιχαντίστικο ολόκληρης αυτής της φάρας. Της τουρκιάς.

10ον. Να χαρακτηριστεί συνειδητά θανάσιμη απειλή και άσπονδος εχθρός όλη η τουρκιά στην συνείδηση κάθε χριστιανού ορθοδόξου θρησκευομένου ή καθολικού, η Ρωσία ήδη, φαίνεται πολύ δυσαρεστημένη με την εξέλιξη της Αγιάς Σοφιάς και επίσημα, οι Ορθόδοξοι χριστιανοί σε όλον τον κόσμο υπερβαίνουν τα 500 εκατομμύρια ανθρώπων, από τους Καθολικούς δεν υπάρχει καμιά ελπίδα, αυτοί ζουν ακόμα στην εποχή της προδότρας Ενετοκρατίας, η οποία αρνούμενη βοήθεια στην Βασιλεύουσα, την Πόλη των Πόλεων τότε, έβαλε αυτή την βρωμερή φάρα, αυτές τις αιμοβόρες ύαινες στην Ευρώπη με τον τρόπο της.

Τέλος, η Αγιά Σοφιά δεν είναι θέμα μόνο χριστιανών ή μουσουλμάνων, ή οποιουδήποτε άλλου θρησκευτικού δόγματος στον πλανήτη, η Αγιά Σοφιά είναι “Φάρος Πολιτισμού” και προόδου, φάρος ανθρωπιάς και ειρήνης, πράγματα που στερούνται παντελώς οι άγριοι "χόμο Ερέχθους" και αφιονισμένοι μεμέτηδες, και ως τέτοιο, ανήκει σε κάθε πολιτισμένο, σώφρονα, και νοήμονα καλλιεργημένο άνθρωπο! 
[] 

Δεν υπάρχουν σχόλια: